Boşanmak siz olsanız napardıniz

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Kızlar annesini aradı bosanacam bundan istemiyorum dedi. Sonra benim annemi aradı isyemiyorum olmuyor dedi. Bende bilet aldım yarın donucem ailemin yanına. Ama ailemde çok istemiyor gibi ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapsam

Üye adınızın altındaki profil notunuzun anlamı nedir ? Şu an hamile misiniz ?

Mesele nedir bir anlatsanız? Yani ortadan girmişsiniz konuya. Neden boşanma aşamasına geldiniz, evliliğinizde ne sorunlar var?

Ama büyük konuşmayayım, ailemi ve ailesini arayıp istemiyorum bunu diyen adamı terk eder giderdim. Gururum elvermezdi çünkü.

İşiniz var mı? Çalışıyor musunuz? Aile yanına gitmekten başka çareniz yok mu?

Ayrıca siz niye gidiyorsunuz o gitsin

Aslında çok basit bir şeydi. Ama tartışmayı anneme anlattığım içinmiş kızması göya.
Şu an çalışmıyorum malesef ama lisans mezunuyum

Kavga edince neden aileleri arayıp hemen "olmuyor, istemiyorum bunu " diyor ki. Çok gurur kırıcı. Hani istemiyorsa bile neden ailenizi alelacele o şekilde arayıp öyle şeyler söylüyor Çok kızdım.
Bende anlam veremedim ondan hiç beklediğim bir şey değildi. Hem şaşırdım hem üzüldüm hem ne yapacağımı bilmiyorum

Aileleri arayip bosanacagini ve sizi istemedigini ilan eden bir esle kalmak mi daha mantikli, yoksa cok istemeyen ailenin yanina donmek mi daha mantikli? Bana sorarsaniz her sekilde ailenizin yanina donup kendi hayatinizi kurmaniz en mantiklisi. Bunlari yapan bir esle hayat gecmez, evlilik hic yurumez. En azindan 1 kere uzulurum diyorsaniz donun. Yok ben her gun uzulurum yeter ki adim evli olsun diyorsaniz kalin.

Kocanı bırakma o seni istemese de sen onu iste. Bu devirde koca kolay bulunmuyor.

Siz bebek mi istiyordunuz esinizle. Is anne baba olmak istemekten bosanmaya nasil bu hizla geldi?

Aslında çok basit bir şeydi. Ama tartışmayı anneme anlattığım içinmiş kızması göya.
Şu an çalışmıyorum malesef ama lisans mezunuyum
Kendi aranızdaki şeyi kızacağını biliyorsan neden 3.kişiye anlatıyorsun huzurunu bozuyorsun?Şimdi meseleyi sen düzelt

Ya bu evli çiftlerin kavgalarında anne baba aramaları bir tek bana mı garip geliyor? Evlenebildiğine göre yetişkin insanlar, neden çocuk gibi anne babaya şikayet? Kendi aranızda halledemiyor musunuz?

16 yıldır evliyim. Daha bir kere ne ben ne eşim herhangi bir tartışmamızı kavgamızı ailelere duyurmamışızdır. Özelimiz bizim sonuçta yahu. Çok büyük kavgalarımız da olmadı fakat olsa da boşanmaya karar verip anlaştıktan sonra ailelere açıklardık herhalde.

Hayır sonra karı koca barışılıyor, aileler birbirine düşman yada damada geline düşman. Daha kötü oluyor sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…