Boşanmak ve kararsızlık

Düzeninizi bozmayın derim.
Bebeğin bakıcısı da varmış aynı binada,iş yeri de yakınmış daha ne olsun.
Hiç bir hakim iki minik yavruyu annesinden ayırmaz merak etmeyin.

Bu tür durumları yaşayan insanların psikolojisi çok farklı oluyor.
üstüste aynı şeyleri yaşamaktan bilinçaltından normal karışlamaya başlıyorlar.
korkunç Bir psikoloji bu.
Lütfen çocuklarınız böyle bir adamla büyümesin. Yaptıkları normal değil. Sadece siz değil onlar da etkilenecek .
kendi iyiliğiniz için çocuklarınız için bu duruma bir çözüm bulmaya çalışın . Bugün yabancı blr YouTube kanalından siyahi bir annenin videosunu izliyordum.
“erkekleri değiştiremezsiniz” diyordu. bunun üzerine konuştu. (Adam oğlu ile ilgilenmiyor falan konu uzun. )
Katılıyorum. Kötü huyları hep kalıyor. Değiştirme umuduyla kaç kadının hayatı çöpe gitti.
Ne düşünüyorsunuz. Bu acıları hak etmiyorsunuz.

Daha önceki konunuzu bilmiyorum ama 1 hafta süren konuşması beni bile rahatsız etti. Bir hafta boyunca hata yaptığının farkında değil miymiş? Ne olmuş da bir hafta sonra vazgeçmiş konuşmaktan. Yoksa kadın mı bunu istemedi? Belki herşey güzel gitseydi ayrılmazdı bile. Belki kadın tekrar onunla iletişime geçecek ve bu da yüz bulacak. Nasıl güvenebilirim ki...

Yani sizin tercihiniz elbette ben bu olaydan sonra eskisi gibi olamazdım.
Evet eskisi gibi olamıyorum ben de. İçimde bi soğukluk oldu daha da düzelmiyor.
Zaten mesaj yakaladım .iş saatlerinde mesajlaşmışlar. Silmiş hepsini. Artık ne konuşmuşlarsa kadın ona gel böyle yapma konuşalım yazmıştı. Bu ne dedim. Önce inkar etti. Kadını aradı bna msj atmışsınız yanlış anlıyor eşim dedi. Kadın da ordan yok yanlışlıkla oldu falan dedi. Tabi benim içime kuşku düştü. O gece girdim mobil dökümanlarına. Pzt başlamışlar yazışıp konuşmaya taa cumaya kadar. Cuma da zaten ben yakaladım.
Savunması ise tenefüslerde bi kaç kez tesadüfen konuşmuşuz sonra demiş ben yeni grldim buraya çok yalnızım arkadaşm yok. Saf eşim de demiş biz burdayız arkadaşınız istediğinde konuşurz bu şekil başlamış flört gibi. Sonra eşim düşünmüş ben evliyim boşver görüşmeyeyim bunla demiş. Kadına msj atmış ben vicdanen rahatszm en iyisi görüşmeyelim diye. Kadın da o yüzden ona demiş gel böyle yapma yüzyüze konuşalım.
Belki de dediğin gibi ben görmeseydim kadın onu ikna edecekti devam edeceklerdi görüşmeye.
Şuan aynı iş yerinde çalışıyorlar. Ve görsem yolumu değiştiriyorum diyor ama gel bi de içime sor.
Affettim öyle böyle. Ağladı ikna etti çocukların hatrına şans ver dedi. Verdim. Ama içim hiç rahat deil. Belki dikkat ediyordur belki bi daha böyle bi şey yapmicak ama hepsi ihtimal.

