- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Ben anneme verdiğim paraya üzülüyorum beni kandırdı vs bir şey demedim veya anneme sirtimi dondum artık konusmauacagimda demedim yalnızca eşinle arada bir güven problemi yasadigimi olayı anlattım ve eline goturup saymak dediginiz şey ortak payda diye adlandirdim evet eşim fevri davrandı ancak ne olursa olsun hataliyim ve telafi etmek istiyorum bir yuva bu kadar kolay yikilamaz tedbir almadan tevekkül edemem... Elimden geleni yaparım ancak baktım kararlı tabiki yoluna git derim...Annenize verdiginiz 5 milyar zorunuza gitmis ama 1 ay calistiginizi kocanizin eline takir takir saymaktan gocunmuyorsunuz. Daha ezilin buzulun kocanizin karsisinda,aman bas kaldirirsiniz falan.
Yani eş de kaz gelen yerden tavuğu esirgemişher ay eline maaşını veren kadını hiç bir erkek boşamaz aklınca seni korkutmaya çalışıyor
Arkadasim gozun kor olmus sevgiden mi korkudan mi bilmiyorum. Soyledigimde art niyet arama konun aklima geldikce sinirlerim zipliyor. Esin "kaziklandik" diyebilmis. Sen onun bekarlik borcunu oderken adam senin 5000 lira borcun icin bunu diyebilmis. Bak bu guven meselesi falan degil. Az once bi arkadas daha yazmisti. Kandirildik dememis kaziklandik demis. Arkamdan is cevirdi guvenim sarsildi degil bu, gitti paralar demek istiyor. Tamam hbersiz is yapmissin bu konuda ozur diliceksin ama sen ozur diledikten sonra sana bunun icin bosanalim diyebilen kazik attin diyebilen adama hala karsisinda ozur diliyorsan o da senin tepene biner. Yuva yikmak kolay degil ama bunu neden sen dusunuyorsun? Kocan neden durup demiyor 5000liralik bi sey icin yuva yikilmaz diye?Ben anneme verdiğim paraya üzülüyorum beni kandırdı vs bir şey demedim veya anneme sirtimi dondum artık konusmauacagimda demedim yalnızca eşinle arada bir güven problemi yasadigimi olayı anlattım ve eline goturup saymak dediginiz şey ortak payda diye adlandirdim evet eşim fevri davrandı ancak ne olursa olsun hataliyim ve telafi etmek istiyorum bir yuva bu kadar kolay yikilamaz tedbir almadan tevekkül edemem... Elimden geleni yaparım ancak baktım kararlı tabiki yoluna git derim...
Arkadaş haklı bencedeArkadasim gozun kor olmus sevgiden mi korkudan mi bilmiyorum. Soyledigimde art niyet arama konun aklima geldikce sinirlerim zipliyor. Esin "kaziklandik" diyebilmis. Sen onun bekarlik borcunu oderken adam senin 5000 lira borcun icin bunu diyebilmis. Bak bu guven meselesi falan degil. Az once bi arkadas daha yazmisti. Kandirildik dememis kaziklandik demis. Arkamdan is cevirdi guvenim sarsildi degil bu, gitti paralar demek istiyor. Tamam hbersiz is yapmissin bu konuda ozur diliceksin ama sen ozur diledikten sonra sana bunun icin bosanalim diyebilen kazik attin diyebilen adama hala karsisinda ozur diliyorsan o da senin tepene biner. Yuva yikmak kolay degil ama bunu neden sen dusunuyorsun? Kocan neden durup demiyor 5000liralik bi sey icin yuva yikilmaz diye?
Şuan çalışmiyorum zaten zamanında maasima haciz gelirse öğrenir diye çıkmıştım ancak şimdi borcumu ödemek için iş arıyorum inanın buraya yazmak iyi geldi en azından farklı açılardan düşünceler ve hep bir ağızdan ayni şeyler biraz daha guvenimi yerine getirdi umarım her şey düzelir...çok mu pasif sin acaba kocana karşı ezik dururyormuşsun gibi geldi bana borç senin çalıyormuşsun her ay maaşında yatıyor bu ne koca bağımlılığı böyle
akşam gelince beni boşama diye yalvaracakmısın
hiç yalvarma eğer yalvarırsan ömür boyu bu adama karşı ezik olursun
her ay eline maaşını veren kadını hiç bir erkek boşamaz aklınca seni korkutmaya çalışıyor
Annen en azindan borc diye almisArtık birşey soyleyemiyorum zaten ancak şunu atladim annem sıkıştığı için biz evlendikten sonra iki bin lira borç aldı bizden tabiki odemek için şuan çalışıyor ancak bu da buyuk bir etken oldu...
Düzelir bu sebepten boşanmazŞuan çalışmiyorum zaten zamanında maasima haciz gelirse öğrenir diye çıkmıştım ancak şimdi borcumu ödemek için iş arıyorum inanın buraya yazmak iyi geldi en azından farklı açılardan düşünceler ve hep bir ağızdan ayni şeyler biraz daha guvenimi yerine getirdi umarım her şey düzelir...
Burada sabırdan ziyade tavır eksik...Her şeyin dermanı sabır ve zaman...
Şuan çalışmiyorum zaten zamanında maasima haciz gelirse öğrenir diye çıkmıştım ancak şimdi borcumu ödemek için iş arıyorum inanın buraya yazmak iyi geldi en azından farklı açılardan düşünceler ve hep bir ağızdan ayni şeyler biraz daha guvenimi yerine getirdi umarım her şey düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?