- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
Yıllarca urfada kalmis biri olarak korkularinizi anlamakla beraber gecici buldum. Urfadayken aga pasadir bunlar. Devletin mahkemesine cikip bir iki azar yediler mi sut tokmus kedi oluverirler. Ayrica size tavsiyem yine de korunma talep edin. Iciniz rahat olur, hem onlar polisten korktugundan uzak durur. Yasal haklarınizi iyi bilin ve sonuna kadar kullani
cnm burasi kucuk yer disaya ciksam hemen gorurler kargoda bile calisan akrabalari var benim tanimadigim ama beni taniyan cok insanlar var esyalarimdan vazgectim sadece giyecek uc bes bisi gerisi onlara sadakam olsunEşyalarınızı küçük küçük koli yapın. Hergün yürüyüşe diye çıkıp ailenize kargolayın. Bayramda küçük bir bavulla gidin ki şüphe duyacakları hiçbirşey olmasın. Bu aşiret tehdit falan kendi memleketlerinde olur. Çok büyük zengin bir aileyse korkma sebebiniz var ama bunların horozluğu kendi çiftliklerinde genelde. Sizin aileniz arkanızdaysa hele rahat olun. Planlı ve soğukkanlı davranın. İnşallah tez vakitte kurtulursunuz bu durumdan.
Sexingthecherry cnm farkindayim aynen bahsettigingibi insanlar ama cifkefler agizlari kufur dolu gorumcelerimin bile terbiyesizlik hat safada ama artik herseyi goze aldim sadece ogluma cok uzuluorum onu bu huzursuz ortama ben getirdim hayatta yapmam dedigim seyi yaptim cocuk duzeltir belki dedim oysa benim guzel yawrum simdi bu kaosun icinde kucucuk bedeniyke benimle beraber savasicak ben evlendim hata yaptim cocuk yaptim hata yaptim en buyuk suc benim