Boşanmak istiyorum ...!!

Sevmeden evlenmişsin. 6 ay yaklaşmamışsın. Daha nişanlıyken çıkmış tartışmalar. Çocuk olsun diye saçma sapan şeyler yapacak kadar uğraşmışsın. Hepsine tamam deyip çocuk yapmışsın. Şimdi de boşanmak istiyorsun. Baştan belliymiş. Sonra da öyle gitmiş. Boşanma kararı almak için çocuğun olmasını mı bekledin?

Ben eşimle severek evlendigim için çocuk yaptım ha sonra olaylar olaylar .baba evindeyim.sen sevmeyerek nasıl çocuk yaptın onuda anlamadım.bsn sevmediğim isinamadigim bı insanla aynı yatakta bile uyumak istemem

Çok iyi bildiğim birsey var oda su ; bu sinirlilik hali ve öfke patlamaları tek bir sebep değil birikim zaten bu kadar birikincede olmuyor .caliaiyormussunda çocuğun senindir vur gitsin tekmeyi.

Eğer büyük şehirde yaşıyor ve kirada iseniz, minik bir bebeğiniz varsa ve çalışırken ona bakacak aile desteğiniz yoksa bu yüzden bakıcı tutma zorundalığınız bulunuyorsa, ha birde içinde yaşadığınız dünya birçok nedenden ötürü ekonomik kriz ile boğuşuyorsa; kusura bakmayın ama askeri ücretle .... geçinirsiniz 😂
Ev arkadasligi denen olay bunun için var. Koca kadin ev arkadasligi mi yapsin diyeceksiniz. Koca kadin baskasinin akliyla hareket edebiliyor. Mutsuz bir evlilik mutsuz bir aile ortamindansa huzurlu bir ev arkadasligi her zaman tercih edilebilir

Ev arkadasligi denen olay bunun için var. Koca kadin ev arkadasligi mi yapsin diyeceksiniz. Koca kadin baskasinin akliyla hareket edebiliyor. Mutsuz bir evlilik mutsuz bir aile ortamindansa huzurlu bir ev arkadasligi her zaman tercih edilebilir
Anladığım kadarıyla çalışan bir ebeveyn değilsiniz. Öyle olsaydı bu ihtimali değerlendirmezdiniz bile ☺️ Yeri geliyor insan kendi çocuğuna sabredemiyor ve bir yabancı çocuklu ev arkadaşı isteyecek? Birde buna bakan bir bakıcıyı kabul edecek evde.. hmm.. ve siz iş-çocuk-boşanmışlık psikolojisi-ev ile ilgilenirken bir yabancıyı çekeceksiniz ahhaha ilahi güldürdünüz beni

Geçmiş brakin şuan evlisiniz nisanliyken tanimadinmi falan diye yorumlar gereksiz eğer karaiysaniz ayrılın aileniz ne yapabilir ?çocuk falan alamaz kendinize maddi olarak yetiyorsunuz da aileniz en fazla bir süre size küser ya da kırılır sonunda affeder siz yeterki ne yapmak istedgnze karar verin artısi eksisiyle düşünüp karar verin ama şu an yazarken bile sınırlisiniz sanki sakin olup sakin akla yatar kararlar verin çocuğunuz var fevri davranmain onu en az etkieyecek şekilde bir yol bulup bosanablrsiniz

Anladığım kadarıyla çalışan bir ebeveyn değilsiniz. Öyle olsaydı bu ihtimali değerlendirmezdiniz bile ☺ Yeri geliyor insan kendi çocuğuna sabredemiyor ve bir yabancı çocuklu ev arkadaşı isteyecek? Birde buna bakan bir bakıcıyı kabul edecek evde.. hmm.. ve siz iş-çocuk-boşanmışlık psikolojisi-ev ile ilgilenirken bir yabancıyı çekeceksiniz ahhaha ilahi güldürdünüz beni
Neden çekmek olsun ki ? Su anki duermu cok mu iyi,aileden ve esten psikolojik baskı görüyor. Bunları yaşamaktansa bir yabancıyla yaşar. En azindan sinir krizleri geçirmez.

Neden çekmek olsun ki ? Su anki duermu cok mu iyi,aileden ve esten psikolojik baskı görüyor. Bunları yaşamaktansa bir yabancıyla yaşar. En azindan sinir krizleri geçirmez.
Bakın hanımefendi, sizin ısrarla göz ardı ettiğiniz konu; çocuk. Bu kadın çocuksuz olsa verdiğiniz öneriler değerlendirilebilir ama ortada bir çocuk var. Önerdiğiniz yaşam şartlarında çocuk yetişmez, yetişirse de travmatik olur. Ki zaten bu çocuk için ayrı anne-baba faktörü bile atlatılması zor bir husus. Ebeveyn olduktan sonra önceliğiniz kendiniz olmuyor. Öğrenci iken taştan yumuşak herşeyi yiyip taştan yumuşak her yerde uyuyabilirdik ama çocuklar pamuk gibi şeyler yiyip pamuk gibi yerlerde uyurlar. Eşin yaptığı psikolojik şiddet konusuna gelirsek size katılmıyorum. Sadece tek taraflı ve bekar kafasıyla bakıyorsunuz duruma. Vajinismus vakalarında erkek kadına psikolojik şiddet uygulamaz, kadın kendi kendine ve eşine psikolojik şiddet uygular. 3 senedir vajinismus bir kadınla birlikte yaşamak erkekte sorunlar oluşturmaya başlar ve bu durumda erkeğe psikolojik şiddet uyguluyor diyemezsiniz. Evli kalma kararı bile mucizedir. Ki zaten anlatılan sorunlar evlilikte olabilecek sorunlar. Her evliliğin zor dönemleri, engebeli zamanları olur. Evlilik şarap gibi yıllandıkça güzelleşir. Ki zaten bu öneriler boşanma kararı verilirse değerlendirilir nitekim boşanmayı engelleyecek çözümler var bu hikayede. Bu çözümler özellikle çocuk için denenmeli. Eğer bekar ve çocuksuz iseniz lütfen bu topiklerin altına yorum yazmayın. Bekara karı boşamak, çocuksuza gece beşik sallamak kolay gelir. Ve size önerim; realist olun. Hayat zihninizde ki ideal yaşam ve insan ilişkileriyle ilerlemiyor. Zaten bir kadın olarak toplumda barınmanız sancılı olacak birde bunu bakış açınızla daha zor hale getirmeyin.

Back
X