Boşanmak ve annemin dedikleri

Sungerbob00

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
94
106
8
28
Annem arkamda boşanma konusunda . Boşan gel mutlu değilsen çekmek zorunda değilsin diyor 1 kızım var bilen bilir belki geçen ki konumu ailesiyle görüşmeye zorlama konusunda kavga atmıştık bundan sonra daha bir çok konuda kavga ettik 5 gündür her gün bir kavga . En son bosanmak için gidicektim esim biraz daha zaman ver biraz daha deneyelim dedi ama olmuyor çünkü saygısız ilgisiz herkez benden önemli onun için bencil bir insan. Neyse gelelim asıl konumuza annem ile konuştuk daha demin dene bakalım dediği gibi olmuyorsa zorlama gel dedi. Bende örnek verdim bi çok yerde okudum ayrılıyorlar okullarını bitiriyorlar is buluyorlar (aöl okuyorum) hayatlarına çok güzel devam ediyorlar çokta kötü bisey değil bosanmak dedim. Bazıları 3 4 5 yıl sonra başka biriyle tekrar evleniyorlar çokta mutlular dedim. Ama annemin cevabı biraz beni üzdü o mutlu olanlar sadece okumuş insanlarmış üni falan. Onun dışında öğretmen gibi işleri olan insanlarmış. Onlar dışındakilere hiçte öyle olmuyormuş. Bir an içim karardı ve moralim bozuldu ciddi anlamda gerçekten öylemi arkadaşlar bana boşanma sonrası hayat yokmudur. :(

Annem arkamda boşanma konusunda . Boşan gel mutlu değilsen çekmek zorunda değilsin diyor 1 kızım var bilen bilir belki geçen ki konumu ailesiyle görüşmeye zorlama konusunda kavga atmıştık bundan sonra daha bir çok konuda kavga ettik 5 gündür her gün bir kavga . En son bosanmak için gidicektim esim biraz daha zaman ver biraz daha deneyelim dedi ama olmuyor çünkü saygısız ilgisiz herkez benden önemli onun için bencil bir insan. Neyse gelelim asıl konumuza annem ile konuştuk daha demin dene bakalım dediği gibi olmuyorsa zorlama gel dedi. Bende örnek verdim bi çok yerde okudum ayrılıyorlar okullarını bitiriyorlar is buluyorlar (aöl okuyorum) hayatlarına çok güzel devam ediyorlar çokta kötü bisey değil bosanmak dedim. Bazıları 3 4 5 yıl sonra başka biriyle tekrar evleniyorlar çokta mutlular dedim. Ama annemin cevabı biraz beni üzdü o mutlu olanlar sadece okumuş insanlarmış üni falan. Onun dışında öğretmen gibi işleri olan insanlarmış. Onlar dışındakilere hiçte öyle olmuyormuş. Bir an içim karardı ve moralim bozuldu ciddi anlamda gerçekten öylemi arkadaşlar bana boşanma sonrası hayat yokmudur. :(
Daha 22 yaşındasınız ,
Üniversite okuyabilirsiniz.

Yahu niye olmasin , madem anneniz arkanizda ve gercekten bosanmak istiyorsunuz bosanin , aciktan okulunuzu bitirin , girin bir ise calisin , siz guclu durursaniz gayet mutlu olursunuz merak etmeyin
Bende şu ana kadar sizin gibi düşünüyordum ama annem öyle diyince aklım takıldı:(

Atamalar malum üniversite okusan ne okumasan ne artık üniversite okuyanları kücümsüyorlar sen düşün bana hep okudun da noldu derler mesela. Her işte çalışırım gocunmam dersen satıs personeli garson vs bir cok iş var paranı kazanıp ayaklarının üzerinde durursan hayat cok güzel olur ama adamın vereceği nafakayla gecinmeye çalısırsan ya da hemen evleneyim diye secici olmayıp evlenirsen tekrar o zaman mutsuz olabilirsin bence

Normal üniversite okuyamam sanırım durumum ona müsait değil ama açıktan okuyabilirim dediginiz gibi. Birde kızım var allah yardımcım olsun:(
Çocuk Gelişimi ,
Türk Dili ve Edebiyatı ,
Sosyoloji gibi bölümler var , açıktan okunabilen.
Neden olmasın ?
Benim ablam da açık lise mezunu ve 2 çocukla okudu ve atandı.

