• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum

Denizylmz88

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
17
7
36
Merhaba kızlar,
Eşim her bayramda köye gitme konusunda kriz çıkarıyor ve gittiğimde ben mutsuz oluyorum.
Bunlar yüzünden bayram gelsin istemiyorum.
Bu bayramda da yine kavga çıkardı ve bu sefer çok ileri gitti.
Ben artık buna katlamak istemiyorum, annesi gazliyor o da benim üstüme geliyor.
Sende köye git ne olacak diyebilirsiniz, ama ben ve ailemle ilgili sürekli arkamizdan iş çeviren insanlar.
Ne iyi günümde ne kötü günümde zerre faydasi olmadı ama her konunuz icindeler.
O kadar şey var ki anlatsam sigmaz.
Sizce ne yapmaliyim eşimi asla ikna edemiyorum . Tek git diyorum kabul etmiyor bu sefer çocukları alıp götürürüm diyor bende cocuklarimdan ayrı kalmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Eşim her bayramda köye gitme konusunda kriz çıkarıyor ve gittiğimde ben mutsuz oluyorum.
Sende köye git ne olacak diyebilirsiniz, ama ben ve ailemle ilgili sürekli arkamizdan iş çeviren insanlar.
Sizce ne yapmaliyim eşimi asla ikna edemiyorum . Tek git diyorum kabul etmiyor bu sefer çocukları alıp götürürüm diyor bende cocuklarimdan ayrı kalmak istemiyorum.
O gitsin, siz evde kalın.

Çocuklar kaç yaşında? Bu bayram ben evde tek kaldım esim oğlumuzu aldı gitti köyüne. 5 yaşında benimki

Herkesin bir hassas noktası vardır bu da eşinin hassas noktası ise bence gitmelisin ama iş falan yapma misafirlik yap

Merhaba kızlar,
Sadece bayramdan bayrama mı gidiyorsunuz, eşiniz bu konuda tek mi sizi zorluyor yoksa ailesine bağımlı her dediklerini size zorla yaptırmaya çalışan biri mi detay verseniz biraz. Eğer sadece bayramdan bayrama bir iki günlük gittiğiniz bir yerse gidin ne derlerse de takmayın. Eşiniz ile de güzel bir dille konuşun üzüldüğünüzü yıprandığınızı belirtin. Çocuklarınızın yaşları kaç gidildiğinde kaç gün kalınıyor bırakın çocuklar ile gitsin siz ev de kalın ya da bayramdan önce kendi ailenize geçin onlar da görsün torunlarını oradan çocuklar ile baba köye geçsin.

Merhaba kızlar,
Boşanın, düzelmez...

11 yıl laf anlatamadım son iki yıldır anası danası olan kendi gitsin beni hiç ilgilendirmiyor senin sülalen diyorum köy ve anne lafını aynı cümlede bile kullanamiyor artık🤣 Ama sağlam bir cinnet geçirdim annesi bile artık bana arayıp birşey diyemiyor herhangi en basit konuyu bile acamiyor.Yas 36 oldu tek salakligim daha önce nie bu cinneti geçirmedim😂

Sorunu krize çeviren siz gibisiniz.
Altı üstü yılda iki kere, ayrıca gitmeyebilirsiniz de.
Tek kalmak istemiyorum diyerek giden de sizsiniz.

Diğer zamanlarda ilişkiniz nasıl bu önemli.Yani biz anne babalarimizla istediğimiz zaman gorusebiliyoruz erkeklerinde yılda iki kere anne babalarını görmek istemeleri normal bence.sadece problem buysa gidin çok içli dişli olmayın Sene 365 gün 10 gün onun ailesini görmemek içinde boşanmak saçma olur.Yada hiç istemiyorsanız bırakın cocuklarla o gitsin insanlarda torunlarını gorsun

Yani zaten ailesiyle küsmek sonun baslangicidir. Üstüne bir de çocukları gondermemek fiili olarak gelecekteki hayatın provası gibi oluyor. Burda sadece bayramda git politik davran denilse ya da çocukları gönder bari denilse de begenmeyecekmişsiniz gibi duruyor.

Ailesini sadece bayramlarda görüyorsa,uzak yaşıyorsanız,size kalmaya gelmiyorlarsa (detay vermemişsiniz) eşiniz gitmek isteyebilir tabii.Sizin aileniz ile görüşme sıklığı nedir mesela? Bunlar önemli.

Ailesini sadece bayramlarda görüyorsa,uzak yaşıyorsanız,size kalmaya gelmiyorlarsa (detay vermemişsiniz) eşiniz gitmek isteyebilir tabii.Sizin aileniz ile görüşme sıklığı nedir mesela? Bunlar önemli.
Ailesi ben doğum yaptığımda, gebeliğim de, lohusaligimda 1 gün dahi gelip birşey yapmış bebeği görmüş insanlar değil.
Şimdi de kalkıp ben onlara gitmek istemiyorum konu bu.
Gelmedikleri gibi sürekli çocuğu getir çocuğu getir dediler bu normal mi

Ailesi ben doğum yaptığımda, gebeliğim de, lohusaligimda 1 gün dahi gelip birşey yapmış bebeği görmüş insanlar değil.
Şimdi de kalkıp ben onlara gitmek istemiyorum konu bu.
Gelmedikleri gibi sürekli çocuğu getir çocuğu getir dediler bu normal mi
Beklentiye neden giriyorsunuz ki? Gelmezlerse gitmem. İnsan sevdiğinden bekler. Kayın aileyi sevmek zorunda değilsiniz. Kocanızın Hatrı yoksa onu bilemem. Yani huzursuzluk kolay yaratılır. Konuda haklı olmanız sizi huzursuz etmekten başka bir şeye yaramaz. Varın gidin soğuk davranın olsun bitsin. Kendi aileniz için.

Back
X