bosanmak istiyorum

Yıllarca urfada kalmis biri olarak korkularinizi anlamakla beraber gecici buldum. Urfadayken aga pasadir bunlar. Devletin mahkemesine cikip bir iki azar yediler mi sut tokmus kedi oluverirler. Ayrica size tavsiyem yine de korunma talep edin. Iciniz rahat olur, hem onlar polisten korktugundan uzak durur. Yasal haklarınizi iyi bilin ve sonuna kadar kullani
Eşyalarınızı küçük küçük koli yapın. Hergün yürüyüşe diye çıkıp ailenize kargolayın. Bayramda küçük bir bavulla gidin ki şüphe duyacakları hiçbirşey olmasın. Bu aşiret tehdit falan kendi memleketlerinde olur. Çok büyük zengin bir aileyse korkma sebebiniz var ama bunların horozluğu kendi çiftliklerinde genelde. Sizin aileniz arkanızdaysa hele rahat olun. Planlı ve soğukkanlı davranın. İnşallah tez vakitte kurtulursunuz bu durumdan.
cnm burasi kucuk yer disaya ciksam hemen gorurler kargoda bile calisan akrabalari var benim tanimadigim ama beni taniyan cok insanlar var esyalarimdan vazgectim sadece giyecek uc bes bisi gerisi onlara sadakam olsun

Sexingthecherry cnm farkindayim aynen bahsettigingibi insanlar ama cifkefler agizlari kufur dolu gorumcelerimin bile terbiyesizlik hat safada ama artik herseyi goze aldim sadece ogluma cok uzuluorum onu bu huzursuz ortama ben getirdim hayatta yapmam dedigim seyi yaptim cocuk duzeltir belki dedim oysa benim guzel yawrum simdi bu kaosun icinde kucucuk bedeniyke benimle beraber savasicak ben evlendim hata yaptim cocuk yaptim hata yaptim en buyuk suc benim :(

Eşiniz sizi hiç mi dinlemiyor ?
Ailesinin oradan ayrılmak istemiyor mu..
İnşallah zorlaşmadan sıkıntısız hallolur yoksa çok zor gerçekten boşanma süreci
Yok cnm ona gore hersey normal babasi hastalandi aylarca hastanede kaldi buda yaninda bir hafta kadar kaldi oysa bekar bi erkek kardesi daha var simdi evinde babasi hergun sabah ise gidio aksam eve ugrayip yemek yiyo sora hoopp orda aylardir hayatimiz bole hadi simdi hastalik onu anladim bundan oncede iki gune bir orda surekli onlarla oluyum dio evini esini aksatio ustelik en kotu huyu onlar ne derse dogru onlarin sozunu dinlio ben bi fikir beyan etsem kim dedi dio :) cunku kendisi baskalarinin lafiyla hareket edio kendi dusuncesi yok zerre kdr kisiligi oturmamis bi adam bu

Iyide onlarin istegiyle olmuoki devlet var hukuk var cocugu bana vericekler nasil vermezler
evet var ama korktugunuza gore tehlıkelı ınsanlar yanı en olmadı cocugu kacıracaklarından korkuyorsunuz bu durumda ben olsam rısk almam dıyorum yoksa devlet tabıkı sıze vrecek

evet var ama korktugunuza gore tehlıkelı ınsanlar yanı en olmadı cocugu kacıracaklarından korkuyorsunuz bu durumda ben olsam rısk almam dıyorum yoksa devlet tabıkı sıze vrecek
Ewet kacirirlar ama polis gozetimini teklif edicem aslinda ankaraya gittigimde oncelikle bi avukat bulup hersryi konusup danismak istiorum bende bole risk almak istemem elbette ama inanin burasi cehennemhayati artik dayanamiorum cahil insanlar erkekler bile baslari o yoresel esarplarla geziolar dilleri farkli ne konustuklarini anlamiorum les gibi kokuolar kadinlari dersen dertleri dedikodu cekilmez bi hayatm var kendi ruh sagligimi kaybediorum her gecen gun

Allah yardımcınız olsun. film gibi anlattıklarınız. hapis hayatı resmen.
öle her doğulu kalabalık aile aşiret filan değildir. bıraksınlar Allah aşkına. ne aşiretiymiş. afedersiniz it sürüsü gibi kalabalık oldular mı aşiret, he aşiret. sizi resmen korkutmaya, pıstırmaya çabalıyorlar. kayınvalidenizin söylediklerinden belli.
siz çok sakin, akıllıca bir plan yapmışsınız zaten. ankara da bir avukat bulun, o size bilgi verecektir. sanırım polis gözetiminde görüş veriyorlar. öyle bir şey hatılıyorum. onların borusu ankara da filan ötmez.
ilk yıllarınız zor geçecek, ailenize ve size saracaklar ama sonrasında inanın bu herife bir zavallı kadın bulurlar, ondan da iki üç çocuk, adam onların derdine düşer. unutur gider. zaten bu tiplerde çocuk sevgisi filan da olmadığından sizin de peşinizi bırakır inşallah. Allah beraberinizde olsun.

Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor gibi görünüyor inşallah size ve ailenize bir zarar vermez bu insanlar bende çok korkarım bu tip i sanlardan aşiret maşiret twhditler noluyosa anlamıyorum olmuyosa zorlama işde aşiretsiniz ya gider mis gibi birini daha alırsın neden anlaşamadın bir insana ayrılmıcam diye eziyet ediyosun

Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor gibi görünüyor inşallah size ve ailenize bir zarar vermez bu insanlar bende çok korkarım bu tip i sanlardan aşiret maşiret twhditler noluyosa anlamıyorum olmuyosa zorlama işde aşiretsiniz ya gider mis gibi birini daha alırsın neden anlaşamadın bir insana ayrılmıcam diye eziyet ediyosun
Zaten yillarca korkuyla sindirmedimi beni ilk baslarda seni oldururum daga cikarim sora bakti olmuor bu sefer babani abini oldururuz simdide son kozu oglum alirim vermem onu birak nereye gidersen git iste bu kdr asagilik bi insan ama artik korkmuorum Allaha havale ediorum

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun. film gibi anlattıklarınız. hapis hayatı resmen.
öle her doğulu kalabalık aile aşiret filan değildir. bıraksınlar Allah aşkına. ne aşiretiymiş. afedersiniz it sürüsü gibi kalabalık oldular mı aşiret, he aşiret. sizi resmen korkutmaya, pıstırmaya çabalıyorlar. kayınvalidenizin söylediklerinden belli.
siz çok sakin, akıllıca bir plan yapmışsınız zaten. ankara da bir avukat bulun, o size bilgi verecektir. sanırım polis gözetiminde görüş veriyorlar. öyle bir şey hatılıyorum. onların borusu ankara da filan ötmez.
ilk yıllarınız zor geçecek, ailenize ve size saracaklar ama sonrasında inanın bu herife bir zavallı kadın bulurlar, ondan da iki üç çocuk, adam onların derdine düşer. unutur gider. zaten bu tiplerde çocuk sevgisi filan da olmadığından sizin de peşinizi bırakır inşallah. Allah beraberinizde olsun.
Cnm bunlarda zaten it surusu gibi ve asiretler buranin bilinen bi asiretlerindenler yanliz culsuz bi asiretler maddi olarak bomboslar zaten umrumdada degil tek istedigim oglumla birlikte burdan kurtulmak lafta ogluna cok duskun aile cocugu sana vermeyiz teranelerinde ama zerre kdr cocuga bi ilgi alakalarini gormuorum varsa yoksa ogullari utanmasalar evine yatmayada gitme dicekler(ayrica esimin bidaha cocugu olmayabilir problemli kendisi bu cocuguda tedaviyle oldu onun icin isim cok zor cocuk konusunda)

Zaten yillarca korkuyla sindirmedimi beni ilk baslarda seni oldururum daga cikarim sora bakti olmuor bu sefer babani abini oldururuz simdide son kozu oglum alirim vermem onu birak nereye gidersen git iste bu kdr asagilik bi insan ama artik korkmuorum Allaha havale ediorum
Aaayyy ozamn çok dikkat edin neolur sağları solları belli olmaz ozamn bu insanların

cnm burasi kucuk yer disaya ciksam hemen gorurler kargoda bile calisan akrabalari var benim tanimadigim ama beni taniyan cok insanlar var esyalarimdan vazgectim sadece giyecek uc bes bisi gerisi onlara sadakam olsun

Sexingthecherry cnm farkindayim aynen bahsettigingibi insanlar ama cifkefler agizlari kufur dolu gorumcelerimin bile terbiyesizlik hat safada ama artik herseyi goze aldim sadece ogluma cok uzuluorum onu bu huzursuz ortama ben getirdim hayatta yapmam dedigim seyi yaptim cocuk duzeltir belki dedim oysa benim guzel yawrum simdi bu kaosun icinde kucucuk bedeniyke benimle beraber savasicak ben evlendim hata yaptim cocuk yaptim hata yaptim en buyuk suc benim :KK43:
artik gecmisi dusunmenin faydası yok. Önünüze bakin. Esyalari falan bosverin caninizi kurtarin

Back
X