Boşanmak mı sabretmek mi imtihan mı bu karar veremiyorum

Bu adam hamile halinizle burnunuzu kanatmış sonra tokat atmış yere düşmüşsünüz sonra mart ayında 3. çocuk düşünüyoruz diye konu açmışsınız.. hiç mi sevmiyorsunuz kendinizi.. çok üzülüyorum böyle konular okuyunca çok da sinirleniyorum.. ne kadar zalimce davrandığını görmüyor musunuz? cüzdanı annesinin elinden alıp atması hayır o verecek diye diretmesi ne kadar psikopatça.. telefonla ablanızla konuşmuşsunuz diye sizi ağlatan bir adam.. gerçekten şöyle adamların eline böyle naif kadınlar düşüyor ya ona üzülüyorum.

Yaptığı o kadar şey içinde o hareket çok zoruma gitti ve söylediğimde de çok kinli biri olduğumu lafımı önemseseydin koymazdın oraya dedi
Onun ne dedigi ya da sizin hakkınızda ne düşündüğü önemli değil

Hakarete ugradıkca alttan alıp cay demlemıssınız.

İnsanlık bende kalsın adı altında yapılan hersey kendinize duymadığınız saygı aslında.
Cunku goruyorsunuz kı insanlık sızde kalmıyor kalmadığı gıbı geri gonderılıyorsunuz. Kımsenın insanlıgınız karsısında utandıgı pısman oldugu yok.
Bu durumda ıse yaramayan ınsanlıgı napacaksınız?

Bence artık insanlık sizde kalmasın diyecegım ama bunu yapabılecegınızı sanmiyorum nedense. Kendinizi sever gıbı durmuyorsunuz.

Bu dogruysa (cocuk) size son sözüm : imtihandır çekin.

Canım illa evlilikte böyle ufak tartışmalar olur ama ben eşini biraz davranış konusunda hatalı buldum. Kv yanında sana 3 yaş muamelesi yapmış resmen belki gergindir eşin başka problemler vardır ama bunu konuşup çözümlerin bence sürekli kavga evliliğin sonu olur. Hele böyle en ufak konularda. Eşini karşına al ben bu tavırlardan çok hoşlanmıyorum bundan sonra kendi tavorlarıma dikkat edicem mümkünse tartışma olmasın aramızda anlayışlı olalım de. Başka türlü çözüleceğini sanmıyorum inatlaşmaya dönüşebilir. Allah sabır versin

Kaderimizi biraz da biz şekillendiririz. Bir psikopatı egosunu tatmin etmeye çalışan bir adamı ömür boyu çekmek kader değil tercih olur. Siz fiziksel psikolojik sözel şiddet görüyorsunuz. Hiçbir kadın telefonda konuşuyor eşyaları yanlış yere koyuyor sabah kahvaltı hazırlamıyor diye şiddeti hak etmez. Çok sindirmiş sizi umarım silkelenirsiniz.

Yedıgın dayak ıcın hakettıgını soyleyen insansın, adamı elestırdıgım ıcın senın nezdınde kendisinden ozur dılerım.

Bu dogruysa (cocuk) size son sözüm : imtihandır çekin.
Ya bi anlık saçma düşündüm .. ki boşanın diyenler ayrıldığımda psikolojik sorunlar yaşayıp baban zarar vermesinden korkuyorum kendini bana öldürttme çocuklara yazık olur diyor

Eski konularınızı okudum kocanız tam bir Firavun, insanlıktan nasibini almamış bir despot. Siz 3. çocuğu kocanız düzelsin diye mi yapıyorsunuz?
3.çocuk fikir saçmalıktı çok şükür aklım başıma geldi . Ben ben yapacağımı bilmiyorum boşansam bile rahat bırakılacağımı düşünmüyorum

aklınca sana unutamayacağın ders veriyor Allah yardımcın olsun ne diyeyim daha..

Herşeyi geçtim de siz nasıl üçüncü çocuğu düşünebilirsiniz, eşiniz başından beri aynı yapıdaymış zaten. Şiddet de görmüşşünüz 2 defa üstelik. Anlamak mümkün değil. Ara vermeden 3.cocuğu eşiniz değil sizsiniz isteyen birde.

İmtihan dediğin, hastalık olur, beklenmedik maddi büyük kayıp olur, esine destek olur sabredersin.
Dayak yemenin , psikojik baskı görmenin neyine sabır gösteresiniz?

Ama sizin gerçek bir boşanma firkiniz olduğunuz sanmıyorum. En azından 3. çocuk fikrini çıkarın aklınızdan .

Güzel arkadaşım şu an boşanacak cesaretin gücün vesaire.. olmayabilir. ama en azından yaptığı kabalıklardan sonra çay demleyip ayağına gitme. veya seni incittiği kırdığı zamanlarda oturup ağlama. güçlü dur dik dur. öfke kontrol sorunu olan bir adam olduğu için çok tartışma, cevap verme, yok say. bırak surat assın konuşmasın günlerce, canıma minnet diyip otur köşende keyfine bak, otur demlediğin çayı tek başına iç. bu adamdan sevgi merhamet bekleme. 3. çocuk fikrini aklından çıkar. annenle ablanla durumunu konuş. zeminini hazırla. çalışmıyorsan sana verdiği ev harçlıklarından kıyıya köşeye para at. ömrüne gençliğine yazık etme, kurtulmaya çalış.

Hep öyle montunu astığı askı bile aynıdır bir keresinde kendi montumu aşmışım onun yerine ondan da tartışma çıkışmıştı

cok takintili. kesinlikle bir vaka olmali. tedaviye de yanasacagini hic sanmam. saygi duydugu, lafını dinledigi birisi var mi?

benim bir ablam 20 senedir cekiyor boyle bir adami. 10yil civarinda cocuklar buyusun bosanicam dedi. artik alisti galiba bosanmaktan bahsetmiyor ama eşi mutlu mu hic bir fikrim yok. disarida sevilen ve kendi isi olan bir insan. sanirim hayatini oyle dolduruyor. allah size sabir ve kolayliklar versin.

Ahlaksız herif. Aynı babam. Annem 30 yıl çekti ve boşandı. Çektiği yanına kaldı kadın boşu boşuna çöktü resmen. O yüzden çekmeyin. Boşanacaksanız boşanın. Düzelmez

Eşiniz egoist bencil. Ne demek ya cüzdani yere atıp o versin demek ? Köpeğime bile böyle muamele yapmam ben. Boşanmak tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…