Her zaman değil bazen ikna oluyor ama iki gün sürüyor genelde beni suçlarBoşan demek en kolayı eğer istemsiz yapıyorsa ikna edip terapiste başvurun derim. Fiziksel şiddet var mı?
Kesinlikle öyleArkadas cevrrsinde is ortaminda surekli kufur eden insanlarla birlikteyse onunda agzi bozulmus olabilir
Memlekette değilim maalesef memuruz başka şehirde nasıl yapabilirimGözünü korkut seni kaybedecegini bilsin bu sekilde devam ederse.. rest cek bir sure iletisim kurma
Kavga olsa da olmasa da dedim ya yapışmış resmen ağzına artık en ufak bişeyde bile küfür düşün ayağını çarpsa küfür ederSık kavga mı ediyorsunuz ne demeye sureklı kufur ediyor hanzo?
Yani bana ilginc gelen sizede kufur ediyor olmasi bu da saygiyi bitirir aranizdaki ama su da bir gercek ki yuva kurmak zor o yuvayi yikmak ise cok kolaydir bunu iyice dusunup tasinip oyle karar vermelisiniz 1 yasinda cocuk da var ama boylede gitmez yurumez esiniz bunun farkina varmali..Kesinlikle öyle
Genelde zorla kendimi dinletirim genelde bencil beni düşünmez ama çok kötü diyemem amaEşiniz başka konularda nasıl
İğrenc ya.Kavga olsa da olmasa da dedim ya yapışmış resmen ağzına artık en ufak bişeyde bile küfür düşün ayağını çarpsa küfür eder
Aynen öyle ama gerçekten anlamıyor dediğiniz gibi saygı kalmadı ben böyle bir ailede büyümedim ve çok ağır geliyor ne yapsam bilemedim aslında bebeğim olmasa bu kadar kararsız kalmamYani bana ilginc gelen sizede kufur ediyor olmasi bu da saygiyi bitirir aranizdaki ama su da bir gercek ki yuva kurmak zor o yuvayi yikmak ise cok kolaydir bunu iyice dusunup tasinip oyle karar vermelisiniz 1 yasinda cocuk da var ama boylede gitmez yurumez esiniz bunun farkina varmali..
Hayırİğrenc ya.
Baska kotu ozellıgı var mı
Bende maalesefBenimki de öyle ilk başlarda bu kadar degldi ama smdi canı sıkılırkendn agzindan çıkıyor nasıl olsa cepte biliyor bizi o yüzden böyle bence bir rahatlama geldi üzerine yıllar hectik snra ve knusur koşarken cekinmiyor.ne yaptıysam olmadı düzelmiyor ne yapacagmida bilmiyorum.....
O zaman gözünü korkut boşanma fikrini dile getirdiniz mi hiçHer zaman değil bazen ikna oluyor ama iki gün sürüyor genelde beni suçlar
Çok hemde acaba orda mı hata yaptımO zaman gözünü korkut boşanma fikrini dile getirdiniz mi hiç
Yaaa zor bir durummuş hakikaten o zaman.Memlekette değilim maalesef memuruz başka şehirde nasıl yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?