- 26 Haziran 2015
- 50
- 18
- 3
- 43
- Konu Sahibi istanbul1981
-
esinizden evliligin basindan itibaren rahatsizmişsiniz.. neden 6 koca yil sonra cocuk icin ugrastiniz?
esin simdi tedaviyi birakti mi? gerekcesi nedir? normalde nasil biri? tedaviye yanasmiyosa bu dusuncelerini ona soylesen etkili olur mu?Canım ben o iyileşsin diye dr gittik. 3 ay sonra hamile kaldım benim amacım çocuk değildi. dr görüşmeden doktoru aradım. ben çocuk istemiyorum o normale dönsün çok problemliyiz dedim. ama o çocuk diyodu sanki kendinin farkında değil. .ilaçları kullanmaya başladı ben hamile kaldım. sakladım hatta. aldıracaktım. ama olmadı kıyamadım.
Ben şahsen sana hak veriyorum.böyle bi evliliği yürütmek çok zor olsa gerek . Yinede 10 yıl yürütmüşün başka biri olsa 1 yıl dayanamaz .Yaşamadan bilinmiyor. Hiç bir zaman bir erkek gibi düşünemiyor. Kısaknmıyor, koruyup kollamıyor, onun yanında kendimi iyi hissetimyorum. Zaten cinsellik için yetersiz.Yıllardır mastürbasyon yapıyorum.
zor br durum ama bıloemedım ya bosan demekte acımasızlık olur sende haklısın esınde caresız ınsallah duzelırhayır canım. erkeklik hormonu üretmiyor vücut. vücutta kıl yok sakal yok bıyık yok. cinsel organlar gelişmemiş. cinsel istek yok.
ilacını kullanırken size karşı (cinsellik anlamında) davranışları nasıl. çocuğun olması iyi olmuştur belkide bilemeyiz. belki kızınız destek olacak size bu zor günlerinizden hiç bir zaman geriye bakmayın olmasaydı etmeseydi diyerek hayat geçmiyor. size çok sevdiğim bir sözü yazacağım belki size de cesaret olur.Temmuzda 10 sene olacak evliliğim. Evlendikleten sonra fark ettiğim ve çok büyük hayal kırıklığına uğradığım eşimin hastalığı yüzünden 6 sene sonra kızım oldu şuan 3,5 yaşında. eşim tedaviye başladıktan sonra hemen hamile kaldım ama ben çok mutsuzum. Çünkü eşimin hastalığını hala kabullenemedim ve ilaç kullansada kullanmasada taşıma suyla değirmen dönmüyor. Yaşım 33 bende normal kadınlar gibi bir evlilik yaşamak istiyorum. Evliligimiz hiç bir zaman normal olmadı bizim. 10 sene sonra çok geç değilmi diceksiniz. Bişeylerin normal olmadığını ilk evlendiğim zaman anladım fakat çocuktum hep bunalım gezdim yıllarca. Ailem desetk olmadı sorunu söylediğim halde. Artık olgunum ve ben gerçekten buna katlanamıyorum artık.
Boşanmaktanda çok korkuyorum...Lütfen bana bir fikir verin
Adam zaten tedaviye gerek yok işte çocuğumuz varya yeter diyomuşBir yandan sizde haklısınız amabunu bile bile neden çocuk yaptınız? Neyse bunu sormak bana dusmez ama eşiniden ayrılmak yerine bence bir süre daha ona destek ol tedavisini bitirmeli yok olmuyor derseniz oda bunun için çaba gostermezse o zaman boşanmayı dur düşünün bence
Canım ben o iyileşsin diye dr gittik. 3 ay sonra hamile kaldım benim amacım çocuk değildi. dr görüşmeden doktoru aradım. ben çocuk istemiyorum o normale dönsün çok problemliyiz dedim. ama o çocuk diyodu sanki kendinin farkında değil. .ilaçları kullanmaya başladı ben hamile kaldım. sakladım hatta. aldıracaktım. ama olmadı kıyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?