Bir kere onu da söyledım, psikolga gıtmesini bana sen git psıkologa dıyo .. Sankı butun egosunu ben den tamamlıyor , yanı ısyerınde yapamadıklarını bana yapıyor .. Sen bana bagıramazsın , kolumu tuttugumda sen benı ıtemezsin dıye ustume yuruyor. Zaten bır ara da ya kızım da kusmeyı ogrenırse ya kızım da agresiff olursa dıye sarmıstım , baya uyuyamıyordum. Esım daha 2,5 yasındakı kızıma bıle trıp atıyor ya onu ıstemedi diye. Dusa girsem durmuyo kızım benı ıstıyor dıye , sen kendıne alıstırdın benı ıstemıyor dıyo. Ya ben butun gün işteyim , nasıl alıstırayım cocukla yarım saat oynayıp uyuyakalıyo, sureklı uyuyakalıyo.. Cocukta sıkılıyor...Aglasa, aglamaya alıstırdjn dıyo.. Azcık oku dıyorum, 2 yas sendromu nedır ne degıldır, ben deli gibi kıtap okurum cocuk gelısım kıtapları..hatta gecen Dogan Cuceloglu'nun kıtabında ; sureklı tartısma olan ev çöplüğe döner , çöplükte büyüyen cocukla cıcek bahcesınde buyuyen cocuk tabı kı aynı olmaz dıyordu... Bunu esıme okudugumda verdıgı tepkı; ne alaka bence öyle degıl dedi ya ..
Allah ınsallah en hayırlısını nasıp etsin.. Dua edıyorum dogru olanı yapıcam inşallah.. Verebılecegım o kararı..Çok tesekkur ederim size