12 yıllık evliyim bir oğlum var. son 1,5 yıldır eşimde ilgisizlik had safhada ,hem maddi hem manevi olarak.internette biriyle yazışmalarını gördüm. inkar etmedi 1-2 aydır görüşüyorum dedi ama ben çok daha uzun zamandır görüştüklerini düşünüyorum.işin garibi ben de 1 aydan bu yana sorumsuzlukları nedeniyle boşanmak istediğimi çok kez söyledim. annesini benim kardeşimi araya koyup defalarca özür dileyip boşanmak istemediğini nasıl istersem o şekilde davranacağını söyledi .ama geçen hafta bu yazışmaları yakaladım.yine aynı şeyler beni affet geçiciydi falan filan. şu an benim evi terkedip gidecek bir yerim yok. yanlarına gideceğim anne babam da yok ikisi de vefat etti. kendisine gitmesini söyledim onu da kabul etmiyor. yarın dava açmayı düşünüyorum. ben artık onun yüzünü de görmek istemiyorum. aynı evde kaldığımız sürece o hep aynı martavalları okuyacak. aslında boşanmakta kararlıyım. sadece kendi kendime düşündükçe sinirleniyorum .sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim. sevgiyle kalın . teşekkürler.