- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Bir an önce profesyonel yardım almanız lazım.çünkü buradan bizim verebileceğimiz bi tavsiye yok.elle tutulur somut bir durum yok ortada çünkü yaşadığınız kayıp ve geçmişten gelen acılarınız ve de sürekli alkol almanız işleri daha kötü hale getirmiş.yorumlarınız için teker teker hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
Öncelikle eşimi ve ilişkimizi anlatmak istiyorum.
Yaklaşık 1 yıllık evliyiz, bir çoğunuzun bildiği gibi liseden tanışıyoruz. Onu tekrar bulduğumda başımdan bi nişanlılık geçmişti, diğeriyle nişan atar atmaz kocamla karşılaştık ve buna manevi anlamlar yükledim, bana çok iyi geliyordu. Ailesine karşı beni hep savunan ve beni anlamaya calısan bi erkek oldu. Ben babasız büyüdüm sayılır ve o hep benim yaralarımı sarmaya, babasız büyümüş olmanın verdiği eksikliği kapatmaya uğraştı, bu yüzden ona haksızlık edemem. Evlendikten sonra da hiçbir zaman beni bi şeyden mahrum bırakmadı arkasını dönmedi ama onunla o kadar çok benziyoruz ki bu bizim en büyük sorunumuz oldu çıktı. Son zamanlarda iyice kıskanç olmaya başlamıştı ve bunu sahiplenmek olarak tanımlıyordu kendince. Hamile kaldıktan sonra sorunlarımız kalmadı gibiydi. Benden çok daha heyecanlıydı. Hatta bebeği benden daha çok istemişti, ben salak gibi düşüncelere dalıp sorumluluk alamam deyip ağlardım o da ben ikinizi birlikte büyütürüm deyip yükümü azaltırdı. Şimdi bebeğimi kaybettim ve ona karşı mahcup hissediyorum ve bu büyünün bozulması beni inanılmaz yıktı. Yaşım itibariyle ve yine dağılmış bi aileden gelmem dolayısıyla güvenmiyordum kendime annelik konusunda, daha doğrusu yansıttığım buydu ama anne gibi hissetmiştim kendimi işte, illa kucağa alıp sarılmak, koklamak değil.. karnımda olduğunu bilmek bile beni hayata karşı kuvvetlendirmişti. Elimden her şeyim alınmış gibi hissediyorum. geçen ayın 16sında kaybettim yavrumu. 2 gün önce birlikte olmak istedi ilk defa ben isteksiz olunca da bozuldu, devam etmek istedim sadece gönlü olsun diye ama yüzünden belli istemediğin yapmayalım dedi.Biraz tartıştık ve bu yaptğımın her erkeğin gururunu kıracağını söyledi, sigara içtik. ben huzurumuz kaçmasın diye aynı gün gönlünü yaptım ve birlikte olduk. öksüz kalmış gibiyim. Allah kimseye yaşatmasın. Bir aydır 2 senelik ilişkimizde hiç sarf edilmeyen kelimeleri söyledim ona. Çok sinirliyim. En son dün içmeye gittik ve sorunlarımızı konusurken ona dedim ki, 5 sene daha birlikte olsak ben bizim sonumuzu göremiyorum ve buna haliyle bozuldu ne yapalım Duygu ayrılalım mı? dedi. Bunu derken benden gerçek bi cevap istediğini düşündüm. Yani sanki ayrılalım desem o an beni bırakıp gidecekmiş gibiydi. Yolda gördüğümüz çocukları sevmeye başladı sanki bana içten içe kızar gibi. Çok zoruma gidiyor, çok alınganım ve kırgınım. Kasımda İtalya'ya yerleşeceğiz. Birlikte kursa yazılalım gibi şeyler söylüyo ama hiç emin değilim beni götürmek istiyor mu..Deliden bi farkım yok. Onun tavırlarından ziyade ben kendimi sorgulamaya basladım sevilmeye değer miyim diye. Evin bi odası çocuk oyuncaklarıyla dolu. İçim acıyor.
EŞİNİN SUÇU NE BU OLAYDA ONA DA YAZIK SEN KENDİ ALEMİNE DALMIŞSSIN.SENİN DURUMUN KOLAY DEĞİL TAMAM DA İÇKİ EŞİNDEN AYRILMAK VS. NE OLUYOR.EŞİNDEN AYRILIRSAN DAHA DİBE VURACAK MAHVOLUP GİDECEKSİN.KENDİNE GEL AYAGA KALK BEN YAŞIYORUM DE.ACINI İÇİNDE YAŞA HUZURUNU VE MUTLULUGUNU BULUNCA BAŞKA BEBEK YAP EN AZINDAN ACINI HAFİFLETİRKarnımda bebeğimi kaybettim. Hazır da değildim zaten. Şimdi evliliğimi bitirmek istiyorum. Allah yardımcım olsun. Eşimden inanılmaz derecede soğumuş haldeyim. Yaptığı hiçbir şey bana samimi gelmiyo. Sanki dünya başıma yıkılmış gibi. Onu artık sevmiyorum. Ne yapacağım ben? Çekip gitmek istiyorum uzaklara. Alkol almaya başladım. önceden de içerdim ama şimdi ayık kalmak istemiyorum. Sadece sarhoşken seviyorum onu. Hayal ettiğim hayat bu değildi. Bütün önerilerinizi duymak istiyorum. yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?