Ben sana bakarim simdi ailem bakiyor diye bakmadim cik evine gel bakarim ben diyor.bosanmak yok diyo. Ya yiru git dedim sen ne diyosun be. O kadar agrilairm oldu hastane inledi genci yaslisi o hemsireler benle agladi dedim ben kucuk bir ameliyat gcirmedim dedim.bir organm alindi. En agir ilackar verildi gunlerce serumlarla beslediler. Sen avmlerde gezdin dedim. Bana bakacakmis sen kimk kandiriyosun dedim o fiziksel agrilar acilar bak bitti sayilir ama kalp agrisi zor. Kinim nefretim daha agir basiyor bu ihanetin alasi yaniÇok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Peki boşanacağım Deyince ne dedi
Ama aşırı haklısınız. Ben de olsam ben de kızarım. Bir insan en çok Hastalık ve ölümde en sevdiklerini isityor yanına. Beyefendi boşanınca iyice gezsin avm leri.Ben sana bakarim simdi ailem bakiyor diye bakmadim cik evine gel bakarim ben diyor.bosanmak yok diyo. Ya yiru git dedim sen ne diyosun be. O kadar agrilairm oldu hastane inledi genci yaslisi o hemsireler benle agladi dedim ben kucuk bir ameliyat gcirmedim dedim.bir organm alindi. En agir ilackar verildi gunlerce serumlarla beslediler. Sen avmlerde gezdin dedim. Bana bakacakmis sen kimk kandiriyosun dedim o fiziksel agrilar acilar bak bitti sayilir ama kalp agrisi zor. Kinim nefretim daha agir basiyor bu ihanetin alasi yani
Affedemiyorum iste affedilecek gibi degil. Ailesine anlatiyorum telefonda uzaktalar. Esek gini anira anira guluyolar hahahha bak bizim esek sipasina bilmiyorki boyle seyleri pek bilmez aman aman baska sorun yok dimi diyorlar. Yani bu onlaa gore sorun degil. Ayni seyi ben yapsam adimi nelere cikarirlar. Kaldiki esimin astimi var sabahlara kadar nefes akislarini kontrol etmisligim var. Evimde bir gram toz bulamasisniz astimi var diye. Her daim mis gibidir. Kendim hep bakimliyim. Bana cok yanlis yapti cok agir hazmedemiyorumAma aşırı haklısınız. Ben de olsam ben de kızarım. Bir insan en çok Hastalık ve ölümde en sevdiklerini isityor yanına. Beyefendi boşanınca iyice gezsin avm leri.ve eminim kendisi hasta olsa size baktırmak için kırk takla atardı. Erkekler genelde hastalanınca vasiyet yazıyor. Babam ve eski eşim öyleydi. Zannedersin beş dakikaya ruhlarını teslim edecekler. İnşallah güzel ve iyi bir hayat kurarsınız. Kendimi sizin yerinize koyuyorum da çok ağır bir şey yaptığı yaaa
E belli sizin herifin niye böyle olduğu. Mayası bozukmuş baştan. Ölümden dönmüşsünüz, kendi oğullarının başına gelse siz onun yaptığını yapsanız bıçakla gelirlerdi üstünüze. Mide bulandırıcı bir aile.Affedemiyorum iste affedilecek gibi degil. Ailesine anlatiyorum telefonda uzaktalar. Esek gini anira anira guluyolar hahahha bak bizim esek sipasina bilmiyorki boyle seyleri pek bilmez aman aman baska sorun yok dimi diyorlar. Yani bu onlaa gore sorun degil. Ayni seyi ben yapsam adimi nelere cikarirlar. Kaldiki esimin astimi var sabahlara kadar nefes akislarini kontrol etmisligim var. Evimde bir gram toz bulamasisniz astimi var diye. Her daim mis gibidir. Kendim hep bakimliyim. Bana cok yanlis yapti cok agir hazmedemiyorum
Iste insanda sans olacak. Bir konu acayim diyorum sirf evlenecek kizlas evlenemeyip uzulenlere ders olsun diyorum bunlar lanet taniyan biri olir cikarlar rezil ederler insani. Aileme yazikE belli sizin herifin niye böyle olduğu. Mayası bozukmuş baştan. Ölümden dönmüşsünüz, kendi oğullarının başına gelse siz onun yaptığını yapsanız bıçakla gelirlerdi üstünüze. Mide bulandırıcı bir aile.
