Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BİDE ÖĞRETMENSİN!Az önce ustume yürüdü dovmemek için kendini zor tuttu . İlk yıllarda da dovuyodu beni ve ben aciz ben hep sustum ve gidemedim. Yemin etti bir daha dovmeyecegine de yine her fırsatta ustume yürüyor ben aciz ben yine susuyorum![]()
3 yaşında bir oğlum var ve öğretmenim. 7 yıllık evliyim ve her tartışmada bosanalim diyen bir eşim var ve artık benim de sürekli beynimden boşanma fikri dolaşıyor . Boşanmak istiyorum da cesaretim de yok sanırım. Boşanan arkadaşlar bana cesaret verin. Neyle karşılaştırım hangi zorluklar beni bekliyor ? Çocuk için nasıl bir etkisi olur?
Aslında bariz bir sorunumuz yok bizim yüzde 80 sıradan günler geçiren bi aileyiz . En büyük kavgalarimiz eşimin tek başına tatile gitmek istemesi, farklı ülkelere gitmek istemesi , bayan arkadaşlarıyla aşırı samimiyeti v.b benim de kıskanç olmam . 2. Sorunumuz da genel anlamda eşimin çok baskın bir karakter olması ve benim artık ben olmaktan,dusunmekten,karar vermekten aciz olmam. Mesela tartistik ve yarın okula gitmeyeceksin ben yorgunum oğluna bak ben yatacam dedi ve ben korkumdan hayır gidicem diyemedim
Ne yeni çocuğa kocan mi bakıyor çalışmıyor mu eşin???Aslında bariz bir sorunumuz yok bizim yüzde 80 sıradan günler geçiren bi aileyiz . En büyük kavgalarimiz eşimin tek başına tatile gitmek istemesi, farklı ülkelere gitmek istemesi , bayan arkadaşlarıyla aşırı samimiyeti v.b benim de kıskanç olmam . 2. Sorunumuz da genel anlamda eşimin çok baskın bir karakter olması ve benim artık ben olmaktan,dusunmekten,karar vermekten aciz olmam. Mesela tartistik ve yarın okula gitmeyeceksin ben yorgunum oğluna bak ben yatacam dedi ve ben korkumdan hayır gidicem diyemedim