cok geçmi olsun Allah sabır versin, bebekten önce de boylemiydniz eşinize karşı, yeni oluştuysa bebeği kaybetmenizden kaynaklanıyor olabilir
Neden ama? Ne oldu? Siz yeni evli değil miydiniz?
Canım bir sakin ol lütfen; ondan önce de vardın, onsuz da var olursun gerekirse.Çok yoğun duygular yaşıyorduk. Bebeği öğrenene kadar son bi iki ayımız zaten sürekli kıskançlıklar kavgalarla geçiyordu ama sevgi konusunda sıkıntımız yoktu yani, duygularımızdan emindik.
Ben hata ettim canıma kıymak istiyorum. O kadar mutsuzum ki. 1 sene olucak daha.
Daha yeni evlendiydiniz galiba ayrica birbirinizi de cok seviyodunuz ne olduki bu kadar bosanmayi dusunuyonuz.
Canım bir sakin ol lütfen; ondan önce de vardın, onsuz da var olursun gerekirse.
Hiç yardım aldınız mı evliliğiniz için? Kim neyi kıskanıyor? Tamamen yersiz kısıtlamalar mı?
Ama erkekler doğmadan çocukla anne gibi bağ kuramıyorlar ki; hiç bir baba adayı anne kadar üzülmez.Hayır yardım almadık. Hamile kalana kadar çok kavga ediyorduk, iyice beni kıskanır olmuştu. ondan sonra birden iyilik meleği olmuştu. şimdi kaybettiğimiz bebeğe üzüldüğünü bile düşünmüyorum. Psikolojim çok bozuk.
Somut bir şey yok ki ne diyelim şimdi?
Depresyondasınız sanırım.
Sorun nedir tam olarak?
Erkekler kadinlar kadar ince dusenimiyo malesef bazen.en cok ta yatakta reddedilmeyi problem ediyolar onlar icin o buyuk bisey.Sanki evlenmek için evlenmişiz. Bebekten beri aramız çok iyiydi ama bana çok samimiyetsiz geliyo her sey. Her an onunla cinsellik yaşayamam değil mi? iki gün önce çok afedersiniz sevişmeyi sekse götürmek istemediğim için bana küstü, gururunun kırıldığını söyledi. Şu halimde biile onu mutlu etmeye calısıp istemeden bir seyler yasadım onunla. sadece sarılalım istiyorum o kadar. Evlilik, kaybettiğim her sey beni düşündürüyo ve çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?