Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Canım takma katana bunla falan kari bosamaz bizim erkekler unutma kadınlar boşanma konusunda daha cesurdurlar erkekler her halti yerler ederler ama boşanma dedi mi akılları çıkar rahat ol ona senin ailenle alakalı konuşma hakkini verme ezilip büzülme karşısında Savun kendini durumu yokmuş annenin o kadına da yazık ya uzuluyordur

Pardon da ne kazığı atmışsınız ? Ailesini mi dolandırmışsınız nedir yani ?
Borç senin borcun,zaten eşin yüzünden ödeyememişsin.Sakın alttan alıp ne kendine ne ailene laf getirme.

Eşin şu an sinirli ve belki ailesinin gazına geliyor.Çok tazeyken konuşursan istenmeyen sözler söylenebilir.
Biraz zaman geçsin,olaylar bir mantık süzgecinden geçsin derim.

bosancak ne var burda ya bu kadar basitmi 5.000 tl kredi borcu sanki besyuzbin kazık attılar falan ne demek esiniz abartmıs anneniz sozunde durmamıs siz iyi niyetinizle yardım etmissiniz herkesin basına gelebilir

Valla Bilezikleri size hediye almadımı (evlenirken/veya ne zaman taktıysa) bilezik yüzünden sizi boşuyorsa maaşınıza kıyabilecekmi.Yahu maaşınızı almaya hakkı yokki birde maaşınızı alıyor

Annenize verdiginiz 5 milyar zorunuza gitmis ama 1 ay calistiginizi kocanizin eline takir takir saymaktan gocunmuyorsunuz. Daha ezilin buzulun kocanizin karsisinda,aman bas kaldirirsiniz falan.
Ben anneme verdiğim paraya üzülüyorum beni kandırdı vs bir şey demedim veya anneme sirtimi dondum artık konusmauacagimda demedim yalnızca eşinle arada bir güven problemi yasadigimi olayı anlattım ve eline goturup saymak dediginiz şey ortak payda diye adlandirdim evet eşim fevri davrandı ancak ne olursa olsun hataliyim ve telafi etmek istiyorum bir yuva bu kadar kolay yikilamaz tedbir almadan tevekkül edemem... Elimden geleni yaparım ancak baktım kararlı tabiki yoluna git derim...

Her insan hata yapar. Siz de eşinize söylemeyerek yapmışsınız. Ama bunun dışında bir hatanız yok. Bu da bir Boşanma sebebi olamaz. Yok gizli sigara içtim falan böyle şeyler için bir erkek öyle hemen boşanalım demez. Derse şayet ,onun evli kalmakta gözü yok demektir. Burada neler okuyoruz ,kadınlar neleri affediyor. Sizin konunuz o kadar da büyütülecek bir konu değil.

Rica ediyorum, lütfen bu kadar korkmayın. Boşanın demiyorum ama bu tehditlere prim vermeyin. Erkek adam öyle hergün boşanalım demez.

Eşiniz de siz de bir tuhafsınız.ne bu yüzden boşanılır.ne de kocanın o tavırları haklı görülür.neden kendinizi suçluyorsunuz?iki bileziği, çalışıp alırsınız da eşinizin bu kadar onurunuzu ve ailenizi ezmeye hakkı var mı? hele o görümceyi aramak nedir? Azıcık dik durun ve o bilezikleri aldığınızda fırlattın suratlarına.ayıp yaptıkları...

çok mu pasif sin acaba kocana karşı ezik dururyormuşsun gibi geldi bana borç senin çalıyormuşsun her ay maaşında yatıyor bu ne koca bağımlılığı böyle
akşam gelince beni boşama diye yalvaracakmısın
hiç yalvarma eğer yalvarırsan ömür boyu bu adama karşı ezik olursun
her ay eline maaşını veren kadını hiç bir erkek boşamaz aklınca seni korkutmaya çalışıyor

Arkadasim gozun kor olmus sevgiden mi korkudan mi bilmiyorum. Soyledigimde art niyet arama konun aklima geldikce sinirlerim zipliyor. Esin "kaziklandik" diyebilmis. Sen onun bekarlik borcunu oderken adam senin 5000 lira borcun icin bunu diyebilmis. Bak bu guven meselesi falan degil. Az once bi arkadas daha yazmisti. Kandirildik dememis kaziklandik demis. Arkamdan is cevirdi guvenim sarsildi degil bu, gitti paralar demek istiyor. Tamam hbersiz is yapmissin bu konuda ozur diliceksin ama sen ozur diledikten sonra sana bunun icin bosanalim diyebilen kazik attin diyebilen adama hala karsisinda ozur diliyorsan o da senin tepene biner. Yuva yikmak kolay degil ama bunu neden sen dusunuyorsun? Kocan neden durup demiyor 5000liralik bi sey icin yuva yikilmaz diye?

Pesssss yani. Diyecek söz bulamıyorum. Ne olmuş verdiysen verdin. Kocan da bi acaip. Kazık atmışmışlar. Çok mu görüyor 5.000 tl yi. Sen çalışıp her kuruşunu veriyormuşsun ya. Hatta 100 tl eksik olsa sorar diye.

Boşver aşkım sıkılmaya değmez demesi gerekirdi. Gerçi karısının maaşını bile tırtıklayıp para hesabı yapan adamlardan tırsarım. Onlar için herşey para.

Boşarsan boşa de.

Annenle abinede hiç bi anlam veremedim ya neyse.

Arkadaş haklı bencede

Her şeyin dermanı sabır ve zaman...

Şuan çalışmiyorum zaten zamanında maasima haciz gelirse öğrenir diye çıkmıştım ancak şimdi borcumu ödemek için iş arıyorum inanın buraya yazmak iyi geldi en azından farklı açılardan düşünceler ve hep bir ağızdan ayni şeyler biraz daha guvenimi yerine getirdi umarım her şey düzelir...

Artık birşey soyleyemiyorum zaten ancak şunu atladim annem sıkıştığı için biz evlendikten sonra iki bin lira borç aldı bizden tabiki odemek için şuan çalışıyor ancak bu da buyuk bir etken oldu...
Annen en azindan borc diye almis
Etraf parayi alip da ustune yatan yuzsuzlerle dolu
Sen haksiz degilsin merak etme icin rahat olsun

Düzelir bu sebepten boşanmaz
Sınırlı soylemistir
Ama kocan haksız annen haksız abin haksız
En masumu sensin
Neden en çok sen üzülüyorsun

Reactions: anu
Valla benim eşim bide görümcemin yanında iyi kazıklandık dicek,onu Oray'a bayarım,nişanda size takılan altınlar zaten sizindir,çeyiz için bozdurduk derdin biterdi niye kredi çekip tekrar geri aldınızki,güven konusunda eşiniz haklı haberi olmalıydı.

sen bu borç altında çok ezilmişsin birgün eşim duyar ne derim diyerek kafanda olumsuz senaryolar kurmuşsun olay patlak vermiş sen hemen kendini teslim etme çabasındasın silkelen kendine gel bu sebepten boşanılmaz kendince blöf yapıyor dik dur karşısında ezilme böyle olmasını istemezdin bilerek yapmadın değilmi? kendini suçlamayı bırak. Borç benim elbette ödeyeceğim de başkada konusunu etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…