- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Daha oncekk tartısmamızda Bosanmak degıl de ayrı yasayalım bir sure dedim gitmedi ,hıc bır zaman böyyle bişey dile getirmedi. Gecen tartısmamızda bana mektup yazmıstı, nıye boyle olduk nıye hıc ıyı anlar gelmıyor artık aklıma vb. Bir care bulalım artık demıs sonrasında konustuk o zaman da dedım; bana bagırma ustume yurume tek ıstedıgım bu dedım ,- ben cocugumun bunu normallestırmesını ıstemıyorum ya cok anlattım degısmıyor bır sey, ben sankı ona muhtactım sankı o olmasa ben kımseyle evlenemzdım , hıc dılının kemıgı yok aklına estigi gibi davranıyor. Onun ruh halıne göre yasamımı sekıllendırıyorum. Ben hassas bır tipim kolay kırmam kırarsam gonul alırım, esım ise her zaman haklı bır kere özur dıledı su 5 yıllık evlılıkte. Bırbırımız ıcın yaratılmamısız o kesın...canım niye bulanıyorki kendinden yapma allahışkına.
belliki oda mutlu değğil.hiç konuştunuzmu boşanmayı?
yaşadığınız kolay değil
bende anlayamadım neden bu kadar kinli eşini daha önce de böyle söylemler yapmış mıydınız
2 kızım var benim de bende düşünürüm bazen başıma gelse ne yaparım diye
kolay değil böyle şeyler.. yuva yıkmak da kurmak da kolay değil
Allah kolaylık versin
bu arada eşinizde öfke kontrolsüzlüğü var sanırım duvar falan yumrukladığına göre[/QUOTE
Var maalesef , normal insan işi degıl ki ... Ya hadı ınsanın böyle bır anı olur cıldırır , eşim her tartısma da aynı seyı yapıyor benı sindirmenin yolunu bulmus.. Duvar yunruklayıp ustme yürüyüp kapatıyor konuyu ondan sonra ıkı yabancı gibi aynı evde yasıyoruz. Boguldum artık kısır döngüden.
Ve omzuma vurdugu an gözumun önunden gitmiyor.. Hakkımı helal etmıyorum ona...Dilerim Allah benım hıssettıgımı hıssettırır ona da .. Cok yaktı canımı , paramparca oldu yuregım . Aılemde maddı manevı huzurla buyudum ben tabı kı sıkıntılı dönemlerde oldu ama evlılıgı hıc boyle tahmın etmemıstım, tercıhımın bedelini öduyorum. Kızıma da ödetıyorum...
iyi bir dersi haketmiş eşinizVar tab
Biraz sakinleşmesini bekleyin,umarım çok sağlam bir özür diler ama bu da telafisi olamaz,olmamalı.
Derdi neydi ki ,insanın karısına s.ir git demesi de ne çirkin,kime s.trecekmişsin tövbe estağfurullah.Bana söyleyince ben öyle demiştim de o geldi aklıma.
:))))) en guzeli ama olmuyor küfür edemıyorum ya ,bırak tavayla vurmayı falanBen olsam
sen s.ktir y.vşak kimsin necisin babam mısın atam mısın muhtaç mıyım lan
derdim. Köşeye sinip üzülmem cevabını veririm. Vurmaya kalkışırsa da artık tava, sandalye silah olarak ne bulursam:) arkasını döndüğünde kafasına indiriveririm.
Böyle ayılar bir şey demiceklerini bildikleri için naif kadınlara ayılık yapıyorlar. Yiyorsa bana gelsinlerkafam kızdı mı aşkımdan ölsem çiğnerim
:))))) en guzeli ama olmuyor küfür edemıyorum ya ,bırak tavayla vurmayı falan
+1500Eğer dediğiniz gibi biriyseniz, çok düşünmeye gerek yok. Yarın eşyalarınızı toplayacaksanız, ister ailenizin yanına, ister kafa dinleyebileceğiniz çok yakın bir kuzen veya arkadaşınızın yanına, isterseniz de bir otele gideceksiniz. Ben olsam telefonumu bile kapatırdım. O ne olacak, bu ne olacak diye çok sorgulamaya, hep en kötü durumları düşünmeye gerek yok. Başa gelen çekiliyor. Yıllar sonra pişman olmaktansa, şimdi gözünüzü karartacaksınız.
