Boşanmak istiyorum ...!!

benim gerçekten bir derdim büyük bir derdim var. Ben 3 yıllık evliyim. 15 aylık bir kızım var. Aşık olarak Mı evlendiniz derseniz hayır tamamen mantık evliliğiydi. Tavsiye üzerine tanıştık ilk görüşte aşıkta olmadık ama kader ne hikmetse evlendik işte. İlk tanıştığımızda çok ukala havalı biriydi hatta dedim bunla hayatta olmaz öyle böyle geçti babama söyledik film orda koptu babam çok sinirli ve elalem ne der cinsten biri o öğrendiyse ne olursa olsun bu evlilik olacaktı. Nişanlıyken çok kavga ediyorduk kaç kes ayrılmak istedik annem engel oldu baban duyarsa intihar eder herkese rezil oluruz bilmem ne anlatsam daha neler var ama çok uzun olur her özel günümüz olay oldu bir evlilik teklifi bile almadım zaten. Bukadar tartışmalar içinde evlendik ve ilk gecemiz olmadı. Sonrasında adet oldum ve tamamen koptum aylar geçti biz birlikte olamadık internetten çok araştırdım doktora gitmek istedim eşim istemedi.6 ay geçti çocuk olsun diye öyle saçma sapan şeyler yaşadım ki gerçekten çocuğum nasıl oldu bilmiyorum yani anlayacağınız 3 yıl oldu ben hala eşimle severek isteyerek birlikte olmuyorum eşimi seçemiyorum. Normalde sinirli biriydim evlendikten sonra tamamen psikolojim bozuldu okadar sinirliyimki sinirden bişeyleri parçalamak geliyor içimden eşim çok ukala boş konuşan sürekli yalan söyleyen biri ben sinirliysen Güler hep kusurlu beni görür çalışmamı çok istediği için sevmediiim bi işte çalışıyorum şuanda yeterki eve para girsin yanlış anlamayın bir çağrı merkezinde çalışıyorum ve hiç kolay bir iş değil ve beni bekleyen bir bebeğim var. Eşimi gerçekten hiç sevmiyorum onla birlikte olmak istemiyorum tek kelimesine tahammül edemiyorum ayrılmak istiyorum ailemden çekiniyorum kızım var ya onu alırlarsa ben naparım diyorum. Hayatımda bukadar çekilmez bir insan görmedim ben onunla tartışırken kendimden geçiyorum artık sinirden sürekli laf sokuyor boş konuşuyor aşırı bakımsız para meraklısı özel günleri umursamıyor ben çalışıyorum diye her şeyi ben alıyorum say say bitmez çok karışık ve uzun oldu artık bıktım ne yapıcam bilmiyorum
Boşanmak en son yol olmalı bence, çalışan bi kadinsiniz ve iyi bi geliriniz de yok anladığım kadarıyla, boşandıktan sonra daha da zor günler sizi bekliyor olabilir, bence evlilik danışmanına gidin, kavgalarinizi azaltmaya ve bitirmeye calisin, özel günler vs bunlari takmayın bence, eşinizin de anladığı bir dil vardır, sonucta kimin evliliği muhteşemki, kimse de ruh ikiziyle evlenmiyor

Boşanmak en son yol olmalı bence, çalışan bi kadinsiniz ve iyi bi geliriniz de yok anladığım kadarıyla, boşandıktan sonra daha da zor günler sizi bekliyor olabilir, bence evlilik danışmanına gidin, kavgalarinizi azaltmaya ve bitirmeye calisin, özel günler vs bunlari takmayın bence, eşinizin de anladığı bir dil vardır, sonucta kimin evliliği muhteşemki, kimse de ruh ikiziyle evlenmiyor
Gelirim iyi Allah’a şükür primle çalışıyorum aldığım en güzel yorum su teşekkür ederim

