- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.268
- 83
- Konu Sahibi istanbul1981
-
Çalışıyorum bir kariyerim var. Kimse destek çıkmaz bana. Çocuk olmadan anneme dedim bunu anlamadı beni. Bilmiyorum korkuyorum işte.
sımdı cınsellık ayrı bırsey erkek gıbı degıl demek ayrı bırsey nasıl yanı esınız kadın gıbımı
evet hikaye gibi şaka gibi değil mi. Keşke olsa...Cuma uyelik pazartesi hoppp boyle bir konu
Evlendikten sonra olan bir hastalık değil bu. Doğuştan. Vücudu erkeklik hormonu üretmiyor.
kadınlarda bile bir miktar erkeklik hormonu vardır ki. sanırım yeterli miktarda testesteron üretmiyor.
evlenmeden önce bunu anlamış olmanız lazımdı hal ve hareketlerinden.
örneğin kadınsı davranışlar, sakal bıyık çıkmaması,kadınsı vucut hatları,ince ses tonu vs. [/QUOT
Kadınsı değil sesi. Sadece aşırı kilo almaya meyilli. allah hayrlısını versin çok zor..
esinizden evliligin basindan itibaren rahatsizmişsiniz.. neden 6 koca yil sonra cocuk icin ugrastiniz?Temmuzda 10 sene olacak evliliğim. Evlendikleten sonra fark ettiğim ve çok büyük hayal kırıklığına uğradığım eşimin hastalığı yüzünden 6 sene sonra kızım oldu şuan 3,5 yaşında. eşim tedaviye başladıktan sonra hemen hamile kaldım ama ben çok mutsuzum. Çünkü eşimin hastalığını hala kabullenemedim ve ilaç kullansada kullanmasada taşıma suyla değirmen dönmüyor. Yaşım 33 bende normal kadınlar gibi bir evlilik yaşamak istiyorum. Evliligimiz hiç bir zaman normal olmadı bizim. 10 sene sonra çok geç değilmi diceksiniz. Bişeylerin normal olmadığını ilk evlendiğim zaman anladım fakat çocuktum hep bunalım gezdim yıllarca. Ailem desetk olmadı sorunu söylediğim halde. Artık olgunum ve ben gerçekten buna katlanamıyorum artık.
Boşanmaktanda çok korkuyorum...Lütfen bana bir fikir verin
hayır canım. erkeklik hormonu üretmiyor vücut. vücutta kıl yok sakal yok bıyık yok. cinsel organlar gelişmemiş. cinsel istek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?