bosanmak istiyorum

Ankaraya gittigimde ilk yapacagim is iyi bi avukat bulup enine boyuna konusmak bunlar cirkef insanlar gece gunduz rahatsiz edicekler tehditler kufurler ne rezillikle cikartcaklar bi bilseniz adam zamaninda bosanmak istedigimde babamla korkutuodu ona cok duskunum ayri bi yeri vardir onu o)durufum abini oldururum aptal kafam ne kdrda gucsuzdum ne kdrda korkmustum :KK43:
ettiklerinde şikayet et delil yerine kullan havlayan köpek ısırmazmış tazminatta al

ettiklerinde şikayet et delil yerine kullan havlayan köpek ısırmazmış tazminatta al
Aman onun tazminatinda gozum yok adam evine bakamadi zaten aldigi maas yetmiodu ailesinin zerre kdr katkisini gormedik gunlerce evimde yiycek bisi olmadigini bilirim ben nelerini cektim bu adamin gikim cikmadi oysa el bebek gul bebek buyumustum ben annem gozumden bir damla yas akacak die akli cikardi yalvardilar yapma diye babam ayri annem ayri ahh salak kafam insanin kendiyle kavgasi ne zormus :(

İnşallah bir an önce kurtulursun canım o cehennem hayatından o kötü insanlardan. Cesaretle ol inşallah ailenin yanına gidince onlarında desteğiyle herşeyin üstesinden gelirsin korkma Allahım yardımcın olsun

Canım niye Urfa'ya gotursun ki çocuğu sen alıp ankara ya gittikten yani Boşandıktan sonra böyle bir hakkı yok hukuken
Suan kucuk ama ilerde iki gun gorme hakki varya iste ozamn nasil olsa iki gun benimle ben urfaya goturuyum iki gun sora getiririm derse iste ozamn getirmez bidaha bide en cok korktugum sey hani kacirirda adres bildirmezse iste ozamn bulumazlar iste bu kafami cok kurcalio bi tanidigimin basina geldi ankaradan istanbula goturdu cocugu fakat adres beyan etmedi ve 12 sene bulamadilar cocugu ya benimde bole bisi basima gelirse die cok korkuorum :(

Suan kucuk ama ilerde iki gun gorme hakki varya iste ozamn nasil olsa iki gun benimle ben urfaya goturuyum iki gun sora getiririm derse iste ozamn getirmez bidaha bide en cok korktugum sey hani kacirirda adres bildirmezse iste ozamn bulumazlar iste bu kafami cok kurcalio bi tanidigimin basina geldi ankaradan istanbula goturdu cocugu fakat adres beyan etmedi ve 12 sene bulamadilar cocugu ya benimde bole bisi basima gelirse die cok korkuorum :KK43:

Bahsettiğiniz 7 yaşından sonra.
O zamanda zaten çocuğunuz büyümüş kendi fikirlerini soyleyebilecek hale gelmiş olacak.
Kaçırdı diyelim. Çocuk anne anne diye tutturunca ne yapacak kaç gün zorla tutacak?
Üstelik bu bir suç
hem suç işleyecek hem kaçacak
hem çocuk hoşnut değil
hem bu sebeplerden ötürü kendisi rahat değil
neden kacirsin şimdi bu çocuğu
ve çocukla aralarında ki bağ sanmıyorum ki çok kuvvetli bir bağ olacak. O urfa da çocuk ankara da . Pek sık gorusemeyecekler bu.yüzden birbirlerine delice baglanamazlar.
He ama bu adamı siz tanıyorsunuz, gerçekten takıntılı hasta ruhlu bir insansa sizin gözünüzde korkmakta haklı olabilirsiniz belki. .
Diyelim ki evet bu adam 7 sene sonra bu çocuğu kaçırır bu kesin. Ne yapacaksınız yine şuan için yapacak pek bir sey yok o zamana kadar neler değişir hayatınızda bugünden bilemezsiniz. Bu sadece bir ihtimal yıllar sonra gerceklesebilecek bir ihtimale bu kadar kapılmayın.

