Boşanmak istiyorum ama nasıl konuşacağımı bilmiyorum

merveozel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
205
102
48
merhaba kızlar
Eşim hayatımda 7 senedir var 4 sene sevgililik 3 sene evlilik iyi kötü 7 senemiz bitdi sevgiliyken evliliğin ilk zamanları çok aşıktım eşime bana uyguladığı psikolojık siddete izin verdim hep gözüm görmüyordum kuralları onun istediği gibi olursa mukemmel bı ınsan asırı neselı eğlenceli ama onun kurallarını sınırları bı aş geçimsiz kavgacı surat sallayan küfür eden bırı
Beni ilk gordıgunde açık gıyınen arkadas canlısı gezmeyi süslenmeyi seven biriydim once kıyafet tarzımı değiştirdi sonra cevremden kopardı ve bunların hepsını bana ben ıstıyormusum gıbı ınanarak yaptırdı sonra zıhnıyetımı onun zıhnıyetıne cevırdı eskıden bunları yaparken hep dogru olan bu sanırdım
Ama zamanla bu aşk sevgi azaldıkca bunlar batmaya başladı cevreme bakıyorum kız kıza kahve ıcmeye gıderken haber verıyorlar ama benım eşim muhakkak benı kendını rezıl etcek bısey yapıyor yapmasa sureklı arayıp benı rahatsız ediyor evdeyken merak edip aramaz ben işteyken aynı şekilde ama dısarda oluyum durmadan arar tek bana degıl bu hayatta kımseye guvenı tam degıl çocuk tedavısı gorduk eşimden kaynakloydı ama cok ıstıyorum demesıne ragmen bu surecde benı yalnız bırakdı tedavı basarısız oldu defalarca bende neden bunu kendıme yapıyorum deyıp cocuk fıkrınden uzaklastım.
Ki dogru olan da bu 1 senedir cok mutsuzun yalnızım aynı evde karı koca degılde ev arkadsı gbıyız ablasının kızıda 2 senedır bızle yasıyor onun varlıgı benı mutlu edıyor cunkh basbasa kalınca ya tartısıyoruz ya sıkılıyoruz 1 senedir gecmeyen yalnızlıgım ve mutsuzlugum var esımı sevmıyorum asık degılım sadece saygı duyuyorum ve bosanmak ıstıyorum ama nasıl konusacagımı bılmıyorum kavga sebebı aradıkca artık kavga bıle edemedıgımızı fark ettım
Ona bunu soylesem cok uzulcek kıyamıyorum da nasıl yapıcamı bılmıyorum ama artık bende bu mutsuzluga mahkum kalmak ıstemıyorum ne olur bana bı akıl verın dertleselım ne olur

Buraya yazdığınız aynı şeyleri söyleyin, çünkü sorun tam olarakta bu. Bunun gibi adamlar geri vites atar zaten, siz ne yazdıysanızsa dile getirin, bir süre kendini duzeltmeye çalışacak ama olmayacak büyük ihtimalle. Zamanınızı ziyan etmeyin, o sizi bunca zamana kadar düşünmemiş, siz de düşünmeyin. Bu arada çok şanslısınız, çocuk yok ortada, boşansanız ortada bir bağ bile olmayacak, hayatınızdan tamamiyle yok edebilirsiniz.

Çocuk tedavisine devam etme lütfen. Nasıl söyleyeceksin bilmiyorum ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak büyük hata olur. Hele açık açık sevmiyorum diyorsan.. her çocuk mutlu bir yuvada büyümeyi hak eder. Sevgi dolu ailede yetişmediği için etrafta bir sür travmalı,sorunlu insan var malesef her şeyin temeli aile. Umarım bir şekilde yoluna girer hayatın.

o size sizi manipüle ederek kıymış siz neyine kıyamayacaksınız
böyle hayat mı geçer
her insan rahatça davranacağı her hareketinin yargılanmayacağı ilişkiyi hak eder
çocuk istemenizde çok normal birde problem ondan kaynaklıymış çok umursamaz resmen narsist
yeğen niye sizde kalıyor bayağı da olmuş
her şeye çok göz yummuşsunuz bir anda bıçak gibi kesin gitsin eğer boşanmam derse siz yine de o evden çıkıp dava açın

Bunu cok konustum bana sahıbım gıbı davranma hayat arkadasım gibi davran yoruldım bıkdım dedıkce anlamıyor hemen bende dıyor sonra cok asık gbı davranıp olayı unutturmaya calısıyor kafasında kuruyor allah var kotu bırı degıl ama Evliliğimizde ilişkimizde bana zarar vermıs hep bnu fark edıyorum ve artık özgür olmak istıyorım yalnız basıma özgür mutlu