Boşanmak istiyorsunuz
Ama zamanında da ayrılmak istediniz ayrılamadınız, biraz daha realist bakın olaylara gerçekten boşanabilecekmisiniz geçmiş gitmiş artık onunla yaşanmaz şöyle olsaydı böyle olsaydının kimseye faydası yok. Nişan atacağınızda intihar edecek baban boşanırsane ne yapar sanıyorum bu durumda ailen arkanda olmayacak boşanıp kendi kazandığınızla geçinebilecekmisiniz boşanmanız demek eşinizi eş ailesini ve kendi ailenizi silmek gibi geldi çalışıp ev kirası yiyecek işecek ve bebek bakımıyla ilgilenecek birisine para ayırmanız lazım o da enaz 3-4 bin kazanmanız lazım tabi yaşadığınız şehire bağlı.
Vajinismus yazmışsınız bi yerde evliliğin hepsi olmasa da temeli cinsellik olabilir aranızdaki problemin Büyük sebebi bence bu kendinizin de farkındasınız sinirliyim diyorsunuz vajinismus için ve psikolojiniz için bi kaç seans deneyebilirsiniz bence probleminizin çoğu hallolabilir o da olmazda eş terapisi deneyin bence en son çözüm olarak boşanmayı düşünün. Bence eşlerden birisi çok mutsuzsa boşanmak için sebeptir ama önce çabalamalı gerçekten çünkü ortada bide ortak dünyaya getirdiğiniz bebek var en baştan içinizin ısınmadığı birisini bsbası yapıp sonra artık istemiyorum diye hayatınızdan çıkarırsanız o bebeğe de yazık olur

Kocam istedi diye yapmadım vajinismus olmuştum ve çocuğumuz olsun istiyordum dünya tatlısı bi kızım var ve hala aynı vajinismus hastalığı yaşıyorum
Vajinismus hastası olup nasıl çocuk yapabiliyorsunuz anlamıyorum. Spermleri şırınga ile mi içinize doktunuz nedir yani? Akıl var mantık var, neden hayatı duzgunce yaşamak varken saçma sapan şeyler yaşamayı seçiyorsunuz?

Ben şunu merak ediyorum siz nisanliyken ayrilsaniz çok büyük sorun olacaktı ama şimdi evlisiniz ve bı tane çocuğunuz var babanız nasıl tepki verecek anneniz size yine engel olacaktır arkanızda destek olmasi lazım ayrilirken çocuğunuzu alabilecek misiniz?

Boşanmak istiyorsunuz
Ama zamanında da ayrılmak istediniz ayrılamadınız, biraz daha realist bakın olaylara gerçekten boşanabilecekmisiniz geçmiş gitmiş artık onunla yaşanmaz şöyle olsaydı böyle olsaydının kimseye faydası yok. Nişan atacağınızda intihar edecek baban boşanırsane ne yapar sanıyorum bu durumda ailen arkanda olmayacak boşanıp kendi kazandığınızla geçinebilecekmisiniz boşanmanız demek eşinizi eş ailesini ve kendi ailenizi silmek gibi geldi çalışıp ev kirası yiyecek işecek ve bebek bakımıyla ilgilenecek birisine para ayırmanız lazım o da enaz 3-4 bin kazanmanız lazım tabi yaşadığınız şehire bağlı.
Vajinismus yazmışsınız bi yerde evliliğin hepsi olmasa da temeli cinsellik olabilir aranızdaki problemin Büyük sebebi bence bu kendinizin de farkındasınız sinirliyim diyorsunuz vajinismus için ve psikolojiniz için bi kaç seans deneyebilirsiniz bence probleminizin çoğu hallolabilir o da olmazda eş terapisi deneyin bence en son çözüm olarak boşanmayı düşünün. Bence eşlerden birisi çok mutsuzsa boşanmak için sebeptir ama önce çabalamalı gerçekten çünkü ortada bide ortak dünyaya getirdiğiniz bebek var en baştan içinizin ısınmadığı birisini bsbası yapıp sonra artık istemiyorum diye hayatınızdan çıkarırsanız o bebeğe de yazık olur
Gerçekten teşekkür ederim tavsiyeniz için benim böyle tavsiyelere ihtiyicam var kimseyle konuşamadığım için buraya yazdım eleştiri yapılmak yerine tavsiye verilmesi gerçekten daha iyi oluyor geçmiş gitmiş sadece çözüm arıyorum o anda ki duygularımla yazabildiğim kadarını yazdım sağolun

