Bunu cok konustum bana sahıbım gıbı davranma hayat arkadasım gibi davran yoruldım bıkdım dedıkce anlamıyor hemen bende dıyor sonra cok asık gbı davranıp olayı unutturmaya calısıyor kafasında kuruyor allah var kotu bırı degıl ama Evliliğimizde ilişkimizde bana zarar vermıs hep bnu fark edıyorum ve artık özgür olmak istıyorım yalnız basıma özgür mutluBuraya yazdığınız aynı şeyleri söyleyin, çünkü sorun tam olarakta bu. Bunun gibi adamlar geri vites atar zaten, siz ne yazdıysanızsa dile getirin, bir süre kendini duzeltmeye çalışacak ama olmayacak büyük ihtimalle. Zamanınızı ziyan etmeyin, o sizi bunca zamana kadar düşünmemiş, siz de düşünmeyin. Bu arada çok şanslısınız, çocuk yok ortada, boşansanız ortada bir bağ bile olmayacak, hayatınızdan tamamiyle yok edebilirsiniz.
İşe giderken bıraz fazla susleyım hemen kafasında kurar hep o haklı hep o doğru dısardan bakan onu melek sanır benı seytanNe kadar toksik biriymiş. Sen bu kararını açıkladığında dünyanın en iyi eşi taklidi falan yapacak boşanmaman için ama kanma. Sen kararından vazgeçersen hemen eski haline döner.
Yok asla kedi aldık eve o surecte onun ıstegıyle kedının bıle sorumlulugunu alamadıkı çocugu alsın ki fark ettim ben cocuk ıstemıyormum benı cocuk ıstemeyede ıten muysuz bı anneden mutlu bır cocuk yetısmezkıÇocuk tedavisine devam etme lütfen. Nasıl söyleyeceksin bilmiyorum ama mutsuz bir evliliğe çocuk yapmak büyük hata olur. Hele açık açık sevmiyorum diyorsan.. her çocuk mutlu bir yuvada büyümeyi hak eder. Sevgi dolu ailede yetişmediği için etrafta bir sür travmalı,sorunlu insan var malesef her şeyin temeli aile. Umarım bir şekilde yoluna girer hayatın.
Özgüvensiz erkek işte. Kişi kendinden bilirmiş işi. O dışarı çıktığında bir haltlar mı karıştırıyormuş ya da iyi giyindiğinde biri için mi giyiniyormuş?İşe giderken bıraz fazla susleyım hemen kafasında kurar hep o haklı hep o doğru dısardan bakan onu melek sanır benı seytan
Annemle konustum annemde gelcekse. Gel kızım ablam kanser suan bak o bı mutsuz evlılıkde canıyla sınanıyor sende gelcekse. Gel dedı annem destek işim var sadece ben onu kırmadan bunu yapmak ıstıyorumo size sizi manipüle ederek kıymış siz neyine kıyamayacaksınız
böyle hayat mı geçer
her insan rahatça davranacağı her hareketinin yargılanmayacağı ilişkiyi hak eder
çocuk istemenizde çok normal birde problem ondan kaynaklıymış çok umursamaz resmen narsist
yeğen niye sizde kalıyor bayağı da olmuş
her şeye çok göz yummuşsunuz bir anda bıçak gibi kesin gitsin eğer boşanmam derse siz yine de o evden çıkıp dava açın
Daha konuşacak bir şey yok gibi, kafada bitirmişsiniz, onun için boşanmak istediğinizi söyleyin.Bunu cok konustum bana sahıbım gıbı davranma hayat arkadasım gibi davran yoruldım bıkdım dedıkce anlamıyor hemen bende dıyor sonra cok asık gbı davranıp olayı unutturmaya calısıyor kafasında kuruyor allah var kotu bırı degıl ama Evliliğimizde ilişkimizde bana zarar vermıs hep bnu fark edıyorum ve artık özgür olmak istıyorım yalnız basıma özgür mutlu
Ona bunların aynısını soyleyınce sen benım gıbı kocayı bok bulursun ben bakıyorım sende bakılmak ıstıyorsun o zaman falan dıyorÖzgüvensiz erkek işte. Kişi kendinden bilirmiş işi. O dışarı çıktığında bir haltlar mı karıştırıyormuş ya da iyi giyindiğinde biri için mi giyiniyormuş?
