Boşanmak mı sabretmek mi imtihan mı bu karar veremiyorum

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Arkadaşlar hayırlı akşamlar .. 6 yıllık evliyim iki kızım var . 6 yıl içerisinde sayısısız tartışmalarımız oldu ben bile hatırlamıyorum artık . Sorun tabiki tek taraflı değil . Eşim çok baskıcı dediğim dedik bir tip ben ise çok duygusalım .. velhasıl hep incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden ettiğimiz kavgalar büyüdü büyüdü artık konuşarak bile anlaşamaz hale geldik . Birbirimize çok fedakarlıklarda yaptık ama benim tahammül edemediğim şey eşimin her tartışmada kendini haklı görmesi ve defalarca uyarmama rağmen başka insanların yanında sinirlenip bağırması .: örnek vereyim ; dışarıdan geldiğimizde kişisel eşyalarımızı koyduğumuz bir dolap var iki raflı bir rafı benim bir rafı eşimin .. ben bir kaç kez dalgınlıkla cüzdanımı ona ait yere bırakmışım . O da uyarmıştı. Dikkat ederi demiştim . Yine birgüm aceleyle oraya bırakmışım kaldırmayı unutmuşum . Annesinin yanında cüzdanı tutup yere attı .: kayınvalidem tabi bişeyden haberi Yok aldı geri verdi .tekrar attı o versin dedi . Ben de kayınvalide yanında kavga etmemek için aldım yerine koydum ama kendimi çok kötü hissettim . Yani bu hareketi ben yapsaydım çoktan baba evini boylamıştım .: kusura bakmayın anlatacak çok şey var çok doluyum . Dünde ufak birşeyler tartışma çıktı ikimizde hata olmasına rağmen kabul etmiyor . Sınavı varmış migreni tutmuş benim yüzümden yatıyor .. insanlık bende kalsın çay yaptım iç dedim tersledi gönderdi .. ne yapmalıyım imtihanım mı bu benim sabretmeli miyim artık birşey bilmiyorum .. uzun ben bağlantısız oldu kusura bakmayın

Eşiniz ergenligi atamamis.
Ergenlikle alakası Yok bence adamın yapısı böyle . Ben kendimi tutamam yaparım başkalarının yanında ama sen yapamazsın yap da gör ne oluyor kafasında .: Ben yapınca edepsiz terbiyesiz oluyorum kendisi yapınca sen tahrik ettin oluyor

Adama seni kaybetmekten korkuyorum imajını çok mu verdiniz alttan hep siz mi aldınız acaba kendini bı halt sanıp saygısız davranıyor basit bı sebrpten eğer ogleyse vazgeçin alttan almayın saygisizsa güzelce uyarın ondan sonra devam ederse aynısını yasatin çok değer verdiğiniz için nasıl olsa gitmez düşüncesi olduğu için bunlar hep edepsizde ol terbiyesiz de ol anca böyle başedersin bu ergenle

Konuşarak olayları çözemeyecek anlaşamayacak boyuta gelmişsiniz bu boşanmayı gerektırır açıkçası
Ha siz diyorsanız ay bu benım imtihanım çilem ben çekerim siz bilirsiniz

Benım için hayat bırını çekecek kendimi mutsuz edecek kadar uzun değil

2 kızınızın bu sağlıksız ortamda buyumesinde sorun yoksa boşanmayın

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır

Çok detaycı gerçekten. Cüzdanınızı oraya bırakmanız bu kadar sorun olmamalı. Sen dili kullanmadan. Yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışın. Siz de uyandırdığı hisleri.

Evlilik terapisti deseniz ne der? Kızlarınız var boşanmadan önce en azından denemeniz lazım diye düşünüyorum

Eşiniz lise talebesi gibi, sınavı da varmış. Fazla üstüne gitmeyin , ergenliği zor geçiyor belliki

Bi el etek çekin. Hiiç muhatap olmayın. Kaldırmanız için yere fırlattığı her hangi bir şeyi asla ama asla yerinden kaldırmayın bir dahaki sefere, etrafta kim olursa olsun. Siz fazla ödün vermişsiniz. Paşamız maşaAllah coştukça coşmuş. Kendini ne sanıyor?

Konuşarak orta yol bulamıyorsam böyle bir adamı çekmem kıçına tekmeyi basarım. Niye senin imtihanın olsun ayrıca o kim ki seni baba evine yollayacak? Kendini böyle görme. Sessiz olup alttan alırsan tepene çıkar haddini bilsin

İnanın artık sorumu kendimde aramaya başladım .. o kadar değersiz hissediyorum ki kendimi

"Baba evini boylamak..."

Bakın ilişkinizin genel durumunu bilemem. Ama bu cümle benim için kilit nokta.

Siz eşit bir ilişki içerisinde değilsiniz. Sizden üstün olan güç - tasvirinize göre eşiniz- uygun gördüğü durumlarda "baba evini boylayabilirsiniz".

Eşitliksiz bir ilişkinin itaat eden tarafı olmak istiyor musunuz? Bence problemin çözümü bu cevapta saklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…