Karısını bu gününde yüzüstü bırakan herif rezil olmayacak, siz mi olacaksınız? Yapmayın. Korkup da şunlara bu deli cahil cesaretini vermeyin ya. Hayır, bu cesaret ile geziyorlar meydanda, asabımız bozuluyor.Iste insanda sans olacak. Bir konu acayim diyorum sirf evlenecek kizlas evlenemeyip uzulenlere ders olsun diyorum bunlar lanet taniyan biri olir cikarlar rezil ederler insani. Aileme yazik
Şu erkeklerin aşık olmalarına hiç bir zaman güvenmedim bence karekter ve vicdan belirleyici kötü günlerde o evliliğin devam etmesi veya yıkılmasıBen sana bakarim simdi ailem bakiyor diye bakmadim cik evine gel bakarim ben diyor.bosanmak yok diyo. Ya yiru git dedim sen ne diyosun be. O kadar agrilairm oldu hastane inledi genci yaslisi o hemsireler benle agladi dedim ben kucuk bir ameliyat gcirmedim dedim.bir organm alindi. En agir ilackar verildi gunlerce serumlarla beslediler. Sen avmlerde gezdin dedim. Bana bakacakmis sen kimk kandiriyosun dedim o fiziksel agrilar acilar bak bitti sayilir ama kalp agrisi zor. Kinim nefretim daha agir basiyor bu ihanetin alasi yani
Oooo disarsn baksan kalibina evlenmek icin can atanlar cok. Aile yapilarida cok sorunlu. Hergun kendi aralarinda kavgalar ediliyorlar davaliklar. Benim evimde defalarca kavgalar cikardialr kendi aralarinda ben bunlarin stresine dayanamadim en son ailem evime geldi sehir disindatdik ozman. Sitedeki komsularim annemle babami yakalamis disarda demislerki bak sizin kiziniz hastalandiysa bunlar yuzunden oldu surekli sizin evde kavga vardi kizcagiz icine ata ata sizdende uzakti boyle oldu alin gidin kizinizi yazik demislerKarısını bu gününde yüzüstü bırakan herif rezil olmayacak, siz mi olacaksınız? Yapmayın. Korkup da şunlara bu deli cahil cesaretini vermeyin ya. Hayır, bu cesaret ile geziyorlar meydanda, asabımız bozuluyor.
Sanki konu sahibi benim sabahtan beri yazik kizlar benim derdime dustuKonu sahibi face
Aynen öyleSanki konu sahibi benim sabahtan beri yazik kizlar benim derdime dustu
Aşk sadakat sevgiden anlayışınız eziklik mi?aşk, sadakat, sevgi, alışkanlık..
siz bunları yasamadiysaniz anlamamiz normal..cokta şaapmayin..
Allah yardimciniz olsun mutluluklar sizinle olsunKesinlikle oyle. Nice ailesi olmayan kadinlar va ya onlar yerinde olsaydim.ailem vardida sukur bebek gibi bakiyolar.ben sunu bilirim sunu anlarim adamda sadece merhamet olacak para pul bos. Cok tesekkur ederm desteginz icin
Hay ağzınıza sağlık. Resmen armut dibine düşmüşE belli sizin herifin niye böyle olduğu. Mayası bozukmuş baştan. Ölümden dönmüşsünüz, kendi oğullarının başına gelse siz onun yaptığını yapsanız bıçakla gelirlerdi üstünüze. Mide bulandırıcı bir aile.
Aşk sadakat sevgiden anlayışınız eziklik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?