Çocuğunuzu da sakın kabulleneceğiniz şeyler için bahane etmeyin derim. O da yeni düzene gayet güzel ayak uyduracaktır. Sadece biraz zaman.
Hiç kendinizi güçsüz hissetmeyin. İnsan zamanla neler yapıyor da kendi bile şaşırıyor, benim eşimde benim gibi romantik bir balık kadınını malesef survivor "a çevirdi, ayrılmadım ama herzaman aklımın bi ucunda, b planı şeklinde malesef. Tamam aldatması dayak vs yok ama her an neye kızacak acaba şimdi, bu sefer neyi sorun edecekte küslük yapacak diye diken üstünde yaşatıyor. Mutsuz olmak için sürekli sebep üretiyor, halbuki gerçek anlamda hiçbir sorun yok, çok iyi bir iş ve gelirim var, kendi de çalışıyor, sağlıklı çocuklarımız var, ailesi arkamızda. ama sürekli mutsuz.Ne yapabılırım sızce ? Bosanmak tabı kı ıstemıyorum, dusunmekten delırıcem .. Cunku biz 15 gun konusmadıgımız da oldu..ıkı yabancı gibi yasadık.. Yemek yapmadım hıc konusmadım.. O da öyle yasadı.. Ama bır sure sonra onun kendı hayatına devam etmesınj hazmedemıyorum.. Aynı evdeyız ama kafasına göre yasıyor.. Napabılırım sızce ? Yanı agzını burnumu kırmadı tamam ama dusuncemı savunamıyorum, cıldırıyor. Kı kaldı kı o benı odadan ıttıgınde ustune gitsem belkı onu da yapacaktıkı ben kendımı hayatta ezdırmem derdım.. Ama korktum sanırım bu da beni mahvedıyo ( Aman o sınırlenmesın aman kızmasın dıye nasıl yasıcam.. Keske bır yolu olsa ..annemin evınde gıtmek ıstemıyorm annem en en yakın arkadasım canım ama ben kızımla beraber yasamak ıstıyorum evımızde ... Boguldum artık , pazar sabahı surat asmasın dıye cmt den ekmek alıyorum, neden yok der dıye almaya gıtse surat asar dıye.. Hepböyle olmasa da bunu yaptıgı zamanlar da oldu,, Yzarken daha şyi anlıyorjm sacma sapan bır ınsan olmusum.. Arkadaslarım duysa ınanmaz..mutlu gibi yasamak, kızım ıcın guclu durmak , yoruldum cok...cok sagolun zaman ayırıp yazıdıgınz için
Estağfirullah niye salak olasınız, insan aynı eve girmeden anlamıyor ki . Ben hele o kadar inçe eleyip sık dokudum güya evlenirken. Çok garanticiyimdir ama kaderin önüne geçilmiyor demekkiAynen öyle haklısınız , evlenmeden önce iyi dusunmedıgım ıcın bu haldeyım zaten. Bır de 4 yıl beraberdık o zaman da kuserdı uzatırdı her seyı ınatlasırdı salak gibi öngöremedım hıcc bır seyı...
Ev bizim .. Aileme de yakınım zaten.. Ama ben gidip ailemın yanında kalsam ıs cıkısı kızımızı görmeye gelir , sever gider. Hıc bır anlamı olmaz gıtmemın. Ailemle bu durumu paylasmam ımkansız ancak bosanacagım zaman söyleyebılirim, kı o zaman bıle vurdugunu söyleyemem babamı bılıyorum .... Hem mahvolur hem ona cok agır konusur , yanı babamın o surecı yasamasını istemıyorum. Az cok evlılıgımın sıkıntılı oldugunun farkındalar zaten, cunku esım gercekten cok dengesız bır ınsan.Bazen annemlerin yanında bıle tersledıgı oluyordu, o kadar rahat kı yanı cok ama cok egoıst. Yıllarca muzısyenlık yaptı, ona ulasmaya calısan kızlar falan olurdu sureklı ( sevgılılık donemımızde) simdı müdür kendısı bır sırkette ..O zamanlardan kalmıs sanırım egosu... Gelırımız iyi ama cok fazla giderimiz var kredı olarak.. Onlardan da boguldugunu bılıyorum.. Bır de ben aıle apartmanlarında oturmak ıstemedım sonra kıraya gectık derken ev aldık , kendı aılesı yarım saat uzakta.. Aılesıyle sorunum yok , severler benı ben de onları sadeve hıc halınız nedır dıye sormazlar.. Benım babam ıse her seyımize hep kosturdu maddı manevı.. Kızımın odasınj herseyını babam aldı.. Uzattım bıliyorum ama kımseyle paylasamadıgım ıcın detaylı anlatmak ıstedım Sanırım ben yalnızlıktan da korkuyorum ama guclenmem lazım bılıyorum , su an aynı evdeyız ve yuzune bakmak dahı ıstemıyorum garıp bır sekılde utanıyorum da bana vurdu ıtekledı .. Psıkologa gıdıcem ..ınt den onu arastırıyorum..
Benım esım de balık :) benım gibi adamı ne hale getırdın dıyo o da :) ama soyle bir sey var ; eskıden ben de cok daha sakındım ,zamanla iş yorgunlugu , bebegım , ev bir de hic bır seye el sürmez dolabını hala ben topluyorum ya , cocuk yere bıseyler dokse supurur 1 m lik yerı supurur yanı sonra da sana yaranılamıyor ben sana yardım edıyorum dıyo, yanı özetle ben de yıprandım tahammulum azaldı onu eskısı gibi idare edıp alttan alamıyorum dıye cıldırıyor aslında ...Ve aynı sızın esınız gibi süreklı bir problem buluyor terfı aldı ofıstekı adama taktı kafayı , sartların ıyılestıgıne odaklanmıyo da adama takıyo.. Cook farklı bakıyoruz hayata .. Benı dıbe cekıyor sureklı...+1500
Hiç kendinizi güçsüz hissetmeyin. İnsan zamanla neler yapıyor da kendi bile şaşırıyor, benim eşimde benim gibi romantik bir balık kadınını malesef survivor "a çevirdi, ayrılmadım ama herzaman aklımın bi ucunda, b planı şeklinde malesef. Tamam aldatması dayak vs yok ama her an neye kızacak acaba şimdi, bu sefer neyi sorun edecekte küslük yapacak diye diken üstünde yaşatıyor. Mutsuz olmak için sürekli sebep üretiyor, halbuki gerçek anlamda hiçbir sorun yok, çok iyi bir iş ve gelirim var, kendi de çalışıyor, sağlıklı çocuklarımız var, ailesi arkamızda. ama sürekli mutsuz.
Gecen dayanamadım , istemiyorsan gidebilirsin, ben çocuklara ve kendime bakarım dedim, herşeyi saydım yüzüne. Şimdi geri adım attı ama hayırlısı olsun demekten başka çarede Yok sanırım.
Estağfirullah niye salak olasınız, insan aynı eve girmeden anlamıyor ki . Ben hele o kadar inçe eleyip sık dokudum güya evlenirken. Çok garanticiyimdir ama kaderin önüne geçilmiyor demekki
Aslında ben de hata var .. Yanı hanı bazı arkadaslar konu acıyor evlendım esım degıstı dıye , bız de öyle bır durum yok takıntılı bir insan oldugu bellıydı ama ben bu kadar oldugunu tahmın edemedım, görmezden geldim. Ama simdi tolere edemeyecegım seyler yasıyorum. Vıcdansızlıgı , yaptıgı hangı ıyılık guzellkk telafı edebılır kı? Benı onun için cıkmaza sokuyor.Aslinda evlenmeden 1 yil beraber yaşayacaksiniz ondan sonra evlilige adim atacaksiniz disarda gezmeler le tozlamalarla kimse kötü huyunu gostermiyor
Amin .. Cok tesekkur ederimO herif de biliyor tabi, yazım tarzınızdan bile naiflik ve incinmişlik akıyor, öfke değil.
Ben olsam burnumdan solurdum.
Erkekleri cidden anlayamıyorum gül gibi karın çocuğun var sen de insanca davran bir zahmet. Bazı insanlara rahat batıyor.
Neyse, ayı bey umarım akıllanır ya da siz boşanacak gücü bulursunuz. Hayırlısını diliyorum.
O
kadar güzel yazmıssınız ki.. Aynı benım bu evlılikte gelecegımızı dusundugumde gozumün onune gelen seyler. O kadar tahammulsuz bır ınsan kı,kızım onda durmayıp benı ıstedıgınde bile bozuluyor, utanmasa kusecek kı kaldı kı trıp yapıyo. Ödum kopuyor kızım kusmeyı falan ögrenıcek dıye , cunku ben esımden baska kımsye kusmedım yanı 1 gun 2 gun kussem konusulur iyi kötü sonuca baglanır. Ama eşim aynı babası gibi , babası da küser kayınvalıdeme hala daha.. Ama ben nefret edıyorum kusmek nedır konusamamak...Ona daha once de dedim; sen de ben de mutsuz olmaya gelmedık bu djnyaya , ben cocuguma boyle ornek olmak ıstemıyorum bır yol bulalım olmuyorsa olmuyodur oturup bır karar verelım dedıgımde konusmak ıstemıyorum dıyodu, ya da yıne tartısmaya dönuyordu.benım bır kac hafta tek kalmam lazım ama evden gitmek ıstemıyorum kızımla burda kalmak ıstıyorum..
Cok sagolun , kızımızın gözunde bizi anlatmıssınız gibi hissettim ... Okurken gözlerim doldu.. bu cocugumun arkasına saklanmak değil , yoksa gercekten 1 dk durmazdım. Eşim hayatımda hep olacak kızımızı görmek ısteyecek almak ısteyecek haftasonu haklı olarak ama ben bu sureclere nasıl dayanırım bilmiyorum.Ya da ben gercekten gücsuz bir insanmısım.. Allah razı olsun zaman ayırdıgınız için
Millet hıc umrumda degıl.. Ama benim evden gitmem ancak dava actıgım gün olur. Gercekten de gemılerı yaktıgım zaman yani. Şimdi sürümcemedeyım, binbir dusunce kafamda ..aslında her sey; ayrıldıgımda daha iyi olacagını gösterıyor ama ama işte nasıl yapacagım bılmıyorum , kızımı en az hasarla nasıl kurtarabılırım , öyle dolu ki içim.Amin cumlemizden..
Sizin gucsuzlugunuz degil de anne olmanin verdigi hassasiyet zira artik vereceginiz kararlarin bedelini ya da nimetlerini yalniz odemeyeceksiniz,kiziniz da size ortak olacak.
En cok onu dusunerek direnmeye calistiginiz biliyorum ve anlıyorum.
Ben sizi anne ve babamla kiyaslamiyorum bile çünkü babam bence akli dengesi yerinde olan biri degil hala problemli ama akliniza gelen turden değil, cok farklı.
Esinizse fitrat olarak bile isteye asabi..
Duzelecegini sanmiyorum ama ilerlememesi size bağlı daha cok.
Ha kafaniza koyduysaniz ayrilmayi cok iyi planlayin herseyi.
Evden gitmek istemiyorum diyorsunuz.bu cevreniz duymasin diye falan mi?
Eger gercekten yalnizliga ihtiyaciniz varsa ve esiniz evden gitmemekte israr ediyorsa 1+1 ev turabilirsiniz.kizinizla kafa dinlersiniz.hemde bu esinize "gemileri yaktiginiza dair" en büyük gosterge olur.
Insallah hersey sizin ve kızınız icin cok iyi olur...
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Bende ailevi problemler nedeniyle çok düşünerek tartarak evlendim. Aldatma şiddet sevgi bitmesi vs olursa kesinlikle ayrılırım durmam onu biliyorum . Ama son yazdığınız "herseye asabi küsmek bağırmak onun hakkı" demişsiniz ya aynı bizdede öyle. Benim eşim terazi, bir gün iyiyse bir gün huysuz. Yani bunun için ayrılınır mı bilmiyorum, hayat çalışmadığım konudan sordu bu sefer. Oyüzden Hayırlısı olsun diyorum benim içinde, sizin içindeMillet hıc umrumda degıl.. Ama benim evden gitmem ancak dava actıgım gün olur. Gercekten de gemılerı yaktıgım zaman yani. Şimdi sürümcemedeyım, binbir dusunce kafamda ..aslında her sey; ayrıldıgımda daha iyi olacagını gösterıyor ama ama işte nasıl yapacagım bılmıyorum , kızımı en az hasarla nasıl kurtarabılırım , öyle dolu ki içim.
Dedıgınız gibi bile isteye asabi , hıc ters dusmemem lazım ne dese onaylamam lazım ben ben olmaktan cıkayım ıstıyo . Bızım evlılıgımızde küsmek bagrmak cıldırmak her sey onun hakkı..
Ya dönup dolasıp aynı seylerı yazıyorjm, dilerim dogru kararı verebılecek gücü bulurum kendimde.
Benım esım de balık :) benım gibi adamı ne hale getırdın dıyo o da :) ama soyle bir sey var ; eskıden ben de cok daha sakındım ,zamanla iş yorgunlugu , bebegım , ev bir de hic bır seye el sürmez dolabını hala ben topluyorum ya , cocuk yere bıseyler dokse supurur 1 m lik yerı supurur yanı sonra da sana yaranılamıyor ben sana yardım edıyorum dıyo, yanı özetle ben de yıprandım tahammulum azaldı onu eskısı gibi idare edıp alttan alamıyorum dıye cıldırıyor aslında ...Ve aynı sızın esınız gibi süreklı bir problem buluyor terfı aldı ofıstekı adama taktı kafayı , sartların ıyılestıgıne odaklanmıyo da adama takıyo.. Cook farklı bakıyoruz hayata .. Benı dıbe cekıyor sureklı...
Peki bu da şiddet degıl mı? Psikolojık siddet aslında .. Sürekli sömuruyor işte ...o kadar emındım ki eskıden , kesınlıkle kabul etmem bırak dokunmayı el kaldırdsa yeter dıyodum. Bu da benım sınavım işte. Ama yine de cok sukur edıyorum bugunume , cok daha zor sınavlar verılıyor evlatları için hastane kapısında bekleyenler .. Yasam mucadelesı verenler . Onun için ısyan etmıyorum enınde sonunda toparlanıp yoluma bakıcam. Belkı de bu salakca hassasıyetten kurtulmam içindir bu yasadıklarım.Kızıma böyle ornek olmamak ıcın elimden gelenı yapıcam.. Daha ne cok ters dusunecegımız konular olacak , ama benim yine susmamı ısteyecek susmazsam bana yıne aynısını yapacak dusuncesıyle yasayamam sanırım. Toparlıcam kendimi...Sızın de gönlunuze göre olsun her sey..Ben sizi çok iyi anlıyorum. Bende ailevi problemler nedeniyle çok düşünerek tartarak evlendim. Aldatma şiddet sevgi bitmesi vs olursa kesinlikle ayrılırım durmam onu biliyorum . Ama son yazdığınız "herseye asabi küsmek bağırmak onun hakkı" demişsiniz ya aynı bizdede öyle. Benim eşim terazi, bir gün iyiyse bir gün huysuz. Yani bunun için ayrılınır mı bilmiyorum, hayat çalışmadığım konudan sordu bu sefer. Oyüzden Hayırlısı olsun diyorum benim içinde, sizin içinde
Millet hıc umrumda degıl.. Ama benim evden gitmem ancak dava actıgım gün olur. Gercekten de gemılerı yaktıgım zaman yani. Şimdi sürümcemedeyım, binbir dusunce kafamda ..aslında her sey; ayrıldıgımda daha iyi olacagını gösterıyor ama ama işte nasıl yapacagım bılmıyorum , kızımı en az hasarla nasıl kurtarabılırım , öyle dolu ki içim.
Dedıgınız gibi bile isteye asabi , hıc ters dusmemem lazım ne dese onaylamam lazım ben ben olmaktan cıkayım ıstıyo . Bızım evlılıgımızde küsmek bagrmak cıldırmak her sey onun hakkı..
Ya dönup dolasıp aynı seylerı yazıyorjm, dilerim dogru kararı verebılecek gücü bulurum kendimde.
2,5 yasında kızım.. Amim cok sağolun ınsallah iyı olur her sey..Karakteri bu degistiremezsiniz.bunu sizde biliyorsunuz. Bu yüzden eninde sonunda yasayacaginizi dusundugunuz ayriligin saglam temellerini atin derim.bakin mesleginiz varmis.once bir süre mesafeli durun ve ayrilil kararini duyurdugunuzda kimseye muhtac olmayacak kadar bir birikim yapin gizlice.
Esinizi muhatap almayin bu surecte.tabiri caizse hissetsin sizin gideceginizi...
Bir de kızınız kac yaşında?
Insallah hersey cok iyi olur sizin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?