Boşanmak istiyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum

Zaten aynı evde yaşayan 2 yabancı gibi olmuşsunuz. Bundan sonraki hayatınızda umarım çok mutlu olursunuz evlatlarınızla

Ben ailesinin yanına gitmesi bakımından söyledim onu. Elbette kalmasın yanında eşinin ama en makul şekilde ayrılırsa daha rahat olur. Alıntıladığım yorumda memursunuz çocuklarınızı da kreşe verirsiniz vs denmişti ama ailesinin yanına gidebilirse ya da yakınına belki çocuklarıyla ilgilenirler.

Son düzenleme:
şiddet yok ne istesem alır demişsiniz artı yön olarak ,bu zaten olması gereken birşey matah bir özellik değil ki
eşinizi ikna etmenize gerek yok ayrılmak istiyorsanız bitti dersiniz dava açarsınız biter zaten saydığınız ve yazdığınız herşey tek tek ayrı ayrı boşanma nedeni . tek celsede boşanırsınız büyük ihtimal
,insanların sizi yönlendirmesi ve düşüncelerine çok önem veriyorsunuz sizin bu önceliğiniz olmuş hislerinizin yaşadıklarınızın bile önüne geçiyor insanlar ne der düşüncesi. o zaman boşanmayın ne diyelim ki bu hayat sizin insanlarda her zaman konuşur siz onları ciddiye almamanız gerektiğini öğrenseniz kendi hayatınıza odaklansanız keşke

Ben eşine katlansın demiyorum zaten. İki çocuğu baktırıp tek maaşla da geçinmek zor olur. Ailesi belki çocukları ile ilgilenir az da olsa sahip çıkar bilmiyorum o kadar kötü mü onlarda. 3000 kreş artı büyük çocukda ya özelde olmalı ya da karşılayan biri olmalı okuldan evine geldiğinde. Ailesi yapmayacaksa ona da 3000 özel okula verecek 6000 yaptı. Yetmez yani maaşı böyle bir sisteme. Çene mi yapıyorlar bilmiyorum belki bir destekleri olur çocuklar için konuşursa ailesi ile daha iyi olur çözümü varsa. Anne çalışınca da maalesef birilerine ihtiyacın çok oluyor.

Defalarca kez konuştum evet kararlı bir şekilde tamam düzelicem tamam şöyle olacak böyle olacak ama 2 ay sonra aynı değişen bişey yok bugün karşıma aldım konuştum artık gitmez dedim yürümez bu evlilik dedim adam sanki ben sorunluymuşum gibi şaşırıp kalıyor. Bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum ama yoruldum artık gerçekten yoruldum

Benim size yazmadığım mesaja bana yazıyormuşum gibi cevap vermeniz çok garip. Önce kontrol edin kime yazdığınızı Avukat hanım

Anne misiniz bilmiyorum ama yazdıklarınızdan olmadığınız kanaatindeyim. Her anne gibi bende söylüyorum anne olunca anlarsınız benim ne demek istediğimi. Ben de her duyarlı anne gibi önce kendimi değil çocuklarımı düşünüyorum. Elimde mesleğim olmasına rağmen. Maddi değil tamamen manevi. Belki de siz haklısınızdır bilemiyorum önceliğim kendim olmalı, ben mutlu olursam onlarda olur ama anne yüreği istemsiz yüklüyor

10 sen nasıl dayandın ? Bırak şimdi ayrılmamayı geçen 10 seneye yazık olmuş.

Terapiyle eşinizin farkındalığı artar. 3.cü bir kişi yoksa yani ihanet olmayan bir evlilik neden düzelmesin ki... Hep mi böyleydi eşiniz yada siz ne zamandan sonra tahammül edemez hale geldiniz...

Alla Allah allah aldatabilecek kadar cinsel gücü varsa buna bile şükretmek lâzım valla çok şaşırdım.daha kendi karısıyla yatamayan adam nesiyle aldatmış.