Ne kadar toksik biriymiş. Sen bu kararını açıkladığında dünyanın en iyi eşi taklidi falan yapacak boşanmaman için ama kanma. Sen kararından vazgeçersen hemen eski haline döner.
İşe giderken bıraz fazla susleyım hemen kafasında kurar hep o haklı hep o doğru dısardan bakan onu melek sanır benı seytan

Yok asla kedi aldık eve o surecte onun ıstegıyle kedının bıle sorumlulugunu alamadıkı çocugu alsın ki fark ettim ben cocuk ıstemıyormum benı cocuk ıstemeyede ıten muysuz bı anneden mutlu bır cocuk yetısmezkı

İşe giderken bıraz fazla susleyım hemen kafasında kurar hep o haklı hep o doğru dısardan bakan onu melek sanır benı seytan
Özgüvensiz erkek işte. Kişi kendinden bilirmiş işi. O dışarı çıktığında bir haltlar mı karıştırıyormuş ya da iyi giyindiğinde biri için mi giyiniyormuş?

Annemle konustum annemde gelcekse. Gel kızım ablam kanser suan bak o bı mutsuz evlılıkde canıyla sınanıyor sende gelcekse. Gel dedı annem destek işim var sadece ben onu kırmadan bunu yapmak ıstıyorum

Daha konuşacak bir şey yok gibi, kafada bitirmişsiniz, onun için boşanmak istediğinizi söyleyin.

Özgüvensiz erkek işte. Kişi kendinden bilirmiş işi. O dışarı çıktığında bir haltlar mı karıştırıyormuş ya da iyi giyindiğinde biri için mi giyiniyormuş?
Ona bunların aynısını soyleyınce sen benım gıbı kocayı bok bulursun ben bakıyorım sende bakılmak ıstıyorsun o zaman falan dıyor

Ona bunların aynısını soyleyınce sen benım gıbı kocayı bok bulursun ben bakıyorım sende bakılmak ıstıyorsun o zaman falan dıyor
Ayy bunla tartışılmaz bile. Hiç uzatmadan boşanma dilekçesini koy önüne. Diyaloğa girersen eminim ki çirkefleşecek iyice.

Ben gunlerdır bi kavga cıksads sebep olup cıkıp gitsem dıyorum ama cıkmıyor bu hafta dısarı cıkıcam muhtemelen o kavgada cıkar sonrasında ayrılırım dıye dısunuyorum aslında neden sebep aradıgımı da bılmıyorum dırek bunları soylesem benı suclu cıkartır herkesın gozunde

Kesinlikle.. benzer şeyleri yaşadım. Ben iki kere denedim şimdiki aklım olsa asla yapmazdım. Çok şükür iki deneme de olumsuzdu. Ay ne ağladım ne üzüldüm şimdi iyiki olmamış diyorum ne acı. Çocuk bambaşka birşey,kötü bir evlilikte yalnızlığına arkadaş olacak birşey değil. Her anın da kıymetli bunu unutma,başka bir yaşam hakkımız yok

Ayy bunla tartışılmaz bile. Hiç uzatmadan boşanma dilekçesini koy önüne. Diyaloğa girersen eminim ki çirkefleşecek iyice.
Bunları soyluyor benı tahrık edecek hakaretı edıyor ben bagırıncada sesını kıs azalt bagırmadan konus suclu ınsan bagırır aglar gıbı lafları var 1 saat sonrada hıc bsey olmamıs gbı davranır sarılmaya çalısır guzel sozler soyler ben derım acaba ben mı abartıyorum ama arrık bu yaptığı psikolojık sıddetde calısmıyor bende

Annemle konustum annemde gelcekse. Gel kızım ablam kanser suan bak o bı mutsuz evlılıkde canıyla sınanıyor sende gelcekse. Gel dedı annem destek işim var sadece ben onu kırmadan bunu yapmak ıstıyorum
anlıyorum yazdıklarınıza göre adam narsist siz boşanma konusunu açınca sizi suçlayıp kendini savunarak manipüle eder muhtemelen hatta kafasında kurar başka biri mi var diye
artık birbirimize iyi gelmiyoruz seni eskisi kadar sevemiyorum falan deseniz
ama bence karşınızdaki kişi kırılmaz kırar
şimdiye kadar hiç kavga etmediniz mi hiç kırmadınız mı hep tartışıyoruz demişsiniz kötü bir şey çıkmadı mı ağzınızdan neye kırılır neye kırılmaz siz daha iyi bilirsiniz

Bunu bende fark ettım zaten bızım dogru durts bı yatak od aız da kalmadı ben ıstemıyorum o ıstemıyor 3 ayda bır oda benım ısıme gelıyor cocuk olmaması allahın bana bı lutfu gıbı

Benım onu bırakcagıma ıhtımal vermıyorum ben onu bırkınca yapıscak aglıcak oldurmue kalkıcamlsrı baslıcak eminim ailesi yalvarcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…