Bahsettiğiniz 7 yaşından sonra.
O zamanda zaten çocuğunuz büyümüş kendi fikirlerini soyleyebilecek hale gelmiş olacak.
Kaçırdı diyelim. Çocuk anne anne diye tutturunca ne yapacak kaç gün zorla tutacak?
Üstelik bu bir suç
hem suç işleyecek hem kaçacak
hem çocuk hoşnut değil
hem bu sebeplerden ötürü kendisi rahat değil
neden kacirsin şimdi bu çocuğu
ve çocukla aralarında ki bağ sanmıyorum ki çok kuvvetli bir bağ olacak. O urfa da çocuk ankara da . Pek sık gorusemeyecekler bu.yüzden birbirlerine delice baglanamazlar.
He ama bu adamı siz tanıyorsunuz, gerçekten takıntılı hasta ruhlu bir insansa sizin gözünüzde korkmakta haklı olabilirsiniz belki. .
Diyelim ki evet bu adam 7 sene sonra bu çocuğu kaçırır bu kesin. Ne yapacaksınız yine şuan için yapacak pek bir sey yok o zamana kadar neler değişir hayatınızda bugünden bilemezsiniz. Bu sadece bir ihtimal yıllar sonra gerceklesebilecek bir ihtimale bu kadar kapılmayın.
Ewet takintili ve hasta zaten ayrilmamak icinde lislik cikarticak cocuk icinde dogru soluosunuz 7 sene sonra belki sogukluk girer belki evlenir yeniden cocugu olur insallah

Yıllarca urfada kalmis biri olarak korkularinizi anlamakla beraber gecici buldum. Urfadayken aga pasadir bunlar. Devletin mahkemesine cikip bir iki azar yediler mi sut tokmus kedi oluverirler. Ayrica size tavsiyem yine de korunma talep edin. Iciniz rahat olur, hem onlar polisten korktugundan uzak durur. Yasal haklarınizi iyi bilin ve sonuna kadar kullanin.

Karektarsiz bide aldatio evdekine cok gun yuzu gosterdi ya sokaktakini bas taci edecek hadsiz benim karektarsiz kocam olacak adaminda siddeti var hamileyken bile neler cektim Allah bilio ilk uc ay dusuk tehlikesi sorasinda erken dogum riski karektarsiz simdide ogluma babalik taslio zamaninda canina kasti vardi oglumun

E aldattığını bilmiyor mu anası babası?Söylemediniz mi? Bu sebepten iyi bir çıngar çıkarabilirsiniz, karşınızdakiler bundan anlar.

Ben sizin yerinizde olsam aşiret filan diyorsun su noktada ayrılmazdım.
Erkek cocugu sıze bu zıhnıyetın bırakacagını sanmıyorum

Eşiniz sizi hiç mi dinlemiyor ?
Ailesinin oradan ayrılmak istemiyor mu..
İnşallah zorlaşmadan sıkıntısız hallolur yoksa çok zor gerçekten boşanma süreci

Eşyalarınızı küçük küçük koli yapın. Hergün yürüyüşe diye çıkıp ailenize kargolayın. Bayramda küçük bir bavulla gidin ki şüphe duyacakları hiçbirşey olmasın. Bu aşiret tehdit falan kendi memleketlerinde olur. Çok büyük zengin bir aileyse korkma sebebiniz var ama bunların horozluğu kendi çiftliklerinde genelde. Sizin aileniz arkanızdaysa hele rahat olun. Planlı ve soğukkanlı davranın. İnşallah tez vakitte kurtulursunuz bu durumdan.

bi avukatla görüşün bütün hakalrınızı öğrenin ve ayrılın cesaretli ve güçlü olun. aşiretiz diye ağalık paşalık taslayan geri zihniyetliler bi bitmediler yaa bişeyde yapamazlar evvel allah ailenizi polisi arkanıza alın pes etmeyin allah yardımcınız olsun.

Ewet takintili ve hasta zaten ayrilmamak icinde lislik cikarticak cocuk icinde dogru soluosunuz 7 sene sonra belki sogukluk girer belki evlenir yeniden cocugu olur insallah

Şuan bu evlilik bittiğinde kazanan taraf sen oluyorsun.
Bence bunu boşa harcama. Bir yuva yikilsin elbet istemem ama iş buraya geldiyse de bundan sonrası için konuşuyorum onun suan kara kara düşünmesi lazım ayrılırsa ne yaparım diye. .

Şuan bu evlilik bittiğinde kazanan taraf sen oluyorsun.
Bence bunu boşa harcama. Bir yuva yikilsin elbet istemem ama iş buraya geldiyse de bundan sonrası için konuşuyorum onun suan kara kara düşünmesi lazım ayrılırsa ne yaparım diye. .
Isi gucu barbarlik anca tehdit eder cifkeflik yapar dusunmesi lazimda dusunecek adam nerede aceba

Allah yardımcınız olsun.
Boşanma süreciniz çetin olacak gibi, hele ki aşiret diyorsunuz.
Oğlunuz için üzüldüm çokçası...
Ewet hemde cok zor olucak ogluma bende cok uzuluorum bu surecte ona belli etmemek icin cok dikkat etsemde az once bi aglama nobeti yasadim kucagimdaydi gozlerine bakinca tutamadim kendimi oda aglamaya basladi ama ne aglama zor sakinlestirdim daha 5 aylik suan kendime cok kiziorum nasil yaptim bole bi hatayi nasil onun gozunun onunde agladim kendimi cok sucluyorum icim acio :(

Back
X