- 11 Ağustos 2017
- 10
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ellayldz_sksnbr
-
İki gün öncesine kadar çalışıyordum ama ona muhtaç olayım diye bana zorla işimi bıraktırdı evden dışarı çıkartmıyor kendi akrabalarım olmak üzere kimseyle gorusturmuyor ne yapmam gerekiyor bunu düşünüyorum ama bir çıkar yol bulamıyorumdarkmore
Kendisi calismiyor mu? Evden hic cikmiyor mu? Ugradiginiz sey sadece fiziksel siddet degil su anda,hurriyetiniz kisitlaniyor ve alikoyuluyorsunuz. Bu bir suctur. Polisi arayin.İki gün öncesine kadar çalışıyordum ama ona muhtaç olayım diye bana zorla işimi bıraktırdı evden dışarı çıkartmıyor kendi akrabalarım olmak üzere kimseyle gorusturmuyor ne yapmam gerekiyor bunu düşünüyorum ama bir çıkar yol bulamıyorumdarkmore
O an ki ruh halim gerçekten çok karmakarışık bir haldeydi sağlıklı kararlar veremedigim gibi ailemle de bir takım problemler vardı yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlayacağınız.Hiç tanımadan neden bir evlilik yaptın insanlar 3 4 sene taniyamazlarken
O an ki ruh halim gerçekten çok karmakarışık bir haldeydi sağlıklı kararlar veremedigim gibi ailemle de bir takım problemler vardı yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlayacağınız.
Altın bilezik hiç birşey istemiyorum geçen sene annemin evine gittim bir ay kadar kaldım eşim ve ailesi geri alana kadar canları çıktı annem ve babamda olur böyle şeyler daha herşey rayına oturur daha gencsiniz diyerek beni geriye gönderdiler ayrıca altinimi ve bileziklerimi bana vermiyorlar
MissCherryBlossom tek korkum aileme zarar vermesi beni kardeşimle tehdit ediyor babanı kışkırtırim senin üzerine gelir diyor psikolojik olarak mahvoldum hiç birşey düşünemiyorum .
MissCherryBlossom tek korkum aileme zarar vermesi beni kardeşimle tehdit ediyor babanı kışkırtırim senin üzerine gelir diyor psikolojik olarak mahvoldum hiç birşey düşünemiyorum .
Çok teşekkür ederim dediklerinizi göz ardı etmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?