boşanmak istiyorum

alideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
11
1
88
12 yıllık evliyim bir oğlum var. son 1,5 yıldır eşimde ilgisizlik had safhada ,hem maddi hem manevi olarak.internette biriyle yazışmalarını gördüm. inkar etmedi 1-2 aydır görüşüyorum dedi ama ben çok daha uzun zamandır görüştüklerini düşünüyorum.işin garibi ben de 1 aydan bu yana sorumsuzlukları nedeniyle boşanmak istediğimi çok kez söyledim. annesini benim kardeşimi araya koyup defalarca özür dileyip boşanmak istemediğini nasıl istersem o şekilde davranacağını söyledi .ama geçen hafta bu yazışmaları yakaladım.yine aynı şeyler beni affet geçiciydi falan filan. şu an benim evi terkedip gidecek bir yerim yok. yanlarına gideceğim anne babam da yok ikisi de vefat etti. kendisine gitmesini söyledim onu da kabul etmiyor. yarın dava açmayı düşünüyorum. ben artık onun yüzünü de görmek istemiyorum. aynı evde kaldığımız sürece o hep aynı martavalları okuyacak. aslında boşanmakta kararlıyım. sadece kendi kendime düşündükçe sinirleniyorum .sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim. sevgiyle kalın . teşekkürler.

Hem suçlu hem güçlü. Sanal da olsa maalesef aldatılıyorsun. Bir daha yakalayabilirseniz kaydedin. Her şey gönlünüzce olur umarım, çok üzüldüm böyle arada sıkıştığınıza.

Aldatildiginizi ispatlayip nafaka almalisiniz ama bu sekilde net ortaminda yapildigi icin gorusmeler esinizde hesabina giris yaptiginiz icin sizden tazminat isteyebilie

Yazışmaların dökümlerini alın lütfen. Evi de alırsınız başka neyi varsa da..

Durumun üzücü. Arkanda destek olacak anne-babanın olmayışı onu daha rahat bir hayat yaşama şansı vermiş. Bi nevi içinde varmış. Aç davanı gelsin celp eline o zaman görür hanyayi konyayi. Sende bu arada iyice artı-eksi değerlendirmesi yap. Allah yardımcın olsun canım;(

Calisiyorsaniz ve gucunuze inaniyorsaniz bosanin esinizin ayrilmak istememe nedeni sicak yuvasinda bulari rahat yapiyor ayrilinca nerde yapcak boyle seyleri net cafelerde kizlarla konuscak degil ya

kaydettim zaten ısrarla o kayıtların örneğini istiyor neden kaydettin diyor. zaten yüzsüzlüğü beni delirten insan böyle bir halt yerse adam gibi çekip gitmeyi bilmeli. bunu kaç kez söyledim. hem evli kalıp hem istediği hayatı sürmek istiyor. bir de utanmadan aralarında cinsel herhangi bir şey olmadığını sadece yazıştığını söylemez mi. kafama takılanları soracak mışım detaylarıyla anlatabilirmiş.terbiyesiz insan. sadece bundan dolayı boşanılırmıymış. bu ufak bir hovardalıkmış. beraber düzeltebilirmişiz. ben zaten seninle boşanmak istiyorum git ne halt yersen ye diyorum yokkk beyefendi hem evli kalacak hem istediği gibi yaşayacak.bir de karşısındaki kız bekar ve bunun evli ve bir çocuk sahibi biri olduğunu biliyor. ne bekliyorsa bu adamdan anlamadım. ver tlf ben kızla konuşayım bari o seni boşanmaya ikna etsin diyorum utanıyormuş benden utanmayı biliyor sanki.

