- 26 Haziran 2015
- 50
- 18
- 3
- 43
- Konu Sahibi istanbul1981
-
Çocuk olunca tedaviyi bıraktı. Benle hiçbir alakası yok şuan. ve eskiye geri döndü ki zaten ilaçlada hiçbirzaman herşey normal olmuyor. Hayır şiddet falan yok. Dünya iyisi bir insan ama bende bir kadınım.
Keşke çocuk yapmadan önce bununla yaşayamayacağınizın farkına varabilseydiniz. Diğer taraftan eşiniz hala tedavi gördüğüne göre,düzelme ihtimali hala var demektir. Eşinizi sevmediğinizi anladım birde ben yazdıklarınizdan.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
İşte insan bilemiyor. Zaten hep boşonmayı istedim olmuyor diye. O ara hamile kaldım. Sonra başa döndüm gene. hiçbişey normal olmuyor. Tedaviyi bıraktı zaten
tabıkı kadınsınız hakkınız allah sıfasını versın ınsallah amaÇocuk olunca tedaviyi bıraktı. Benle hiçbir alakası yok şuan. ve eskiye geri döndü ki zaten ilaçlada hiçbirzaman herşey normal olmuyor. Hayır şiddet falan yok. Dünya iyisi bir insan ama bende bir kadınım.
Nasıl söylicem ki kenidinin illaki farkındadır.Eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylediniz mi ?
Yaşamadan bilinmiyor. Hiç bir zaman bir erkek gibi düşünemiyor. Kısaknmıyor, koruyup kollamıyor, onun yanında kendimi iyi hissetimyorum. Zaten cinsellik için yetersiz.Yıllardır mastürbasyon yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?