Vajinismus hastası olup nasıl çocuk yapabiliyorsunuz anlamıyorum. Spermleri şırınga ile mi içinize doktunuz nedir yani? Akıl var mantık var, neden hayatı duzgunce yaşamak varken saçma sapan şeyler yaşamayı seçiyorsunuz?
bu şekilde olup çoçuğu olan bir sürü kişi var tabiki dediğiniz gibi olmadı zamanla oldu biraz daha saygılı yorum yapmanızı rica ediyorum

Gerçekten teşekkür ederim tavsiyeniz için benim böyle tavsiyelere ihtiyicam var kimseyle konuşamadığım için buraya yazdım eleştiri yapılmak yerine tavsiye verilmesi gerçekten daha iyi oluyor geçmiş gitmiş sadece çözüm arıyorum o anda ki duygularımla yazabildiğim kadarını yazdım sağolun
Eşinizi sevmeyi deneseniz aslında temelinde belki babanızın sıkıntılarından bile kaynaklanıyor olabilir problemleriniz yani burda herkes her olayda psikolojik destek alın falan yazıyor ama bence sizin için cidden gerekli enazından vajinismus için bi destek gerekiyor çünkü bu şekilde evlilik yürümez bi yere kadar sağlıklı ve genç insanlarsınız

Gerçekten buraya yazdığım için okadar pişman oldum ki lütfen biraz daha saygılı ve anlayışlı yazın ya da yazmayın rica ediyorum

hem severek isteyerek birlikte olmuyorum demişsiniz hem de hala vajinismusum diyorsunuz.
vajinismusta beraber olabilme durumu oluyor mu, kafam karıştı..

ben boşanabilecek güçte biri olduğunuzu düşünmüyorum. resti çekip gidebilecek yapıda biri değilsiniz anladığım kadarıyla. o nedenle çift terapisi gibi şeyler denemeniz daha sağlıklı olabilir.

Benim bir arkadaşımın da ilk çocuğu vajinismus iken olmuş . olacağı varsa her türlü olur dedikleri bu olsa gerek

Vajinismus ile ilgili topikler var burada.Ben kk yi vajinismus iken keşfettim ve burada okuduğum şeyler sayesinde yendim.İnsallah sorunlarınızi çözersiniz vajinismusu da yenersiniz

Olan olmuş artıkç Kaderde doğacak çocuğun nasibi varnış ama ayrılın böyle hayat sürmez. Annenin mutsuz olduğu bir evde çocuğunda yüzü gülmez.

Kadın işim var çalışıyorum yazmış keşke yazmadan okusaydınız

Kadın işim var çalışıyorum yazmış keşke yazmadan okusaydınız
Bence bana laf yetiştirmek yerine sıkıntısı olan arkadaşa odaklanın, ayrica geliriniz yok calismiyorsunuz demedim, çağrı merkezinde calisiyorum dediği için iyi bir geliriniz yok SANIRIM dedim, siz de benim yazdıklarımı iyi okusanız iyi olur

Sizin anne anne olamamış kusura bakmayın..
sizde, annenizin lafına bakıp böyle davrandığınız için suçlusunuz. o çocuğu da kendinizi de daha fazla mutsuz bi aileye hapsetmeyin yazık

