- 26 Şubat 2019
- 413
- 553
- 53
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
Devamı vardı sanırım çıkmadı burda. Devamında iletişimsiz kaldınız sonra hayatınızın devam ettiğini gösterin. Sosyal medyanızı mutlaka takip eder. Ama bu gerçekçi olsun aaa orda alem burfa alem değil laf sokarak değil. Bir kurs olabilir geziler olabilr. Mutlu olduğunuzu gösteren; ama lakayıt bir biçimde değil. Yani hayat devam ediyor kendimi geliştiriyorum amaçlı. Eğer seviyor ve özlüyorsa bir şekilde iletişim kurar. Ama çok gururlu ise iletişim kurmuıyorsa hala o zaman birşey danışmak için kötü amaçlı değil başka amaç gütmeyen bir mesaj atın. İşte onun ilgi alanına hitap eden . Örneğin jaz seviyorsa işte biz arkadaşlarla bir konser jaz konserine gitmek istiyoruz ama karar veremedik senşn önerin var mı gibi. Kötü bir amaç yok o zaman cevap mutlaka verir gururlu kişi. Seviyorsa bir şekilde iletişim başlangıcı der ve konuşmaya başlar. Ancak siz yine çok aşmamaya çalışın bu amacı ona göre hareket ederr seviyorsa özlüyorsa zaten. Ama yoksa bu içinde cevap yazmaz. Böylryse zaten yol verin. Bence gerek bile yok seviyorsa seviyordur. Seven insan için bunlar sadece oyun. Oyun varsa bir ilişkide o zaten ilişkide sevgi değildir. Bana Görebiraz yanlı birşey ama mantıklı erkek egomanyası için
inslalah kalmazŞuan taze ve canın çok yanıyor belliki..
Yapacak bişey yok maalesef sizi umursayan kaybetmekten korkmayan bir insana ne yaparsanız yapın işlemez.
Yapacağınız en en güzel şey kendi hayatınıza bakmak kendiniz için .
Sizin ahınız eşinizi mutlu etmeyecek elbet ah yerde kalmaz.
Olacak merak etme,belki biraz zaman alacak ama olacak. Tabiki gaybi Allah bilir,lakin benimkinden biliyorum,kapına gelecek. Ben affettim ama sen etme.nefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
Kirayı eşin mi ödeyecek ? Bu adam senin özgüvenini çalmış, ne kadar uzak kalırsın o kadar rahat toparlanırsın. Kendine ve çocuğuna yeni bir hayat kurduktan sonra onu düşünmenin ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksın.bugun tutuyorum bulduk bir tane
Valla kadınlar hep böyle bekliyor. Onlar beklerken adamlar çoktan yeni yolunu çizmiş hayata tekrar başlamış oluyor. Sonra burada eski sevgilim evlenmiş, eski eşim nişanlanmış diye konu açılıyor. Siz daha çok beklersiniz yani.nefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
Öyle bi beklentin olmasın canım zaten pişman olsa zamanında pişmanlık duyar hatasını anlar iş bu boşanma aşamasına gelmezdi....sana dönersede pişmanlık için değil daha iyisini bulamadığı döner ozaman belkiiiiiiii pişmanlık duygusu depreşir dönmezsede hayatından memnundur şükür ediyordur... Bilemeyizveya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
degil.tabi.zor bir surecten geciyorumSiz boşanmak istemiyorsunuz.Boşanmak evet kötü bir ailenin dağılması demek.Ama o kadar uğraştıysanız yine de bir sonuç yoksa siz gururunuzu neden ayaklar altına alasınız ki.Bu adam sizin gururunuzdan daha mı önemli?
görünen o ki pişman olmak yerine "çok şükür" diyecek, -ki haklı benceveya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?