Boşanmak istiyorum.

Hayta acısıyla tatlısıyla hayat.Her zaman gül bahçesinde gül koklayarak geçmiyor.Bazen dikenleri canını yakabiliyor.Biz yaşadığımız acılara tecrübe diyoruz.Dini boyutuyla baktığımızda imtihan diyoruz.
Bebeğini kaybetmen çok üzücü ama hayat devam ediyor.Sen böyle sendelersen yaşadığın bu acıda,önündeki uzun yolu bir türlü tamamlayamazsın.

Nice acılar nice kayıplar veren insanlar dolu hayatta.Dişiyle tırnağıyla büyüttüğü evladını,eşini,sevdiğini,ailesini kaybeden,hastalıklarla mücadele eden......herkes herşeyde alkole sarılsa ne olur.Sen bu kadar güçsüz müsün.Sen bu kadar çaresiz misin?

Boşanmak çözüm mü?Boşanıp bekar hayatına geri döndüğünde daha mutlu olacaksan boşan.
Ama tek taraflı bakma.Evlilik iki yönlü zor bir süreçtir.Sen acı çektiğin gibi,karşındaki de çekiyor.Bazısı ağlayarak akıtır içindekini,bazı alkolle,bazısı sgarayla,bazısı kavgayla.Bazısının içinde patlar acısı.Sevişmeyi sekse götürmediğim için diyorsun..Bu senin için bir istek.Ama karşı tarafında fizyolojik tepkisi ve istekleri var.Bunu gurur meselesi de yapabiliyor.Veya gerginlik olabiliyor.Sen sadece sarılmak istiyorsun,belki o rahatlamak veya sevişirseniz aranızdaki soğukluğun ısınacağına inanıyor.Herkesin yapısı farklı.

Boşanırsın.O bir süre sonra evlenir çocuk sahibi olur.Belki sen de.Ama elinde var olan durumu düzeltmek,hayata kaldığınız yerden başlamak yerine,kendini bırakmak niye.

yavrunuz için üzüldüm ...sarhoşken kocanızı severken bir kazaya kurban gitmeyin derim ben...ama bence depresyondan bunlar kocanızla çok büyük sorunlarınız mı var.

Kendinimi cezalandırıyosun eşinimi? Eşinin bi suçu var mı sence? Aldığın karardan bence sen bile emin değilsin. Kararınu uygulamaya koycağın anda pişman olcağına eminim. Bi kaç gün uzaklaşmanı tavsiye ederim.

Gecmıs olsun
neden ayrılmak ıstıyorsun
esın sana destek olmuyormu manevı olarak

Yazdıklarınızı okudum daha acıklı bır hıkaye beklıyordum ama sorunu sız yaratmıssınız
yasadıgınız seylerın sorumlusu olarak kendınızıde gormuyorsunuz esınızıde sız gebelıgın sıze getırdıgı havayı sevmıssınız sorunlaırn ortadan kalkmasını
bu bana mı bır tek bencılce geldı ?

Çok haklısın Allah yardımcın olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…