- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Evet .. Kendimi cok gurursuz , aciz hissediyorum...Daha oncekı tartısmalarda da sureklı bagırıp duvarları yumruklardı..korkardım daha fazla kırmasından benı, Hep öyle kapanırdı konu.. Bugun alısverıse gittik , yolda soylenmeye basladı , trafık , kalabalık .. Her seye söylenıyor suratı asık..ve bu her seferınde oluyor cok nadırdır keyıfle bır yere gıtmemız bır seyler paylasmamız sureklı sorun cıkaracak bıseyler bulur.. surat asar , boguluyorum her seferınde..Önce bir üzülmeyin..toparlayın kendinizi.. Canınızdan çok kalbiniz incinmiş olmalı.. Bu yüzden acınız daha derindir belki.. Neyi bahane edip vurdu ki size..özür dilemesi gerekir pişmansa eger
Biraz sakinleşmesini bekleyin,umarım çok sağlam bir özür diler ama bu da telafisi olamaz,olmamalı.
Derdi neydi ki ,insanın karısına s.ir git demesi de ne çirkin,kime s.trecekmişsin tövbe estağfurullah.Bana söyleyince ben öyle demiştim de o geldi aklıma.
Ya benı bu halde güldürdünüz :) Allah da sizi güldürsün:)Biraz sakinleşmesini bekleyin,umarım çok sağlam bir özür diler ama bu da telafisi olamaz,olmamalı.
Derdi neydi ki ,insanın karısına s.ir git demesi de ne çirkin,kime s.trecekmişsin tövbe estağfurullah.Bana söyleyince ben öyle demiştim de o geldi aklıma.
Ben de öyle yapmak ıstıyorm ama benım dava acmam gerekıyor baska turlu olmayacagı kesın ama ıcım daralıyor nefes alamıyorum sanki.. O surecı dusundukce ..Baska turlu onun gozu korkmaz , 15 gun konusmadıgımız da oldu ., aynı evde 2 yabancı gıbı yasadık.. Küsmeyı de ögrettı bana , sacma sapan cocuk gibi..Şiddet bir kez başladı mı ne yazık ki devamı geliyor. Şayet boşanamıyorsanız eşinizi öyle bir korkutun ki size bir daha el kaldırmaya cesaret edemesin.
Evet .. Kendimi cok gurursuz , aciz hissediyorum...Daha oncekı tartısmalarda da sureklı bagırıp duvarları yumruklardı..korkardım daha fazla kırmasından benı, Hep öyle kapanırdı konu.. Bugun alısverıse gittik , yolda soylenmeye basladı , trafık , kalabalık .. Her seye söylenıyor suratı asık..ve bu her seferınde oluyor cok nadırdır keyıfle bır yere gıtmemız bır seyler paylasmamız sureklı sorun cıkaracak bıseyler bulur.. surat asar , boguluyorum her seferınde..
Aksam eve gelınce de ben kuzenın yanına gidiyorum dedi, cıktı.. Arkadaslarıyla olunca cok keyıflı hıc bır sey sorun etmez..geldıgınde kendı kendıne sarkı soyluyo dolanıyo evde , ben de keyfın gelmıs yerıne dedim , bana laf sokma dedi bagırdı.. Olanı soyluyorum dedim , s git dedi dogru konus dedım kalktı ve ustume yürüdü ben de tuttum benı tehdıt etme böyle konusamazsın dedım ve vurdu bana omzuma ...ben de nasıl yaparsın bunu derken itti beni odadan cıkarttı.. Bunları yazarken mıdem bulanıyo kendımden...
Ajitasyon degıl ben de böyle bir tipim işte .. Ölümlü dünya deger mı dıye dıye kendını bıtıren bi salagım.Eşimle tartıstıktan sonra , arabaya atlayıp gıttıgınde ona bısey olmasın dıye dua eden bir salak,cok ısterdım güçlü ve hatta kindar olmayı.Kendi kendine ajitasyona baslamayon once ,
Evlilik kadar bosanmak da normal bir surec ,ayni dogum ve olum gibi ,
Sevmek kadar nefret etmekte dogal ,
Oncelikle bunlari dusunun ,
Bir insan olarak asagilanmayi ya da dayak yemeyi hakketmiyorsunuz boyle birinden kim olursa olsun uzaklasmaniz lazim ,
Sonrasinda psikolojik destek alin ,
Bir cocuk icin daytak yiyen kufur yiyen bur anneden daha iyi bosanmis aile
Kaşınmamış mı?Tövbe yarabbim alemsin ya kime s.tireyim mi dedin.alemsin.
Hakaret çok çirkin eşler arasında,o lafı söyleyip ilk fırsatta da koynuma mı girecek.Ya benı bu halde güldürdünüz :) Allah da sizi güldürsün:)
Est.salak degilsiniz ,Ajitasyon degıl ben de böyle bir tipim işte .. Ölümlü dünya deger mı dıye dıye kendını bıtıren bi salagım.Eşimle tartıstıktan sonra , arabaya atlayıp gıttıgınde ona bısey olmasın dıye dua eden bir salak,cok ısterdım güçlü ve hatta kindar olmayı.
Kaşınmamış mı?
Kaşınmıştı,kaşıdım,bir daha hiç duymadım ağzından niyeyse,bırak bana küfürü amaan sen de bile diyemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?