Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Böyle bir adama sorsan canını verir ama malına dokundurmazdı zaten.

Böyle bir adama sorsan canını verir ama malına dokundurmazdı zaten.
Bir çoğu bu konularda böyle bence ama nişan takısı bizde çeyiz için kullanılır bana hiç soran olmadı nerde diye.Gereksiz geldi bana kredi çekilip geri alınması,zaten konu sahibinin babası rahmetli olmuş,daha anlayışlı olunmalıydı.Belki baştan söyleseydi eşine böle olmazdı bilemeyizki.

eşin boşanmak için bahane arıyor gibi geldi bana.sende çalışıyormuşsun.çalışıp ödersin.annenin yaptığı hiç hoş değil.hem sende hakkından neden feragat ediyorsun ki.

Bunun icin bosanma karari alan adam zaten seni sevmiyordur. Ayrica bu ne disiplin ya 1 ay boyunca calis cabala icinden 100 tl aldigin paranin 40 saat hesabini ver bosver kurtulmus olursun salla gitsin.

Sizin adetler kız tarafından yanaymış ama normalde nişanlı kızın altınları harcansa sorundur çoğu aile.fakat burda bir evlilik var ve çalışıp alır.nedir bu boşanacağım diye abartması anlamadım.kızımız da ezdirdikçe kendini koca da görümce de coşuyor...

Daha detaylı konuşmadık ancak bana söyleyeceği şeyleri biliyorum sorun para değil yalan soylemen guvenimi Kirman zaten dunde hayallerimin seninle olan Düşüncelerimin hayatımın a..... K...... Diye bağırdı ağladı ben en çok söylemediğim için pismanim ancak boşanmak isterse önüne gecemem artık yapabileceğim bir şey kalmıyor

Ben zaten çalışıp odeyecegim eve haciz getirmeyecegim eğer derdin buysa merak etme gelmiycek bütün paranizida fazla fazla odeyecegim dedim telefonda ben yüz yüze tartisamam ama telefonda daha rahat konuşuyorum

Eğer iki bilezik yüzünden seni boşuyorsa zaten boşanma kararında kesinlikle en doğru karar olduğunu bil .. Fakat her ailede bu tür olaylar olur beyaz yalanlar söylenir daha sonra ortadan tüm perdeler kalkar herkes şeffaf olur . Evlilik bu tek düze gitmiyor . Ama bence iki bilezik yüzünden buralara gelmesi garip eşin bence seni paradan daha az sevmiş ben onu anladım

Millet birbirini aldatıyor neler yapıyor neler ama yinede çözüm için uğraşıyorlar tabiki tasvip etmiyorum ama evlilik bu bu kadar kolay çöpe atılmamalı bence .. Bende neler yaşadım neler benim çektiğim çileyi taş çekse çatlardı ama cefa çekilmeden Sefa sürülmüyor maalesef ...!

Merhaba,

İki bilezikten konu buraya kadar gelmez. Annenizle ilgili eşinizin yaşadığı başka kötü deneyimler olmalı. Elbette bu eşinizi haklı göstermez ancak bazı insanlar tahammül yönünden çok düşük bir eşiğe sahip ve kolay vazgeçebiliyor. Sadece anne değil sizinle de ilgili farklı beklentilere girmiş olabilir. Çalışacağınızı, kenara daha fazla para konulabileceğini veyahut başka parasal şeyleri.. bilemiyorum.. Eşi bu tahammülsüzlük eşiğine getiren bir şey yoksa eğer kendinizde ve annenizde gözlemlediğiniz, baskı altında bir evliliği yürütme konusunda emin misiniz? Bazı şeyler varsa ve düzeltmek elinizde ise, bir de alttan alarak deneyin.
Dürüstlük, üç lira için bile olsa, evlilik kurumu için bence mühim. Elbette buraya vardıran sebepler vardır mutlaka.. Bu konuda güven kazanmak da sizin elinizde.