Kalkıp desem aldattın ayrılmak istiyorum. O zmn beni niye affettin diyecek

Bu tür durumları yaşayan insanların psikolojisi çok farklı oluyor.
üstüste aynı şeyleri yaşamaktan bilinçaltından normal karışlamaya başlıyorlar.
korkunç Bir psikoloji bu.
Lütfen çocuklarınız böyle bir adamla büyümesin. Yaptıkları normal değil. Sadece siz değil onlar da etkilenecek .
kendi iyiliğiniz için çocuklarınız için bu duruma bir çözüm bulmaya çalışın . Bugün yabancı blr YouTube kanalından siyahi bir annenin videosunu izliyordum.
“erkekleri değiştiremezsiniz” diyordu. bunun üzerine konuştu. (Adam oğlu ile ilgilenmiyor falan konu uzun. )
Katılıyorum. Kötü huyları hep kalıyor. Değiştirme umuduyla kaç kadının hayatı çöpe gitti.
Ne düşünüyorsunuz. Bu acıları hak etmiyorsunuz.
Merhaba değiştirememe gerekçesi nasıl açıklanmış videoda, merak ettim:)

Düzeninizi bozmayın derim.
Bebeğin bakıcısı da varmış aynı binada,iş yeri de yakınmış daha ne olsun.
Hiç bir hakim iki minik yavruyu annesinden ayırmaz merak etmeyin.
Ben de öyle düşünüyorum. Bana verilir. Ama eşimin tavrı ne olur ondan korkuyorum endişeleniyorum. Saçma sapan konuşuyor. Boşanmak istediğini söylediğinde ya çıkar gidersin bu evden yada ben iki çocuğumu alır giderim diyor. Gerekirse seni vurur giderim diyor. Tabi bende bağırdım kızdım sert çıktım hangi devirde yaşıyorsun burası hukuk devleti hiç bi güç çocuklarımı benden alamaz dedim. Bal gibi yaparım diyip salona geçti.evliliği beceremiyon bari ayrılmayı becer dedim

Merhaba değiştirememe gerekçesi nasıl açıklanmış videoda, merak ettim:)
Merhaba. “Çaresizlik “ . Yaptığı hiçbirşey işe yaramamış . Güçlü kadın olmak . Durumu düzeltmeye çalışmak . işe yaramamış. . Aldatma , şiddet falan da olmuş. Birsürü sıkıntısı olmuş. Şimdi ayrılar .
İnsanların DNA’sı tahmin ettiğimizden daha fazla etkili. Çevresel faktörlerden daha fazla. İnsanlar neyse o ve o olarak kalıyorlar.

Ben de öyle düşünüyorum. Bana verilir. Ama eşimin tavrı ne olur ondan korkuyorum endişeleniyorum. Saçma sapan konuşuyor. Boşanmak istediğini söylediğinde ya çıkar gidersin bu evden yada ben iki çocuğumu alır giderim diyor. Gerekirse seni vurur giderim diyor. Tabi bende bağırdım kızdım sert çıktım hangi devirde yaşıyorsun burası hukuk devleti hiç bi güç çocuklarımı benden alamaz dedim. Bal gibi yaparım diyip salona geçti.evliliği beceremiyon bari ayrılmayı becer dedim
Eşiniz hiç normal değil. Keşke Bir yasa çıksa çiftler evlenmeden psikolojik testten geçse, sizin eşiniz gibi insanlar evlenemese keşke... hem ağlıyor yalvarıyor affet diye hem de gerekirse seni vururum diyor... sonra 3. Sayfa haberi al sana. “Boşanmak isteyen kadını kocası 10 yerinden bıçakladı.” Allah korusun.

valla ne yaparsınız bilemem ama bu adama kendinizi ezdirmeyin lütfen.

Çok üzüldüm.
Senden çok yavrulara üzüldüm.
Allahım yardımcın olsun inşallah.

Bu kadar üzen insanın sıcak yemeğini, senden sonraki düzenini düşünüyorsan eğer
hala ciddi seviyorsun demektir.
Valla kıymetimi bilmeyip, üzdüğü zaman b.k yesin, gebersin diye düşünürüm.
Benden sonrası onun sorunu.

Korkuyorum sadece, tehdit ediyor deseniz anlayacağım.
Babanız hayatta değil mi?
Birinin bu herife ciddi ayar vermesi gerekiyor bence.

