Boşanmak istiyorum.

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Karnımda bebeğimi kaybettim. Hazır da değildim zaten. Şimdi evliliğimi bitirmek istiyorum. Allah yardımcım olsun. Eşimden inanılmaz derecede soğumuş haldeyim. Yaptığı hiçbir şey bana samimi gelmiyo. Sanki dünya başıma yıkılmış gibi. Onu artık sevmiyorum. Ne yapacağım ben? Çekip gitmek istiyorum uzaklara. Alkol almaya başladım. önceden de içerdim ama şimdi ayık kalmak istemiyorum. Sadece sarhoşken seviyorum onu. Hayal ettiğim hayat bu değildi. Bütün önerilerinizi duymak istiyorum. yardım edin.

cok geçmi olsun Allah sabır versin, bebekten önce de boylemiydniz eşinize karşı, yeni oluştuysa bebeği kaybetmenizden kaynaklanıyor olabilir

Daha yeni evlendiydiniz galiba ayrica birbirinizi de cok seviyodunuz ne olduki bu kadar bosanmayi dusunuyonuz.

cok geçmi olsun Allah sabır versin, bebekten önce de boylemiydniz eşinize karşı, yeni oluştuysa bebeği kaybetmenizden kaynaklanıyor olabilir

Çok yoğun duygular yaşıyorduk. Bebeği öğrenene kadar son bi iki ayımız zaten sürekli kıskançlıklar kavgalarla geçiyordu ama sevgi konusunda sıkıntımız yoktu yani, duygularımızdan emindik.

Neden ama? Ne oldu? Siz yeni evli değil miydiniz?

Ben hata ettim canıma kıymak istiyorum. O kadar mutsuzum ki. 1 sene olucak daha.

İlk once ayik kalmayi dene. Alkolu birak gerekirse tedavi ol. Tabiki cok zordur bebegini kaybetmek. Yasini bitir, kendini topla. Eger sadece psikolojik nedenlerle sogumadiysan, hala hakli gerekcelerin oldugunu dusunuyorsan bosan. Ama simdi aciyla hareket ediyorsun gibi geldi bana. Allah yardimcin olsun

Neoldu anlat bacım ne olaylar döndü de bu hale geldin...

Canım bir sakin ol lütfen; ondan önce de vardın, onsuz da var olursun gerekirse.
Hiç yardım aldınız mı evliliğiniz için? Kim neyi kıskanıyor? Tamamen yersiz kısıtlamalar mı?

Daha yeni evlendiydiniz galiba ayrica birbirinizi de cok seviyodunuz ne olduki bu kadar bosanmayi dusunuyonuz.

Sanki evlenmek için evlenmişiz. Bebekten beri aramız çok iyiydi ama bana çok samimiyetsiz geliyo her sey. Her an onunla cinsellik yaşayamam değil mi? iki gün önce çok afedersiniz sevişmeyi sekse götürmek istemediğim için bana küstü, gururunun kırıldığını söyledi. Şu halimde biile onu mutlu etmeye calısıp istemeden bir seyler yasadım onunla. sadece sarılalım istiyorum o kadar. Evlilik, kaybettiğim her sey beni düşündürüyo ve çok üzgünüm.

bazen iletişimsizlikten böyle olabilir. hemen herseyi yakmayın derim. insanlar sevgililerinin vs. acılarını unutamiyor.
siz bebeğiniz vs. derken yıpranmışsinız.

Canım bir sakin ol lütfen; ondan önce de vardın, onsuz da var olursun gerekirse.
Hiç yardım aldınız mı evliliğiniz için? Kim neyi kıskanıyor? Tamamen yersiz kısıtlamalar mı?

Hayır yardım almadık. Hamile kalana kadar çok kavga ediyorduk, iyice beni kıskanır olmuştu. ondan sonra birden iyilik meleği olmuştu. şimdi kaybettiğimiz bebeğe üzüldüğünü bile düşünmüyorum. Psikolojim çok bozuk.

Ama erkekler doğmadan çocukla anne gibi bağ kuramıyorlar ki; hiç bir baba adayı anne kadar üzülmez.
Bir tatile falan çıksanız, mekan değişikliği olsa keşke.
Hissettiklerini dile dök, ama suçlamadan.

Önce bir sakin olun lütfen. Hayatta herşey bizim için,gönül isterki herşey güllük gülistanlık olsun ama olmuyor maalesef.
Çok üzgünsünüz şu an belli ki,sağlıklı düsünemiyorsunuz,eşinizde anlayıssız davranıyor anladığım kadarıyla, bu sebeple dahada yıpranmışsınız.
Yarın alkol almadan sakin kafayla oturup konuşun eşinizle,iyi olmadığınızı,atlatamadığınızı,eşinizden bu sürecteki beklentilerinizi,herşeyi konuşun. İletişim kurmanız önemli.

Somut bir şey yok ki ne diyelim şimdi?
Depresyondasınız sanırım.
Sorun nedir tam olarak?

Sorun evlilikten yoruldum yasadıklarımdan yıprandım.. Eşimle birlikte olmak istemiyorum. Bunca kurulu düzen nasıl yıkılır ya da baska bi yol var da ben mi görmüyorum?

bebeğini kaybetmenin acısını eşinden çıkarıyorsun sanki. hemen boşanmak değil de,biraz ayrı kalsanız uzaklaşsanız?

Erkekler kadinlar kadar ince dusenimiyo malesef bazen.en cok ta yatakta reddedilmeyi problem ediyolar onlar icin o buyuk bisey.
belki seni mutlu edemedigini tatmin edemedigini dusunuyo bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…