Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet boşanmak hiç kolay bişey değil..
belki ilk adım bir süre ayrı kalmak olurdu.. ilk zamanlar özlemin iyi geleceğini düşünüyordum.. ama sonra o giderse hayatımda hiçbir eksiklik hissetmeyeceğimi düşündüm..
evet saahları beni işe bırakacak biri olmayacaktı, bazan çöpü atan, çocuğa ödevlerini yaptıran,akşamları onu okuldan veya ananeden alan biri olmayacaktı hayatımda..
akşamları kızımla pc den oyun oynayan..onunla cips yeme saatleri planlayan biri olmayacaktı..
benim için eksiklik sadece bunlar eksilecekti hayatımdan.. çok da vazgeçilmeyecek şeyler değil !
ama kızımın hayatından bir baba eksilecekti..
burada bir arkadaşım yorumunda kızın büyüyecek ve ergen olacak o zaman babaya daha çok ihtiyacı olacak demişti aklımın bir köşesine de bunu yazdım..
şu ara evimizde huzur var.. kavga gürültü yok akşamları mesela.. hayatımızda ilk kez kumanda kavgası yapıyoruz :) hiç alışkın değilim kumande hep bende olurdu çünkü o yanımızda olmazdı odasında pc başında olurdu..
yine de çoktan bitmiş bişeyin üzerinde uzatmaları oynuyor gibiyim..
Selam kızlar..
bir gün bu forumda bu konularda yazacağımı asla düşünmezdim.. ama o kadar zor bir durumdayım ki..
ben 33 yasındayım ve 10 yıllık evliyim.. ilk çocuğumuzu doğumdan sonra kaybettik ve bir tramva dönemi yasadık..bikaç yıl sonra olan kızım şimdi ilkokul 1. sınıfa gidiyor ..Öncelikle şunu söyleyeyim babasına çok düşkün
eşimle sık tartısırız.. kötü huyu yok ama hiç paylaşımcı ve ilgili değil.. evliliğimizin ilk yıllarından beri internet bağımlılığı var tabi bunu kendisi bağımlılık olarak kabullenmıyor..
Ben de çalışıyorum ama evde hiç destek olmuyor , kendisi benden önce evde oluyor, elbette ben bulaşık yıkasın demiyorum ama hiç değilse yediğinin çöpünü atabilir , ben söylemeden bazı şeyleri yapabilir..
evliliğimizin yeni zamanlarından beri aynı anda yataga girmemişizdir..Genelde o hep geç saatlere kadar oturur..ben de en fazla 12 ye kadar dayanıp sızıp kalırdım..Önceleri ben koltukta uyur , o uyumaya gitiğinde birlikte yataga giderdik.. sonra uykum gelince yatmaya başladım..o da gelmedi..
Son bir yıldır cinsel hayatımız da bitmiş durumda..Kendisi zaten pek hevesli olmazdı , artık ben de soğuyunca tamamen bitti..şimdi ona ve dokunmasına bile tahammülüm yok..6 aydan fazladır kızımı yanıma aldım o gelmesin diye.. Ondan bu konuda çok çok soğudum kesinlikle tahammülüm yok..
iki gün önce çok şiddetli bir tartışma yaşadık ve bitti dedik..tabi ki 6 aydır ciddi tartışmalarımız ve bitmesi yönünde konusmalarımız vardı..
yanlızkızım çok üzgün.. çocugum olmasa hemen bugun boşanırdım.. ama kızım dün gece çok ağladı..o daha 7 yaşında..
Bana fikir verin kızlar ben ne yapayım herşeyi böyle mutsuz bir yaşamı kabullenip dön diyeyim mi kızım için..
dönse bile bir sonraki kavgamıza kadar durulur herşey.. artık sevmiyorum ve istemiyorum..eminim o da aynı şeyleri hissediyordur..
ayrılamayız kızımız yaşayamaz dedim ve bana o da alışır önemli değil dedi
çok kötüyüm kızlar böyle hayat sürer mine yapayım akıl verin.. bu yaş gurubu çocugu olanlar lütfen..
Bu arada tatil oldugu için bikaç gun bir yere gitmeyi düşünüyordu zaten sanırım oraya gitti , ben çalışıyorum.. Pazartesi mecburen iş gereği dönecek ..ama döndüğünde ne olur bilemem..yazdığım sorunlar düzelmez kesinlikleasla alttan almaz özür dilemez, küslüğümüzde önce o konusmaz..
son durum ne ögrenebilirmiyim? duygularinizda bir degisiklik oldu mu?
bende sizinle ayni durumdayim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704743
oo sinnıf gelmiş
canım son durum nedir?
benimde ara ara geliyodun aklıma :)
Selam kızlar..
bir gün bu forumda bu konularda yazacağımı asla düşünmezdim.. ama o kadar zor bir durumdayım ki..
ben 33 yasındayım ve 10 yıllık evliyim.. ilk çocuğumuzu doğumdan sonra kaybettik ve bir tramva dönemi yasadık..bikaç yıl sonra olan kızım şimdi ilkokul 1. sınıfa gidiyor ..Öncelikle şunu söyleyeyim babasına çok düşkün
eşimle sık tartısırız.. kötü huyu yok ama hiç paylaşımcı ve ilgili değil.. evliliğimizin ilk yıllarından beri internet bağımlılığı var tabi bunu kendisi bağımlılık olarak kabullenmıyor..
