Arkadaşlar hayırlı akşamlar .. 6 yıllık evliyim iki kızım var . 6 yıl içerisinde sayısısız tartışmalarımız oldu ben bile hatırlamıyorum artık . Sorun tabiki tek taraflı değil . Eşim çok baskıcı dediğim dedik bir tip ben ise çok duygusalım .. velhasıl hep incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden ettiğimiz kavgalar büyüdü büyüdü artık konuşarak bile anlaşamaz hale geldik . Birbirimize çok fedakarlıklarda yaptık ama benim tahammül edemediğim şey eşimin her tartışmada kendini haklı görmesi ve defalarca uyarmama rağmen başka insanların yanında sinirlenip bağırması .: örnek vereyim ; dışarıdan geldiğimizde kişisel eşyalarımızı koyduğumuz bir dolap var iki raflı bir rafı benim bir rafı eşimin .. ben bir kaç kez dalgınlıkla cüzdanımı ona ait yere bırakmışım . O da uyarmıştı. Dikkat ederi demiştim . Yine birgüm aceleyle oraya bırakmışım kaldırmayı unutmuşum . Annesinin yanında cüzdanı tutup yere attı .: kayınvalidem tabi bişeyden haberi Yok aldı geri verdi .tekrar attı o versin dedi . Ben de kayınvalide yanında kavga etmemek için aldım yerine koydum ama kendimi çok kötü hissettim . Yani bu hareketi ben yapsaydım çoktan baba evini boylamıştım .: kusura bakmayın anlatacak çok şey var çok doluyum . Dünde ufak birşeyler tartışma çıktı ikimizde hata olmasına rağmen kabul etmiyor . Sınavı varmış migreni tutmuş benim yüzümden yatıyor .. insanlık bende kalsın çay yaptım iç dedim tersledi gönderdi .. ne yapmalıyım imtihanım mı bu benim sabretmeli miyim artık birşey bilmiyorum .. uzun ben bağlantısız oldu kusura bakmayın