Ben aldatan erkeklerin karilarini sevdiklerinden dolayi bosanmamak için kirk takla attiklarina inanmiyorum ne yalan soylym. Kirk takla atiyorla evet ama suçluluk psikolojisimidir ayrilmada suçlu tarafın o olmasimidr neyse artik o durumda ayrilmak istemiyorlar.. ha bide yillarin aliskanligi kurulmuş düzeni bozmama vs. Vs... Kocam boşanmak istemiyor beni seviyor diye kendini kandiran kadinlardan olmayin lütfen.

erkeklerin namus kavramından nefret edıyorum bırde derler ya bız erkeğiz yaparız ama kadınlar yapamazlar dıye ne yanı sızınkı namus degıl bızımkımı namus . ama aynı seyı sen yapsaydın ınternetten yazıssaydın bırıyle senden kotusu olmazdı bugun bu sekılde yazısan yarın herseyı yapar genede sen bılırsın cnm ama kesınlıkle tavız verme dıyorumm. elınde kanıtta var altındakı dona kadar alırsın.

Iyi bir avukatla davani ac, evden uzaklastirilir heralde cok bilgim yok ama oyledir heralde. O surecte tedbir nafakasi da alirsin zaten. Yani en guzeli bugun avukat bul yarin git konus anlatsin sureci oyle hareket et. Cekismeli davayi tek basina yurutemezsin.

Calisiyo musun? Ev kendinizin mi?

Yuzsuzlugun bu kadarı artık nafaka alırım isim gucumde var diyorsan hiç durma boşan tabi çocuk kaç yaşında bu arada ?

beni sevse bunu yapmazdı zaten .hiç öyle düşünmedim. dediğim gibi kararlıyım pzt gününü bekliyorum cmts gece yazışmaları gördüm.sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim .çok teşekkürler

Yuzsuzlugun bu kadarı artık nafaka alırım isim gucumde var diyorsan hiç durma boşan tabi çocuk kaç yaşında bu arada ?
oğlum 11 yaşında . onunla da konuştum. yavrum anlayışla karşıladı. bu güne kadar onun için sürdürdüm zaten. bu olay sadece dananın kuyruğunu kopardı. 12 yıldır olanlar suyun görünmeyen kısmıydı. bu artık yeter dedirtti bana.

teşekkürler Allah yardımcım olur işallah

Aldatildiginizi ispatlayip nafaka almalisiniz ama bu sekilde net ortaminda yapildigi icin gorusmeler esinizde hesabina giris yaptiginiz icin sizden tazminat isteyebilie
aslında ben takip edip yakalamadım yazışırken alkollüydü sızmış ben de bilgisayara bakmak için aldım o şekilde gördüm Allah her zaman doğrunun yanında buna inanıyorum. ne zamandır görüşüyor yazışıyor bilmiyorum .aklıma böyle şeyler getirmediğim için ne tlf kurcaladım ne pc yazışmalarını takip ettim.

Allah hidayet versin ya ne diyim sen zaten konu basliginda kararoni net bir sekilde yazmissin forumda bosanan insanlarin konularini okuyup basina gelceklerini psikolojik vs belli bir dusunce edinip kndini hazir ve guclu hissetmn gerekiyor

evet çalışıyorum . evimiz yok kaldığımız yer onun çalıştığı kuruma ait bir lojman o nedenle gitmiyor . ama ben kiralık ev bakmaya başladım bile. ciddi olduğumu anlayınca tamam sen çocukla evde kal ben misafirhane ayarlarım diyor. boşanırsak lojmandan çıkarılırız diyor. sanki kiralık ev bulunmuyor. bunlarla beni oyalayıp boşanmaktan vazgeçireceğini zannediyor.ama iş işten geçti farkında değil

Beyimize bak sen,
bir eli yağda bir eli balda.
yok öyle..
sizi tebrik ederim,tüm kanıtlarınızla beraber mahkemeye başvurun.inşallah çamaşırına kadar alırsınız.

sizlerle paylaşmak bile beni rahatlattı . kardeşlerime ,arkadaşlarıma bile açmadım bu konuyu terbiyesizlik yapan o ama insanın gururu inciniyor.aptal yerine konulduğum için utanıyordum. ne zamandır devam ettiğini bilmiyorum yeni gördüm ya beni bu şekilde salak yerine koyduğu için kendi kendime kızıp öfkeleniyordum.hepinize sonsuz teşekkürler. rahatlattığınız için. insanın içini dökmesi ne güzel bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…