Ben de çalışıyorum ama evde hiç destek olmuyor , kendisi benden önce evde oluyor, elbette ben bulaşık yıkasın demiyorum ama hiç değilse yediğinin çöpünü atabilir , ben söylemeden bazı şeyleri yapabilir..
evliliğimizin yeni zamanlarından beri aynı anda yataga girmemişizdir..Genelde o hep geç saatlere kadar oturur..ben de en fazla 12 ye kadar dayanıp sızıp kalırdım..Önceleri ben koltukta uyur , o uyumaya gitiğinde birlikte yataga giderdik.. sonra uykum gelince yatmaya başladım..o da gelmedi..
Son bir yıldır cinsel hayatımız da bitmiş durumda..Kendisi zaten pek hevesli olmazdı , artık ben de soğuyunca tamamen bitti..şimdi ona ve dokunmasına bile tahammülüm yok..6 aydan fazladır kızımı yanıma aldım o gelmesin diye.. Ondan bu konuda çok çok soğudum kesinlikle tahammülüm yok..
iki gün önce çok şiddetli bir tartışma yaşadık ve bitti dedik..tabi ki 6 aydır ciddi tartışmalarımız ve bitmesi yönünde konusmalarımız vardı..
yanlızkızım çok üzgün.. çocugum olmasa hemen bugun boşanırdım.. ama kızım dün gece çok ağladı..o daha 7 yaşında..
Bana fikir verin kızlar ben ne yapayım herşeyi böyle mutsuz bir yaşamı kabullenip dön diyeyim mi kızım için..
dönse bile bir sonraki kavgamıza kadar durulur herşey.. artık sevmiyorum ve istemiyorum..eminim o da aynı şeyleri hissediyordur..
çok kötüyüm kızlar böyle hayat sürer mine yapayım akıl verin.. bu yaş gurubu çocugu olanlar lütfen..
Bu arada tatil oldugu için bikaç gun bir yere gitmeyi düşünüyordu zaten sanırım oraya gitti , ben çalışıyorum.. Pazartesi mecburen iş gereği dönecek ..ama döndüğünde ne olur bilemem..yazdığım sorunlar düzelmez kesinlikleasla alttan almaz özür dilemez, küslüğümüzde önce o konusmaz..
çok üzüldüm yaşadıklarınıza, eşiniz kararlı zaten ayrılmaya ama sizin ''ayrılamayız kızımız yaşayamaz'' sözünüz üzerine ''alışır önemli değil'' diye bir söz söylemesi sizi geçtim kızını bile önemsemediğini gösteriyor basit bir söz gibi görünse de bakış açısını ortaya koymuş. geç vakitlere kadar internette takılması ve cinsel hayatınızın bitmiş olması üzgünüm ama bana 2. bir kadın olabileceğini düşündürdü.
ben iyi şeyler olur diye düşündükçe
herşey başa sarmış görünüyor
derdi ne bu adamın?
kızının sevgisini kullanıyor sana karşı bence
nasılsa kızına kıyamaz gibi rahat sanki..
kesinlikle kaybetme korkusu yok..olsa da olur olmasa da olur durumunda şu an.. eğer boşanırsak nasıl geçinirsiniz gibi şeyleri daha çok düşünür..
işin aslı ben de pek hevesli olmadığım için soğuğum ona karşı..
bir arkadaş yazmış baştan hata yapmışsınız..evet baştan belli kuralları koymamakla ona aşırı iyi davranmakla aşırı rahat ettirmekle çok hata yaptım ama geri dönemeyeceğimize göre sonrasını kurtarmaya bakmak gerek..
bu adamla bir ömür geçirebileceğimi sanmıyorum zaten..kızım büyüsün..
yani ben de düşünüyorum zamanle gecer diye..ama benden de geçti..sevgim bitti.. bazan niye çekiyorum ki bu adamı diyorum..
şey gibi hani iki arkadaşa ev tuttarsınız evin tüm yükünü size yukler..sonra düşünürsünüz ki tek başıma da ev tutabılırım o halde ona ne gerek var ! işte öyle bişey..
klasik bir türk kadını gibi konuşmak istemem ama başka kadın yok.. zaten kadınlara pek ilgisi yok.. olsa bana olurdu ..öyle robot gibi bi kadın değilimdir, şen şakrak muhabbeti konuşmayı seven esprili cilveli bi kadınım ama karşımda konuşmayan gülmeyen sessiz bir adam..
muhakkak bişey rastlardım öyle olsa, öyle gizli saklı bişey yapmaz benden çünkü..ne zaman istersem odasına girebilirim net başında iken bazan lap diye giriyorum mesela öyle ekran kapama falan olmaz..
hakkında hayırlısı olsun canım
Allah yardımcın olsun eşinin de aklını başına getirsin
peki hiç sevdiğini söyler mi veya sen hiç sordun mu?
Selam kızlar..
Bence sevginin yerini nefretin aldigi bir evliligi cocuk icinde olsa devam ettirmen sadece seni yipratir. Yillar gecip gittiginde kendin icin yasamadigin hayat kalacak arkanda ve geri gelmeyecek. Bazen insanlar yeniden asik oldum esime der ya hani bu mumkun mu bilmiyorum ama terapiyle yardim alarak denenemez mi? Bu sekilde cok zor cunku sadece kiziniz icin degil kendiniz icin evliliginize bir sans daha verin, mutlu anne baba ve paylasan iki insan olabilmek icin. Bunu esinle paylassan bi deneseniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi