Boşanmak ... Ne kadar güçsüzmüşüm...

Angelsinthesky1

İnce düşünme , üşütürsün 🙇‍♀️
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
588
602
103
40
Kendimi güçlü zannederdim , gururlu... Arkadas muhabbetlerinde , ilerde evlenecegım adam vurmak degıl el kaldırsa dk durmam derdim...Cocuk var dıye bosanmayanları anlamazdım .. Mutsuz bır evde cocuk mu yetıstırilir derdim.. Peki bugun eşim bana vurup , ıttıgınde , neden bır sey yapamadım.. Babam benım gözlerim dolsa , kahrolan babam .. Annem bebegıme gül gibi bakan her seyime kosturan annem ... Ben böyle hayal etmemıstım...Kızımın yanına uzandım simdi, göz yaslarım durmuyor.. Benım tercıhımdı bu adam.. Ben tercıh ettım sevdım evlendım.. Ah nasıl pişmanım.. Nasıl..
agzımdan bır kere salak bile cıkmadı ... 5 yıl oldu evlenelı.. Ama o bana s.. Git dedi , vurdu bana koluma vurdu itti ... Ben neyı yanlıs yaptım, hanı cok gucluydum ben .. Arkadaslar arasında en neselı en hayat dolu olan bendim hani.. Artık ıcıme atmaya rol yapmaya dayanamıyorum.. Her seyı gectim , ben bosandıgımda esımın kızımı haftasonu bıle almasına dayanamam kı.. Ben iş dönusu kırmızı ışıga takılmıyım hemen kızıma kavusayım dıye dua eden ben.. Benım kızım anne babasıyla gezen cocukları gordugunde onlara ozenmıcek mı.. Onun her bakısı benı mahveder...Bılıyorum ılk ve tek benım kızım degıl bunu yasayacak olan bılıyorum ama ben neden böyle bır ınsanım kı .. Neden bu kadar aptallık derecesınde...Bu durumu nasıl atlattınız .. Nasıl kesın karar verdınız.. Bana destek olun lütfen.. Lütfen .. En yakınlarımla bile paylasamıyorum yıllardır mutsuzlugumu..
Tesekkür ederim simdiden ......

Önce bir üzülmeyin..toparlayın kendinizi.. Canınızdan çok kalbiniz incinmiş olmalı.. Bu yüzden acınız daha derindir belki.. Neyi bahane edip vurdu ki size..özür dilemesi gerekir pişmansa eger

Önce bir üzülmeyin..toparlayın kendinizi.. Canınızdan çok kalbiniz incinmiş olmalı.. Bu yüzden acınız daha derindir belki.. Neyi bahane edip vurdu ki size..özür dilemesi gerekir pişmansa eger
Evet .. Kendimi cok gurursuz , aciz hissediyorum...Daha oncekı tartısmalarda da sureklı bagırıp duvarları yumruklardı..korkardım daha fazla kırmasından benı, Hep öyle kapanırdı konu.. Bugun alısverıse gittik , yolda soylenmeye basladı , trafık , kalabalık .. Her seye söylenıyor suratı asık..ve bu her seferınde oluyor cok nadırdır keyıfle bır yere gıtmemız bır seyler paylasmamız sureklı sorun cıkaracak bıseyler bulur.. surat asar , boguluyorum her seferınde..
Aksam eve gelınce de ben kuzenın yanına gidiyorum dedi, cıktı.. Arkadaslarıyla olunca cok keyıflı hıc bır sey sorun etmez..geldıgınde kendı kendıne sarkı soyluyo dolanıyo evde , ben de keyfın gelmıs yerıne dedim , bana laf sokma dedi bagırdı.. Olanı soyluyorum dedim , s git dedi dogru konus dedım kalktı ve ustume yürüdü ben de tuttum benı tehdıt etme böyle konusamazsın dedım ve vurdu bana omzuma ...ben de nasıl yaparsın bunu derken itti beni odadan cıkarttı.. Bunları yazarken mıdem bulanıyo kendımden...

Tövbe yarabbim alemsin ya kime s.tireyim mi dedin.alemsin.

Ya benı bu halde güldürdünüz :) Allah da sizi güldürsün:)

Şimdilik boşanmak değilde biraz ayrı yaşamak birbirinizi anlamak hatalarınızı farketmek adına iyi olabilir
Boşanmak kolay değil iyi düşünüp tartmak lazım gerçi bunu evlenmeden önce yapmak lazımda üzerinize gelmeyeyim zaten gerginsiniz

Kendi kendine ajitasyona baslamayon once ,
Evlilik kadar bosanmak da normal bir surec ,ayni dogum ve olum gibi ,
Sevmek kadar nefret etmekte dogal ,
Oncelikle bunlari dusunun ,
Bir insan olarak asagilanmayi ya da dayak yemeyi hakketmiyorsunuz boyle birinden kim olursa olsun uzaklasmaniz lazim ,
Sonrasinda psikolojik destek alin ,
Bir cocuk icin daytak yiyen kufur yiyen bur anneden daha iyi bosanmis aile

