Boşanmak istiyorum ...!!

Sedkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
56
19
38
31
benim gerçekten bir derdim büyük bir derdim var. Ben 3 yıllık evliyim. 15 aylık bir kızım var. Aşık olarak Mı evlendiniz derseniz hayır tamamen mantık evliliğiydi. Tavsiye üzerine tanıştık ilk görüşte aşıkta olmadık ama kader ne hikmetse evlendik işte. İlk tanıştığımızda çok ukala havalı biriydi hatta dedim bunla hayatta olmaz öyle böyle geçti babama söyledik film orda koptu babam çok sinirli ve elalem ne der cinsten biri o öğrendiyse ne olursa olsun bu evlilik olacaktı. Nişanlıyken çok kavga ediyorduk kaç kes ayrılmak istedik annem engel oldu baban duyarsa intihar eder herkese rezil oluruz bilmem ne anlatsam daha neler var ama çok uzun olur her özel günümüz olay oldu bir evlilik teklifi bile almadım zaten. Bukadar tartışmalar içinde evlendik ve ilk gecemiz olmadı. Sonrasında adet oldum ve tamamen koptum aylar geçti biz birlikte olamadık internetten çok araştırdım doktora gitmek istedim eşim istemedi.6 ay geçti çocuk olsun diye öyle saçma sapan şeyler yaşadım ki gerçekten çocuğum nasıl oldu bilmiyorum yani anlayacağınız 3 yıl oldu ben hala eşimle severek isteyerek birlikte olmuyorum eşimi seçemiyorum. Normalde sinirli biriydim evlendikten sonra tamamen psikolojim bozuldu okadar sinirliyimki sinirden bişeyleri parçalamak geliyor içimden eşim çok ukala boş konuşan sürekli yalan söyleyen biri ben sinirliysen Güler hep kusurlu beni görür çalışmamı çok istediği için sevmediiim bi işte çalışıyorum şuanda yeterki eve para girsin yanlış anlamayın bir çağrı merkezinde çalışıyorum ve hiç kolay bir iş değil ve beni bekleyen bir bebeğim var. Eşimi gerçekten hiç sevmiyorum onla birlikte olmak istemiyorum tek kelimesine tahammül edemiyorum ayrılmak istiyorum ailemden çekiniyorum kızım var ya onu alırlarsa ben naparım diyorum. Hayatımda bukadar çekilmez bir insan görmedim ben onunla tartışırken kendimden geçiyorum artık sinirden sürekli laf sokuyor boş konuşuyor aşırı bakımsız para meraklısı özel günleri umursamıyor ben çalışıyorum diye her şeyi ben alıyorum say say bitmez çok karışık ve uzun oldu artık bıktım ne yapıcam bilmiyorum

En başında eşinizden haz almamışsınız buna rağmen evlenmişsiniz, hadi evlendiniz çocuk yapmışsınız, babanız intahar etmesin diye.. ee çocuk yaptınız babanızınki candı, çocuk ne ? Ben burada şunu gördüm sizin yıkılmayacak duvarlarınız var, eşinizi hiç sevmeyi denememişsiniz sevmeyi düşünmemişsiniz. Bazı şeyleri belki tatlı bir dille düzeltebilirdiniz.. ama yazdığınızdan çok sinirli tahammülsüz biri olduğunuzu düşündüm. Bence önce psikolojik bir destek alın, psikolog size boşanın yada şöyle deneyin diye yardım edecektir

Babana ne oluyor intihar edermiş intihar bu kolaymı ya el-alem ne derse desin 40 gün söylerler sonra susarlar hayret birşey kızı boşanınca o baba ne yapacak peki duvarami çivileyecek torunuyla kızını ne insanlar var ya Allah akıl fikir versin

Başkaları ne der onlara ne olur diye yaşamak e büyük hatanız olmuş. Ben şimdi size ayrılın güzel bir hayat kurun desem yapamazsınız. Hayatını kurmak o sevmediği adamdan kurtulmak isteyen bir kadın gibi gelmediniz bana

Ablacım nişanlılık dönemi niye var daha iyi tamımak için demi? Başta uyuşmamışşsınız nişanlıkta zaten kavga etmişliniz ee daha ne olsun istiyorsun?

