- 1 Eylül 2021
- 5.423
- 20.323
- 298
Allah sen bilirsin yarabbimEşimle evlendiğimizden beri isteksizlik sorunu var ve bunu kabullenmiyor. Çocuk istiyoruz ama ilişki sırasında adam ereksiyon olamıyor geri bırakıyoruz. Bu şekilde nasil çocuk olacak. Zaten tek tüpüm de yok. Adam kafasına bile takmıyor beni mi beğenmiyor anlamadım. Ama afedersiniz hangi erkek istemez ki eşi hazirlanmis süslenmiş etmiş. Bıktım artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. Çocuğu da yaşım ilerliyor diye sonrasında sıkıntı cekmeyelim diye istiyordum zaten bir tüpüm yok. Ama o da isteksiz bu şekilde nasıl çocuk olacak. Onu kiramiyorum da bu konuyu yüzüne vuramiyorum ne yapmam lazım
Evden siz mi gitmek durumundasınız.Çalışıyormusunuz bilmiyorum ama aile yanına dönmek dışında mevcut şartlarda ne yapabilisiniz bir düşünün.Maddi olarak hakkınızı arayın.Nafaka ya da varsa ev vsKızlar annesini aradı bosanacam bundan istemiyorum dedi. Sonra benim annemi aradı isyemiyorum olmuyor dedi. Bende bilet aldım yarın donucem ailemin yanına. Ama ailemde çok istemiyor gibi ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Ne yapsam
Çok haklısınYani topla valizini git ailenin evine kovmazlar ya bu hirbo gibi. Biliyorum iş bul demek iş bulmaktan çok kolay. Ha deyince olmaz ama önce o evden kapıyı vur çık sonrasına bakacaksın mecburen ailenin istememezligi emin ol bu adaminkinden daha az gücendirir. Ne akla hizmet senin aileni arıyor bu haddi nereden buluyor ya tövbe estağfurullah. Sürt burnunu acima kolay kolay bosan demem ama seni kovmuş resmen yetmemiş ailenin önünde seni küçük düşürmüş boşanmak istemiyorsan dahi şuan dik durmak zorundasın!
Çoğu kişide kendisi gitsin demişEğer onun bu laflarından sonra hala o evde kalmaya devam edersen mutfaktaki sarı bez kadar değerin olmaz o evde. Biri git diyorsa gideceksin. O da bu lafın şakasının olmadığını anlayacak.
Aslında haklı olan onlar. Madem istemiyor kendisi gitsin. Yeter ki o laflardan sonra o evde birlikte kalmaya devam etmeyin.Çoğu kişide kendisi gitsin demiş
Yaşım ilerliyor dediği de 28…Allah sen bilirsin yarabbim
Hedef 3 çocuk olabilirYaşım ilerliyor dediği de 28…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?