Alakası yok. Yeter ki girişken ve azimli ol her şeyi yaparsın. Hem kariyer hem ilişki konusunda. Çok da mutlu olursun inşallah. Yaşın daha 22 kaldı ki 40-50 bile olsa ne kadınlar ve neleri başarıyor. İyi örneklere odaklan yalnızca

Alakası yok. Yeter ki girişken ve azimli ol her şeyi yaparsın. Hem kariyer hem ilişki konusunda. Çok da mutlu olursun inşallah. Yaşın daha 22 kaldı ki 40-50 bile olsa ne kadınlar ve neleri başarıyor. İyi örneklere odaklan yalnızca
Çok teşekkür ederim çok moral oldu bana :)

• Beğen
Reactions: Kuf
Çocuk Gelişimi ,
Türk Dili ve Edebiyatı ,
Sosyoloji gibi bölümler var , açıktan okunabilen.
Neden olmasın ?
Benim ablam da açık lise mezunu ve 2 çocukla okudu ve atandı.
Yaaa ne kadar güzel . Çok teşekkür ederim :) dediginiz gibi lise bitince açıktan universitede düşünüyorum dediginiz gibi:)

10 ay evli kaldım, boşandım.

1,5 sene sonra tekrar evlendim özel bir sektörde müdürüm, suan hamileyim ve çok mutluyum

Genç yaşta evlenip yurtdışına gidip iki çocukla boşanıp ailesinin yanına geldi kuzenim. Dışaridan liseyi okudu, üniversiteyi okudu. Bir devlet kurumunda çalışıyor ve örgün olarak 2.üniversitesini okuyor şuan ayrıca.

Oda annesini dinleseydi bunların çoğunu yapamazdı. Annenizin bakış açısı bu kadar ama hayat anennizin baktığı yer kadar değil. Çok gençsiniz, birçok şeyi yapabilirsiniz merak etmeyin. Yeter ki isteyin ve azimli olun.

bu hayat sizin ellerinizde siz ne şekil verirseniz o şekli alır annenizin sözlerine bakmadan cesurca hayatınıza şekil verin. Ayrıca okumanın yaşı yoktur hiçbir şey için geç değil

O kadar gençsin ki atanmak şöyle dursun Rabbim sağlık versin taşı sıksan suyunu çıkarırsın inşallah.
Annene de etrafına bakma,çalış,çabala,kurtar kendini de evladını da.

Genç yaşta evlenip yurtdışına gidip iki çocukla boşanıp ailesinin yanına geldi kuzenim. Dışaridan liseyi okudu, üniversiteyi okudu. Bir devlet kurumunda çalışıyor ve örgün olarak 2.üniversitesini okuyor şuan ayrıca.

Oda annesini dinleseydi bunların çoğunu yapamazdı. Annenizin bakış açısı bu kadar ama hayat anennizin baktığı yer kadar değil. Çok gençsiniz, birçok şeyi yapabilirsiniz merak etmeyin. Yeter ki isteyin ve azimli olun.
Yaaa çok güzel inşallah bende başarabilirim. Çocuklar kuzeninizdemi kalıyor. Onundami annesi benim annem gibi konuşuyordu?

bu hayat sizin ellerinizde siz ne şekil verirseniz o şekli alır annenizin sözlerine bakmadan cesurca hayatınıza şekil verin. Ayrıca okumanın yaşı yoktur hiçbir şey için geç değil
<3 Bende öyle düşünüyorum annem bi karamsarlığa düşürdü beni ama çok teşekkür ederim . Okulumu bitircem inşallah en yakın zamanda

Çocuğun olduğu için tabi zorlukların fazla olacak çocuğun ihtiyaçlarına para gerekecek
Niye bu kadar erken evlendiniz
Ergen evlilik mi?
Zaten ne oluyorsa ergenlikten kaynaklı oluyor
Aileler bu dönemi iyi idare edemiyor

Back
X