Keşke ipler en başından kopsaymış. Nişanlıyken bitseymis. Şimdi daha mı iyi olacak. Hemde bir çocuğunuz var. Çalışıyorsunuz ayrılın sizin için en iyisi olacaktır.

Baban intihar etmesin diye sen intihar etmiştin.
Boşan allah aşkına bu hayata bir kere geliyoruz

En başında eşinizden haz almamışsınız buna rağmen evlenmişsiniz, hadi evlendiniz çocuk yapmışsınız, babanız intahar etmesin diye.. ee çocuk yaptınız babanızınki candı, çocuk ne ? Ben burada şunu gördüm sizin yıkılmayacak duvarlarınız var, eşinizi hiç sevmeyi denememişsiniz sevmeyi düşünmemişsiniz. Bazı şeyleri belki tatlı bir dille düzeltebilirdiniz.. ama yazdığınızdan çok sinirli tahammülsüz biri olduğunuzu düşündüm. Bence önce psikolojik bir destek alın, psikolog size boşanın yada şöyle deneyin diye yardım edecektir
Evet zaten sinirli biri olduğumu söyledim evlendikten sonra daha da sinirli biri oldum. İnsan okadar yaşadığı şeyleri bir anda 3 satırlık yazıya dökemez bende içimde daha fazla tutmayım diye buraya yazdım tavsiyeniz için sağolun

Keşke ipler en başından kopsaymış. Nişanlıyken bitseymis. Şimdi daha mı iyi olacak. Hemde bir çocuğunuz var. Çalışıyorsunuz ayrılın sizin için en iyisi olacaktır.
Keşke öyle olsaydı ben de çok pişman oluyorum ama o güne dönemiyoruz istesekte

Ablacım nişanlılık dönemi niye var daha iyi tamımak için demi? Başta uyuşmamışşsınız nişanlıkta zaten kavga etmişliniz ee daha ne olsun istiyorsun?
Yazdıklarımı okumadınız galiba nişanlıyken zaten ayrılmayı denedim ama olmadı olmayınca olmuyor demekki zaten insanlar derdini buraya siz yargılayın diye yazıyor

Kızını senden alamazlar orası kesin de. Ailen istedi diye evlenmissin, kocan istedi diye çocuk yapmışsın hem de zorla. Şimdi nasıl bosanacaksin bilmem.
Kocam istedi diye yapmadım vajinismus olmuştum ve çocuğumuz olsun istiyordum dünya tatlısı bi kızım var ve hala aynı vajinismus hastalığı yaşıyorum

Bu kadar alakasız durumlara Nasıl düştünüz hayret ediyorum.Babanız ve anneniz yüzünden olmuş herşey

Başkaları ne der onlara ne olur diye yaşamak e büyük hatanız olmuş. Ben şimdi size ayrılın güzel bir hayat kurun desem yapamazsınız. Hayatını kurmak o sevmediği adamdan kurtulmak isteyen bir kadın gibi gelmediniz bana
Biliyormuşunuz ben en büyük hatayı derdimi buraya yazmakla yaptım tahmin edemedim bukadar eleştiri alacağımı benim içimde yaşadığım durumu bu yazıyla anlamanız zor tabi

Babana ne oluyor intihar edermiş intihar bu kolaymı ya el-alem ne derse desin 40 gün söylerler sonra susarlar hayret birşey kızı boşanınca o baba ne yapacak peki duvarami çivileyecek torunuyla kızını ne insanlar var ya Allah akıl fikir versin
Babamın pskolojik sorunları var içine kapanık biri

Back
X