Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım eşimle üniversitede tanıştık tabi farklı şehirlerde olduğumuz için iki senede ne kadar taniyabildiysem öyle evlendik.
Ama tabi işler umduğum gibi olmadı. Benim o sevdiğim adam sorumsuzun teki çıktı evini bir turlu kabullenmedi. Daha ilk gunden ne faturaları oder ne borçları..... Hep birşeyler satarak ödemeye çalıştım borçları beni hep muhtac etti
Sabir diyorum belki düzelir ama yok memleketime gidiyorum geldiğimde kendi evime değil kayınvalidenin evine gelip uç ay falan kaliyorduk sonra zorla eve donduruyordum.
Bir tane evladım vr 1 yaşında mecburiyetten kayinvalidemin evine taşındık zaten kayınpederimle anlaşamazlar surekli oğlundan sorumsuz diye bahseder yok kredi borcunu odemedi bilmem ne her akşam aynı terhNe
Sosyal güvencemiz yok çalışayım diyorum oda yok ben geleceği onunla kuramayacagimi ıanladım evladım var benim onun geleceğini nasıl kurucam onu dusunuyorum.
Yani anlayacağınız söz sahibi olamadığımız bir ev ve gelecegimi kuramadigim bir evlilik ben boyle bir adamla hicbisey yapamam kararımı verdim ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum Cok bunaldim yiprandim yardımcı olabilir misiniz