Şiddet bir kez başladı mı ne yazık ki devamı geliyor. Şayet boşanamıyorsanız eşinizi öyle bir korkutun ki size bir daha el kaldırmaya cesaret edemesin.
Ben de öyle yapmak ıstıyorm ama benım dava acmam gerekıyor baska turlu olmayacagı kesın ama ıcım daralıyor nefes alamıyorum sanki.. O surecı dusundukce ..Baska turlu onun gozu korkmaz , 15 gun konusmadıgımız da oldu ., aynı evde 2 yabancı gıbı yasadık.. Küsmeyı de ögrettı bana , sacma sapan cocuk gibi..

Kendinden neden miden bunalıyorum balım.hayvanlık yapan o.neden suçlular vicdan azabı duymuyorda suçsuzlar üzülüyor.kendini savunmanı hazmedememiş beyfendi.boşanmayı düşünmüyorsan kesinlikle hemen barışma ve burnunu sürt.keşke türkiyedede kadın hakları çok katı olsa.hapishaneler daha ağır şartlarda olsa.

Ajitasyon degıl ben de böyle bir tipim işte .. Ölümlü dünya deger mı dıye dıye kendını bıtıren bi salagım.Eşimle tartıstıktan sonra , arabaya atlayıp gıttıgınde ona bısey olmasın dıye dua eden bir salak,cok ısterdım güçlü ve hatta kindar olmayı.

Çok üzüldüm
Ama hakaretin şiddetin kol gezdiği bir evde büyümeyi hangi çocuk ister ki..
Kendinizi ve kızınızı mutsuz bir hayata zincirlemeyin
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah

Benim okadar tahammülüm kalmamış okadar sevgim bitmiştiki boşanırken yüzümde güller açarak çıkmıştım mahkemeden.tabi benm çocuğum yoktu çocukla daha zordur bu kararı vermek.inşallah pişman olur ve kendini affettirir ama anldıgım kadarıyla siz genel olarak mutsuzsunuz sadece bugün değil

Iyi gecelr arkadaşım senin icin nasil iyi bi gece olacaksa... 10 yillik evliyim benim evliligimde cok sukur bi sıkıntı yok ama.. cevremden gördüğüm kadariyla.. sana söyleyeceğim.. eğer ilkkez siddet uyguluyorsa heleki ilkkez sana s..tiir ol git diyorsa saglam haddini bildir yoksa emin olki devami gelecektir en ufak kavgada sana s...tiri cekecektir.. ve buyuklerimiz hep derdiki erkegin eli bikere dayaga alisirsa devami gelir.. o yuzden saglam adim atki bin pisman perisan olsun bir daha boyle bi bok yemesin... aynisini bi arkadasim yasadi onada boyle soyledim dik dur dedim.. babasinin evine gitti..
Hemen gelme surunsun dedim o biraz acele etti uygulayamadi simdi malesef yalama oldu habire kocasi si..ttiri cekiyo kiz gidince nasilsa tekrar gelecen diyormuş kocasi... insallah sen buruma dusmessin... allah yardimcin olsun...

her kafadan farkli ses ciksa da herkesin hemfikir olacagi konu şu ; fiziksel siddet basladi mi, bi sonra ki en az onun kadar olur, hafifi olmaz. esin senle ortak nokta bulmaya meyilli mi seni anlamaya yonelik adim atiyor mu onu gozlemle. ve beklentilerinizi yuz yuze konusun. yok ortak nota bulmaya calismiyorsa kaybetme korkusu da yok demektir.

Est.salak degilsiniz ,
Bu bir surec bazenb ayriliklar biz hazir olmadigimizda gelirv,sen hala seversin o seni hirpalar ,sevsen birinin yapmayacagi seyleri yapar ,mantikla kalp ayni dogrultuda gitmez ,yatalak annesi 90 yasinda oldu diye henuz olmamaliydi diye aglayan birinden farkiniz yok,henuz durumu kabullenemediniz vev yarim kalmis hissediyorsunuz ,lutfen bir profesyonelden yardim alin ,
Yoksa boyle kendinizi tuketirsiniz

Kaşınmamış mı?
Kaşınmıştı,kaşıdım,bir daha hiç duymadım ağzından niyeyse,bırak bana küfürü amaan sen de bile diyemedi.

Vallahi haketmiş en güzel cevabı almış.eşimde beni kızdırmak için çok beğenerek seçtiğim mutfağım için " mutfağı satalım inşaatı tamamlayalım" demişti " birşey tamamlamak için birşey satılmaz çalışır tamamlaraın sen yakında benide satarsın demiştim" adam birden mosmor kesildi karşımda birşey diyemedi.kızdırmayı seven bir hobisi var adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…