Boşanmak ... Ne kadar güçsüzmüşüm...

Var
kızım var .. Ne kadar gencsın...30 yasımdayım ben..çalısıyorum da .. Hakkınızda hayırlısı sızınde ...

Küsmek bi cocuga uygulanacak en buyuk siddet.Bunu kiziniza yapmayin.Bosanin

Eslerimizin bazi huylari benziyor asabiyet bir anda sinirlenme ama bizi kaybetmekten de cok korkuyor.bir o kadar da ince ruhlu ve dusunceli.boyle bir insan bir anda nasil kabalasiyor anlamam halen.ben sinirlendiginde sesimi yukseltmeden savunmaya calisiyorum kisa ve net ama anlamayacaksa sessizte kaliyorum.sonra ortalik durulunca dusundugumu anlatiyorum.benden esimin istedigi su ben sinirlenince sessiz ol gececektir sinirim diyor sonra tekrar konusuruz diyor.bu sekilde idare ediyoruz.bazen gercekten cok sinirleniyor bu sefer ben devreye giriyorum evde bir cocuk var kendine gel diyorum hemen duruluyor.benim esim kavga gurultu gecimsiz bir anne babanin oldugu bir evde gecmis bekarligi.kendini duzeltmeye calisiyor cok sukur ama ben de asla tahrik eden biri degilimdir..

Var

kızım var .. Ne kadar gencsın...30 yasımdayım ben..çalısıyorum da .. Hakkınızda hayırlısı sızınde ...
cok sukur kafam rahat ve suan benim ogluma babasinin yapmadigini yapan biri var 4 yil benim oglum.babasiz buyudu suan hayatimda biri var ve oglum babasinda bulamadigi herseyi onda buldu ilgiyi sevgiyi. bu durumda hep turkan soray gelir.akillara. sevgi neydi? sevgi emekti. emek vereni fedakarlik yapani kabul ediyor cocuklar bile. kaldki biz buyukler bunu aramadan yasayalim.

Var

ha birde ben cocuguma 3 liralik doner alamadigim.icin agladgm.gunler oldu.o insanlayken. babasi disarsa arkdaslariyla gununu gun ederdi ben oglum.ne yiyecek diye aglardim zaten toplasaniz 7 ay birlikte yasadik 5 yillik evlilikte... cekilmeyecek derdi cekmeyeceksin. hak edene hakkini vereceksn hayat bize bunlari.ogretti

İnşallah bundan sonra hep mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…