- 3 Aralık 2019
- 94
- 106
- 8
- 28
- Konu Sahibi Sungerbob00
Annem arkamda boşanma konusunda . Boşan gel mutlu değilsen çekmek zorunda değilsin diyor 1 kızım var bilen bilir belki geçen ki konumu ailesiyle görüşmeye zorlama konusunda kavga atmıştık bundan sonra daha bir çok konuda kavga ettik 5 gündür her gün bir kavga . En son bosanmak için gidicektim esim biraz daha zaman ver biraz daha deneyelim dedi ama olmuyor çünkü saygısız ilgisiz herkez benden önemli onun için bencil bir insan. Neyse gelelim asıl konumuza annem ile konuştuk daha demin dene bakalım dediği gibi olmuyorsa zorlama gel dedi. Bende örnek verdim bi çok yerde okudum ayrılıyorlar okullarını bitiriyorlar is buluyorlar (aöl okuyorum) hayatlarına çok güzel devam ediyorlar çokta kötü bisey değil bosanmak dedim. Bazıları 3 4 5 yıl sonra başka biriyle tekrar evleniyorlar çokta mutlular dedim. Ama annemin cevabı biraz beni üzdü o mutlu olanlar sadece okumuş insanlarmış üni falan. Onun dışında öğretmen gibi işleri olan insanlarmış. Onlar dışındakilere hiçte öyle olmuyormuş. Bir an içim karardı ve moralim bozuldu ciddi anlamda gerçekten öylemi arkadaşlar bana boşanma sonrası hayat yokmudur.