Merhaba
Öncelikle durumunuza oldukça üzüldüm bir kadın olarak. Hayat yapılan yorumlarda ki gibi “boşanın, ayrılın, hayat sizin, sizin kararınız, özgürsünüz” gibi havalı cümlelerden ibaret değil maalesef. Evlendikten ve hatta ebeveyn olduktan sonra hayat tek kişinin kararları etrafında dönmüyor. Bu yüzden sizi anlıyorum. Evlilik öncesinde yaşadıklarınızın şimdiye bir faydası yok. Keşke evlenmeseydiniz demek anlamsız artık olan olmuş.
Cinsellik evliliğin çok büyük bir alanını oluşturur. Eşinizle alakalı saydığınız şeylerden ziyade evliliğinizde temel sorunlar var. Öncelikle bunları çözmelisiniz. Bende vajinismustım. Bir vajinismusu ancak bir vajinismus anlar. Vajinismus çiftlerde erkek zaten bir süre sonra anlattığınız şekilde oluyor. Ki siz birde ebeveyn olmuşsunuz.. Bu yüzden sorununuz temelde cinsellik olabilir. Eşinizin size karşı tutumunun nedeni bu olabilir. Ve sizin sinirli olmanız cinsel yönden tatmin olamayışınız, vücudun kendini bırakamaması, annelik sorumluluğu vb nedenlerden dolayı çoook normal. Bu konuda destek almalısınız. Lakin bu bir çift sorunu olduğu için çift terapisi ile çözülüyor eşiniz buna yanaşmıyorsa (erkekler buna pek yanaşmaz) size özelden izleyeceğiniz yolu anlatabilirim. Evde kendinizde bu sorunla baş edebilirsiniz. Çözümü var ve bence bu sorunu bir an önce (hatta kısa sürede) halletmelisiniz. Bu süreçte boşanmayı aklınızdan çıkarın. Bunu öncelikle çocuğunuz için yapmalısınız. Çünkü evliliğinizle alakalı karar vermeniz için elinizden geleni yapmalısınız. Siz kendi üzerinize düşeni yapın, ileride pişman olmayın. Bu sorunu çözüp cinsellik rayına oturduktan sonra hala sorunlarda herhangi bir değişim olmazsa bu sefer boşanmayı düşünebilirsiniz. Ama bu süreci yaşamalısınız. Bu sorunun hallolması emin olun size de iyi gelecek çünkü bu bir ihtiyac ve sizde cinselliği yaşamayı hak ediyorsunuz. Boşanmak sizin anlattığınız şartlarda (ailenizin tutumu) hiç mantıklı değil. Elinizde ki en iyi seçenek kesinlikle değil. Hayatınızı kompleks hale getirirsiniz. Bu yüzden önce cinsellik sorununu çözmeyi deneyin derim. Bu yükten kurtulun.

Calısan bir kadın neden ailesinin onayıyla hareket eder ? Neyse olan olmuş biten bitmiş. Evin tüm maddi yükü sizdeymiş. Ayrica yukarida 3-4 bin gelir olmazsa gecinemeçsiniz diyen arkadasa da katılmıyorum. Öyle olsa üniversitedeyken hicbirimiz gecinemezdik. Asgari ücretle calısan biri dahi olsa para yönetimi yapabilirse akmasa da damlar.

Calısan bir kadın neden ailesinin onayıyla hareket eder ? Neyse olan olmuş biten bitmiş. Evin tüm maddi yükü sizdeymiş. Ayrica yukarida 3-4 bin gelir olmazsa gecinemeçsiniz diyen arkadasa da katılmıyorum. Öyle olsa üniversitedeyken hicbirimiz gecinemezdik. Asgari ücretle calısan biri dahi olsa para yönetimi yapabilirse akmasa da damlar.
Eğer büyük şehirde yaşıyor ve kirada iseniz, minik bir bebeğiniz varsa ve çalışırken ona bakacak aile desteğiniz yoksa bu yüzden bakıcı tutma zorundalığınız bulunuyorsa, ha birde içinde yaşadığınız dünya birçok nedenden ötürü ekonomik kriz ile boğuşuyorsa; kusura bakmayın ama askeri ücretle .... geçinirsiniz 😂

Back
X