- 19 Nisan 2020
- 185
- 239
- 103
Boşanmak en son yol olmalı bence, çalışan bi kadinsiniz ve iyi bi geliriniz de yok anladığım kadarıyla, boşandıktan sonra daha da zor günler sizi bekliyor olabilir, bence evlilik danışmanına gidin, kavgalarinizi azaltmaya ve bitirmeye calisin, özel günler vs bunlari takmayın bence, eşinizin de anladığı bir dil vardır, sonucta kimin evliliği muhteşemki, kimse de ruh ikiziyle evlenmiyorbenim gerçekten bir derdim büyük bir derdim var. Ben 3 yıllık evliyim. 15 aylık bir kızım var. Aşık olarak Mı evlendiniz derseniz hayır tamamen mantık evliliğiydi. Tavsiye üzerine tanıştık ilk görüşte aşıkta olmadık ama kader ne hikmetse evlendik işte. İlk tanıştığımızda çok ukala havalı biriydi hatta dedim bunla hayatta olmaz öyle böyle geçti babama söyledik film orda koptu babam çok sinirli ve elalem ne der cinsten biri o öğrendiyse ne olursa olsun bu evlilik olacaktı. Nişanlıyken çok kavga ediyorduk kaç kes ayrılmak istedik annem engel oldu baban duyarsa intihar eder herkese rezil oluruz bilmem ne anlatsam daha neler var ama çok uzun olur her özel günümüz olay oldu bir evlilik teklifi bile almadım zaten. Bukadar tartışmalar içinde evlendik ve ilk gecemiz olmadı. Sonrasında adet oldum ve tamamen koptum aylar geçti biz birlikte olamadık internetten çok araştırdım doktora gitmek istedim eşim istemedi.6 ay geçti çocuk olsun diye öyle saçma sapan şeyler yaşadım ki gerçekten çocuğum nasıl oldu bilmiyorum yani anlayacağınız 3 yıl oldu ben hala eşimle severek isteyerek birlikte olmuyorum eşimi seçemiyorum. Normalde sinirli biriydim evlendikten sonra tamamen psikolojim bozuldu okadar sinirliyimki sinirden bişeyleri parçalamak geliyor içimden eşim çok ukala boş konuşan sürekli yalan söyleyen biri ben sinirliysen Güler hep kusurlu beni görür çalışmamı çok istediği için sevmediiim bi işte çalışıyorum şuanda yeterki eve para girsin yanlış anlamayın bir çağrı merkezinde çalışıyorum ve hiç kolay bir iş değil ve beni bekleyen bir bebeğim var. Eşimi gerçekten hiç sevmiyorum onla birlikte olmak istemiyorum tek kelimesine tahammül edemiyorum ayrılmak istiyorum ailemden çekiniyorum kızım var ya onu alırlarsa ben naparım diyorum. Hayatımda bukadar çekilmez bir insan görmedim ben onunla tartışırken kendimden geçiyorum artık sinirden sürekli laf sokuyor boş konuşuyor aşırı bakımsız para meraklısı özel günleri umursamıyor ben çalışıyorum diye her şeyi ben alıyorum say say bitmez çok karışık ve uzun oldu artık bıktım ne yapıcam bilmiyorum