Boşanmak istiyorum...

esinizden evliligin basindan itibaren rahatsizmişsiniz.. neden 6 koca yil sonra cocuk icin ugrastiniz?

Canım ben o iyileşsin diye dr gittik. 3 ay sonra hamile kaldım benim amacım çocuk değildi. dr görüşmeden doktoru aradım. ben çocuk istemiyorum o normale dönsün çok problemliyiz dedim. ama o çocuk diyodu sanki kendinin farkında değil. .ilaçları kullanmaya başladı ben hamile kaldım. sakladım hatta. aldıracaktım. ama olmadı kıyamadım.
 
Evliliğimin ilk haftaları kabustu. Kimseye bişey diyemiyosun. Anlatamıyosun. Yaşamayan bilmez bunu. Allah da bana bir yol çizmiştir heralda. Hala beni unutmadıysa.
 
esin simdi tedaviyi birakti mi? gerekcesi nedir? normalde nasil biri? tedaviye yanasmiyosa bu dusuncelerini ona soylesen etkili olur mu?
 
bıraktı tedaviyi. gerek yok diyo. iğneleri al vurun diyorum anlamıyor. bir tane çocuk varya yeter diyor. zaten bu sorunları hiç konuşmuyoruz.
 
Bence mutsuzsanız ayrılmalısın .. Eşin de hatalı farkında olmasığını sanmıyorum en başından beri farkındadır durumunun sadece kabul etmek istememiştir kendisi bile , cinsellik bence evliliğin direği , olmasa herkes ilk akşamdan neden ilk iş sevişsin ? Çok zordur eminim , bir kadın tabii ki kadın olduğunu hissetmek arzulanmak ister aksini düşünemiyorum bile.Bence geç olmadan kararını ver ve se cesaretli ol .
 
kızıma kıyamıyorum. yoksa umrumda değil hiçbişey, kendi çok iyi biri. ılımlı anlayışlı. geldiğime gittiğime karışmaz. evde yardımcı. aileme saygılı. ama benim içim almıyor onu. sadece alışkanlık var bende.
 
Yaşamadan bilinmiyor. Hiç bir zaman bir erkek gibi düşünemiyor. Kısaknmıyor, koruyup kollamıyor, onun yanında kendimi iyi hissetimyorum. Zaten cinsellik için yetersiz.Yıllardır mastürbasyon yapıyorum.
Ben şahsen sana hak veriyorum.böyle bi evliliği yürütmek çok zor olsa gerek . Yinede 10 yıl yürütmüşün başka biri olsa 1 yıl dayanamaz .
 
çok zor bir durum....çoucukda varmış.eğer tedavisi mümkünse evliliğinize kıymayın derim.hakkınızda hayırlısı olsun...
 
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum benim kuzenim de böyle bir adamla evlendi halk arasındaki tabirle hadım deniyor. ilk önce kimseye diyemedi sonra artık dayanamayıp anneme anlatmıştı ve tüm aile halkı ayrılmalarının uygun olacağını söyledi ve ayrıldılar şimdi başka birisiyle evlendi 3 de evladı oldu cinsellik eşler arasındaki önemli bir unsur birbirine yakınlaştıran bir durum o nedenle hayata bir kez geliyorsunuz iyi düşünün olmuyorsa zorlamayın derim.
 
evlenmeden once bunu saklaması cok yanlış olmuş....
evlendikten sonra ogrendiyseniz, o zaman ayrılmalıydınız ama bunu sebebi hastalıgı değil onun bunu sizden saklayarak sizi kandırarak evlenmiş olması...neyse su anda da bence gec değil...hata bence onda saklanacak bi durum asla değilmiş o bu acıkca demeliymiş basta
 
neden düzgünce konuşmuyorsunuz?
evliliğimizden memnun değilim kendimi eksik hissediyorum, tatmin olamıyorum bu şekilde devam etmesin, ilaçlarını kullan sağlığına kavuş şeklinde biraz tatlı biraz sert konuşun.
hiçbir şekilde kabul etmiyorsa ayrılığı teklif edin. siz de böyle yaşamak zorunda değilsiniz.
 
evlenmeden önce bıyık sakal olayını sormadınmı neden çıkmıyor diye..
 
