Boşanmak istiyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum

Mutsuz bir ailede büyümesin bence çocuklarınız. Ben ve kardeşim kavganın gürültünün sevgisizliğin içinde büyüdük ve şu an psikolojik olarak zorluklar yaşıyoruz, hala atlatamadım. Hadi onları geçtim kendinizi düşünün. Sevgisiz ve ilgisiz bir ömür geçer mi. Varlığı yanınızda ama size yokmuşsunuz gibi davranıyor çok onur ve gönül kırıcı bir şey bence. Mutlu anne mutlu çocuklar yetiştirir. Umarım her şey en hayırlı şekilde olur sizin için.

35 yaşındayım memurum 1,5sene olacak boşanalı bir gün ağlamadım üzülmedim o günden sonra
7 sene beraberliğin 5 yılı evli geçti 3 kere boşanmayı düşündüm
2. Kararımda anneme söyledim arkandayız dedi sonra da benim yalnız yaşamaya gücüm yok çöpümü bile atamam diye ağladım ki yıllardırda çok sağlam bi hayat yaşamıştım tek basıma
O sıra çok gitgelli oluyor insan boşanalım dedikten sonra şuna ağlamıştım
O gidecek gitsin istiyorum ama ben aynı eşyalarla düzenle hayatıma nasıl devam edicem tabağımdan tüm düzenime herşeye hakim o yeni hayat kuracak ben napıcam diye bu salak buhran bi hafta sürdü
Boşandım herkese keyifle dedim adadan ayrıldı
Artık bizimla değil vs hala yeni duyan biri olup üzülüyor diyorum neye üzüldün ben kutluyorım senle de kutlayalım
Her gece şükrediyorum yattıgımda evet herşey evde onun bıraktıgı gibi kaldı ama ben çok değiştim ondan önceki ben oldum
Ve son 7 yıl içinde tanıyan herkes bu halime hayret ediyor ve çoK daha neşeli biri olduğumu söylüyor
Yeniden de sevilir sevmenin de sonu yok
Mutlu bir hayat dilerim sizee
Çocuklarınız da mutsıuz bir ailede büyümesin yarın öbür gün babalarına benzer birini sevip evlenecekler çünkü bildikleri bu olacak

Avukat hanimcim kadın boşanmak istiyor ölmek değil... Yanında başka erkeklere bakıp bilmem ne diyin demek cok saçma olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…