Haklisiniz tabiki artık tercihi ona bıraktım içinde ne yaşıyor düşünceleri ney bilemiyorum ancak sorun paraysa zaten kat kat ödeyip söylediği lafı yedirmek istiyorum ne yazıkki her insan maneviyata önem vermiyor... Benim için önce sağlık huzur para kazanılır gururumu kiranda o kelime oldu zaten umarım iyice dusunur ve söylediği lafın ağırlığının farkına varır ben yaşadığım çoğu şeyden ötürü daha sessiz ve kırılgan bir yapıya sahibim ancak diğer insanlara baktığımda yırtık olan kimse o erkeğine hükmediyor benim gibiler de işte ezilip buzuluyor umarım konuyu açtığında ağlayıp sizlanmadan ozrumu dileyip kuyruğu dik tutarın umarım...

Ben zaten çalışıp odeyecegim eve haciz getirmeyecegim eğer derdin buysa merak etme gelmiycek bütün paranizida fazla fazla odeyecegim dedim telefonda ben yüz yüze tartisamam ama telefonda daha rahat konuşuyorum
Her şekilde rahat konuşun.hem çalış hem de iki bilezik için boşanacağım demelerini dinle.lütfen hep çalışan kadın olun ve kendi paranızı kendiniz yönetin.tüm ipler kocada boşansanız çalıştığınızdan bir lira size kalmayacak o zaman...

Bosanmak icin firsat kolluyordu heralde esin!
Feda olsun benim anneme tum bilezikler.
Oyle kocaya eyvallahim olmaz.

Evet bekarken annem bizim aramızdaki yaş farkından ve benim geleceğimi kapatacagimi için endişesinden ötürü çoğu kez ayırdı bizi tabi ben mücadele etsem de eşim çoğu kez vazgeçti ancak herkes anlaşma sağlayınca arada bir yuva kuruldu anneme taşınması için verdiğimiz iki bin liranın da etkisinin olduğunu düşünüyorum ve daha öncede belirttiğim gibi güven konusunda ikimizide hataları oldu ancak bunları astik tabiki bu son olay bardağı taşırdı zannimca ...

Eşin çok abartmış evlenince sen ben olmuyor biz oluyor. Benim okul kredi borcumu 11bin lira ödüyor ve ben çalışmıyorum hiçte başıma kalkmadı nevar Bunda ya bi ömür beraber geöecek eşinin evliliğine verdiğş değer 5 bin lira etmiyormuş demekki. Abine de afedersin ama haram olsun. Annen keşke o bileziklere hiç dokunmasaydı evladının emaneti o yok saysaydı boynunu eğdi. Işte yokluk insanı bazen mecbur bırakıyor. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim

Eşinde .çok küstahmış paradan dolayı boşanılmaz , erkek ailesini hep destekler kadın destekleyince erkek kısmı abartılı karşılık veriyor
boşanma isteğini insancıl değil bir gün gelir onun aileside para talep edebilir ozamanda sen mi boşanalım diyeceksin , bence
sabırlı olun sanırım eşin sinirden dolayı bu tepkiyi verdi çokta paragöz müş ki kuru kuruşuna seni kontrol altına almış ,
çok onur kırıcı yaptığı hareket ,
uzaktan eşin pek sevimli gözükmüyor parayı senden üstün tutuyor , bu çok iğrenç

Bence de bu kadar kocacı olunmaz ağaç kowuğundan çıkmadı ya nihayetinde.. Anam babam beni okadar büyütsün okutsun sonra bana ihtiyaçları olduğunda ben yok olayım ne için daha 10 aylık ewliyken ( ki daha öncede boşanalım demiş) boşanalım diyen bi koca için.. Tabi ki ewlilik kutsa ellerine arası güwen saygı önemli ama azcık kendine saygın olsun arkadaşım ezdirme bukadar kendini, oyokken annen wardı... Allah sabır wersin

Tesekkur ederim sagolun umarım her şey iyi olur yada hayırlısı buymus diyip yolumu cizmem daha iyi sanırım direnmenin bir anlamı yok...

Tesekkur ederim...

Daha önce zaten cüzi miktarlarda da olsa ailesine yardımı oldu ancak ben ona benim annemede aynı davranışı sergilemesini istediğim için ihtiyaçları vardır geri isteme dedim ancak yanilmisim sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…