Yardım edin ben artık çözümü terapinin olacağına inanmıyorum. Daha önce yardım aldık biraz düzeldi ama sonrası yine aynı.
nasıl bir yardım aldınız, cinsel terapi mi?

libido düşüklüğü veya cinsel problemleri varsa fizyolojik sebepleri araştırılsın önce, eğer hormon vs herşey nomalse psikolojiktir. cinsel terapiste gidin, işin uzmanı o, çözer belki

Alla
Allah allah aldatabilecek kadar cinsel gücü varsa buna bile şükretmek lâzım valla çok şaşırdım.daha kendi karısıyla yatamayan adam nesiyle aldatmış.
Belki aldattığı için karısıyla yatmasına gerek kalmıyordur…

Belki aldattığı için karısıyla yatmasına gerek kalmıyordur…
Aldatma potansiyeli olan adam bence ikisini de yapabiliyordur.yani ben böyle düşünüyorun.ilişki yaşamaya düşkün değilse neden aldatsın ki.tam gönül adamı o zaman.sevmeden birlikte olamıyor.eşini çocuğunu bu kadar sevmeyen biri başka kadını nasıl sevebiliyor orası da muamma.

Adam flört adamı demekki ne diyeyim bende bilemiyorum artık

Sizin dediğiniz bu hesaplar evliykende öyle. Konu sahibi zaten çalışıyor koca da çalışıyor ona göre zaten bir düzenleri var bu okul işleri ekstra durum değil. Ayrıca nafaka diye birşey var evet çok değil ama masrafın bir kısmını azaltacak. Konu sahibi aile evi yerine yakınına taşınıpta halledebilir. Yada lojman hakkı varsa onu kullanıp kira sorununa bir nebze çare olur. Yada bebeği kreşe vermek yerine üstüne bir miktar daha koyup eve bakıcı bulabilir o zaman büyük çocuğun da okuldan gelince karşılanması sorunu çözülür. Ayrılık her aşamada zor bunu kabul ediyorum ama böyle adamla hiç bir şartta evli kalmam. Adam sadece sorumsuz değil komple yok gibi davranıyor ve aldatmış

Evliyken de öyle ama o zaman iki maaş oluyor. Tek maaş ile karşılanması hem ev kirası hem mutfak zor. Yani çalışınca da çocukları baktırma masrafı çok yüksek günümüzde. Bakıcılar diğer çocuk sadece okuldan gelince karşılasa bile iki çocuk parası istiyor. Ayrıca bakıcıya bırakmak da çok zor. Ben zaten boşanmasın demiyorum. Boşanırken çocukların okul ve bakıcı masrafını eşi ile makul bir şekilde paylaşır ya da ailesi çözerse daha rahat eder demek istedim. Çalışınca da aman nasılsa maaşım var çocuklara hem bakarım hem kreşe gönderirim diyemiyorsun. Bende çalışıyorum bunları yaşadığım için çok yakından bildiğim meseleler. Bu sebeplerle home office çalışıyorum artık. Ama eşim yanımda olunca sen çık al diyorum ya da o bana diyor paslaşıyoruz. Ya da annemin abimin okuldan alıp gezdirdiği oluyor haftada bir toplantım olduğunda. Anlatabildim mi? O yüzden iki çocukla yine birilerine ihtiyacın var anlatmak istediğim bu. Sizin belki ilk bebeğiniz ya da çalışmıyorsanız yaşamamış olabilirsiniz. Ayrıca boşansın tabi zaten aldatılmış bitmiş evlilik çoktan. Konu sahibi bitmiş bir evliliği yürütüyor. Ben olsam eşimden en büyük isteğim çocukları özel okula yazdırması olurdu. En azından çıkış saatleri uygun olunca kafam rahat çalışırdım.

Terapiyle eşinizin farkındalığı artar. 3.cü bir kişi yoksa yani ihanet olmayan bir evlilik neden düzelmesin ki... Hep mi böyleydi eşiniz yada siz ne zamandan sonra tahammül edemez hale geldiniz...
Genel itibariyle böyleydi ama ilk 7 yıl hiç kabul etmiyordu şimdi ediyor tamam düzelicem deyip tekrar başa sarıyoruz

Eşiniz ile birlikte bir aile terapistinden destek alın..
Belki bazı şeyleri boşanmadan çözebilir ve mutlu olabilirsiniz.

Rabbim yardımcınınınız olsun çok üzüldüm
Merhaba, Allah yardimciniz olsun. Biz kadinlar ayrilirken herseyi düşünüyoruz. Ama onlar öyle bir süreçte herseyi yapiyorlar. Özellikle cinsel hayatınız olmadigini söyleyin utanacak bir durum değil. Ayni durum bende de var. Söylüyorum. 6 ayda bir olacaksak neyiz biz ev arkadaşımı. Biz birgun yemek yapmasak laf ediyorlar. Kendiler kocalik görevlerini yapmiyorlar. Söyleyin hic cekinmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…