Ayy bunla tartışılmaz bile. Hiç uzatmadan boşanma dilekçesini koy önüne. Diyaloğa girersen eminim ki çirkefleşecek iyice.Ona bunların aynısını soyleyınce sen benım gıbı kocayı bok bulursun ben bakıyorım sende bakılmak ıstıyorsun o zaman falan dıyor
Kesinlikle.. benzer şeyleri yaşadım. Ben iki kere denedim şimdiki aklım olsa asla yapmazdım. Çok şükür iki deneme de olumsuzdu. Ay ne ağladım ne üzüldüm şimdi iyiki olmamış diyorum ne acı. Çocuk bambaşka birşey,kötü bir evlilikte yalnızlığına arkadaş olacak birşey değil. Her anın da kıymetli bunu unutma,başka bir yaşam hakkımız yokYok asla kedi aldık eve o surecte onun ıstegıyle kedının bıle sorumlulugunu alamadıkı çocugu alsın ki fark ettim ben cocuk ıstemıyormum benı cocuk ıstemeyede ıten muysuz bı anneden mutlu bır cocuk yetısmezkı
Bunları soyluyor benı tahrık edecek hakaretı edıyor ben bagırıncada sesını kıs azalt bagırmadan konus suclu ınsan bagırır aglar gıbı lafları var 1 saat sonrada hıc bsey olmamıs gbı davranır sarılmaya çalısır guzel sozler soyler ben derım acaba ben mı abartıyorum ama arrık bu yaptığı psikolojık sıddetde calısmıyor bendeAyy bunla tartışılmaz bile. Hiç uzatmadan boşanma dilekçesini koy önüne. Diyaloğa girersen eminim ki çirkefleşecek iyice.
anlıyorum yazdıklarınıza göre adam narsist siz boşanma konusunu açınca sizi suçlayıp kendini savunarak manipüle eder muhtemelen hatta kafasında kurar başka biri mi var diyeAnnemle konustum annemde gelcekse. Gel kızım ablam kanser suan bak o bı mutsuz evlılıkde canıyla sınanıyor sende gelcekse. Gel dedı annem destek işim var sadece ben onu kırmadan bunu yapmak ıstıyorum
Bunu bende fark ettım zaten bızım dogru durts bı yatak od aız da kalmadı ben ıstemıyorum o ıstemıyor 3 ayda bır oda benım ısıme gelıyor cocuk olmaması allahın bana bı lutfu gıbıKesinlikle.. benzer şeyleri yaşadım. Ben iki kere denedim şimdiki aklım olsa asla yapmazdım. Çok şükür iki deneme de olumsuzdu. Ay ne ağladım ne üzüldüm şimdi iyiki olmamış diyorum ne acı. Çocuk bambaşka birşey,kötü bir evlilikte yalnızlığına arkadaş olacak birşey değil. Her anın da kıymetli bunu unutma,başka bir yaşam hakkımız yok
Benım onu bırakcagıma ıhtımal vermıyorum ben onu bırkınca yapıscak aglıcak oldurmue kalkıcamlsrı baslıcak eminim ailesi yalvarcakanlıyorum yazdıklarınıza göre adam narsist siz boşanma konusunu açınca sizi suçlayıp kendini savunarak manipüle eder muhtemelen hatta kafasında kurar başka biri mi var diye
artık birbirimize iyi gelmiyoruz seni eskisi kadar sevemiyorum falan deseniz
ama bence karşınızdaki kişi kırılmaz kırar
şimdiye kadar hiç kavga etmediniz mi hiç kırmadınız mı hep tartışıyoruz demişsiniz kötü bir şey çıkmadı mı ağzınızdan neye kırılır neye kırılmaz siz daha iyi bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?