Bosanmak istiyorum ama cesaretim yok yardım edin ne olur!!

çocuğunun olmaması senin için çoook büyük bir şans...ailene aç konuyu..boşa defolup gitsin...bu herif seni ezmek ezdirmek için evlenmiş..

Ailene durumu detaylarıyla anlat seni dövdüğünü hakaret ettiğini tehdit ettiğini eve kitlediğini herşeyi...bunları bilen hiçbir aile kızına git demez.kararlı dur karşılarında.yazık günah en güzel yaşlarını o pisliğe heba etme biran önce kurtul

Aileni mutlaka durumdan haberdar et şiddet gördüğünü anlat eğer ki o anne baba sana destek çıkmıyorsa yazık... Polise git ve koruma talebinde bulun mutlaka ve darp raporu al.

canım meslek sahibi misin? ailen sana sahip çıkar mı? yani güvenip arkanda durabilecek birileri var mı?

Aileni ara o adamla evli kaldığın sürece harcadığın çabayı en azından babanı ikna etmekte kullan. Baktin olmuyor git polise çok gençsin illa bir yerde sana uygun bir iş vardır kendine bir hayat kurarsın. Ama lütfen bu zulme boyun eğme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…