Eşiniz sizi düpedüz kandırmış evlenmeden önce!! Hadi onu da geçtim tedaviye gerek yok demek de neyin nesi!! elbette herşey cinsellik değil ama bu da doğanın kanunu yani !! Çocuğu da yapmış şimdi rahat rahat kusurunu çevreden gizliyor işte sizi de çocuğunuzu da paravan olarak kullanıyor!! Ayrıca bencil bi insan ve kendinden başka bişey düşünmüyor!! Hayretler içerisindeyim gerçekten!! Ben yerinizde olsam 1 dakika bile kalmam bu kadar bencil bi insanın yanında!! Eski eşime evlendikten 2 ay sonra boşanma davası açtım.O sırada 29 yaşındaydım. Şu an 2,5 yıldır 2. evliliğim sürüyor çok da mutluyum Allaha şükür. Her son yeni bir başlangıçtır. Korkmayın.. Hayat herşeye rağmen yaşanıyor..
 
ilacını kullanırken size karşı (cinsellik anlamında) davranışları nasıl. çocuğun olması iyi olmuştur belkide bilemeyiz. belki kızınız destek olacak size bu zor günlerinizden hiç bir zaman geriye bakmayın olmasaydı etmeseydi diyerek hayat geçmiyor. size çok sevdiğim bir sözü yazacağım belki size de cesaret olur.

TANRIM, BANA
DEĞİŞTİREMEYECEĞİM ŞEYLERİ KABUL ETMEK İÇİN SUKUNET
DEĞİŞTİREBİLECEKLERİMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET
İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRT EDEBİLMEK İÇİN DE AKIL VER...
 
Diyelimki siz de kadınlık hormonu üretmiyorsunuz. Eşiniz bunu evlendikten sonra öğrendi. Bu sırada tedavi oldunuz çocuğunuz oldu. Eşiniz de artık sizin gibi hastalıklı biriyle evli olmak istemediğini, ve boşanmak istediğini söyledi. Ne hissederdiniz?

---- Düzeltme

Başka yorumlarınızı okuyunca size de hak verdim. Çünkü eşiniz sadece kendisini düşünüyor. Hani tedavi olmaya çalışıyor, uğraşıyor ama olmuyor olsa o zaman yukarıdaki cümlem geçerli. Ama bir tane çocuk yeter tedaviye gerek yok demesi sadeve kendini düşündüğünün ve sizin isteklerinizin hiç önemli olmadığını gösterir.
 
Son düzenleme:
Bir yandan sizde haklısınız amabunu bile bile neden çocuk yaptınız? Neyse bunu sormak bana dusmez ama eşiniden ayrılmak yerine bence bir süre daha ona destek ol tedavisini bitirmeli yok olmuyor derseniz oda bunun için çaba gostermezse o zaman boşanmayı dur düşünün bence
 
Adam zaten tedaviye gerek yok işte çocuğumuz varya yeter diyomuş
 

bence kendinin farkında olduğu için çocuk istemiş ,sizi çocukla evliliğe bağlayıp ayrılmamanızı sağlamak için.eşiniz çok bencil davranıyor.peki bu saatten sonra tedavi olsa siz, eşinize karşı istek, heyecan duyabilcekmisiniz.tedavi olmasıyla da iş bitmiyor çünkü,eşler bir kere cinsel olarak birbirinden soğudularsa sihirli değnek değmiş gibi tekrar eski duygular geri gelmiyor.kadın yada erkek,karşındakini kendinden soğutmadan önce kendine çeki düzen vermeli,iş işten geçtikten sonra kimseye faydası olmuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…