O bunu kaldıramaz doğru...süz şiddet ve hakareti kaldırırsınız...bu adamları romantize etmeyin artık

Bu kadar üzen insanın sıcak yemeğini, senden sonraki düzenini düşünüyorsan eğer
hala ciddi seviyorsun demektir.
Valla kıymetimi bilmeyip, üzdüğü zaman b.k yesin, gebersin diye düşünürüm.
Benden sonrası onun sorunu.

Korkuyorum sadece, tehdit ediyor deseniz anlayacağım.
Babanız hayatta değil mi?
Birinin bu herife ciddi ayar vermesi gerekiyor bence.
Daha önce bi kavgada üzerime yürüdü itti beni ağır hakaretler etti çok kötü tartıştık
babam ve annemi aradım geldiler babam konuştu gerekenleri ikimizi karşılaştırdı o beni suçlayıp durdu. Tabi babam üslubunca fırça attı bi daha yaşanmasın bu kızımı bi sn tutmam yanında dedi. Onlardan sonra geldi sarıldı özür diledi. Ama yine aynı tas aynı hamam.
Babam üzülmesin diye ona yansıtmıyorum artık.
Az önce işten geldi bi gül alıp gelmiş düzeleceğim sen de düzel diyor sarılıp öpüyor küs kalmayalım diyor. Hiç düzelceğini sanmıyorum dedim. Ee ne yapalım o zmn nolcak bu işin sonu dedi gülerek. Ben bilmiyorum dedim. Kızım yanımızda olduğu için konuşmadım. Kızım onu çekiştirdi götürdü.şimdi markete gitti kızımla.

Daha önce bi kavgada üzerime yürüdü itti beni ağır hakaretler etti çok kötü tartıştık
babam ve annemi aradım geldiler babam konuştu gerekenleri ikimizi karşılaştırdı o beni suçlayıp durdu. Tabi babam üslubunca fırça attı bi daha yaşanmasın bu kızımı bi sn tutmam yanında dedi. Onlardan sonra geldi sarıldı özür diledi. Ama yine aynı tas aynı hamam.
Babam üzülmesin diye ona yansıtmıyorum artık.
Az önce işten geldi bi gül alıp gelmiş düzeleceğim sen de düzel diyor sarılıp öpüyor küs kalmayalım diyor. Hiç düzelceğini sanmıyorum dedim. Ee ne yapalım o zmn nolcak bu işin sonu dedi gülerek. Ben bilmiyorum dedim. Kızım yanımızda olduğu için konuşmadım. Kızım onu çekiştirdi götürdü.şimdi markete gitti kızımla.

Hazır bu kıvamdayken terapi teklif etseydiniz bari ne diyeyim.
Terapiyi kabul etmiyorsan uzak dur benden, kendimi tamamen bitirmeye hazırlıyorum deyin.

Aslinda tam ideal sartlarin var fakat sen farkinda degilsin.

Dedigin gibi adam çiksin evden. Bir avukat ile görüs ve bunu nasil saglayacagina beraber plan yapin. Annen gelsin o 1 yil kalsin. Cocuklara bakar. Cocuklarin duruma alismasina yardimci olur.

1 yil sonra tayinin çikar ve merkeze tasinirsin. Annene yakin tasinirsin, sana acil durumlarda yardim eder. Millet konusursa konussun. Ilk bosanan kadin sen degilsin. Zaten 1 konusurlar, 2 konusurlar, 3üncüde baska bir "olay" bulmus olurlar bos agizlarini doldurmak için.

Hersey siddet ve hakaretten daha iyidir. Sen kapiyi kapattigin anda, o dedikodu yapan kadinlarda dista kalmis olacak. Ancak simdi kapiyi kapattiginda, halen sana hakaret eden bir es ile ayni evdesin.

En acilinden iyi bir avukat bul, randevu al. Birseyler yapmalisin. Yoksa sadece düsünmek ve konusmak ile bir yere varamazsin.
avukata bile gidebileceğini sanmıyorum.avukata gitmemek içinde bir sürü bahabesi vardır.çarşıda ,uzak , çocukları kime bırakcam, nasıl gitcem, nasıl döncem vs vs

Kızlar daha önce açmıştım konu okuyanlar bilir.
Tartıştık eşimle üç dört gün önce hakaret etmişti çocuklarımın yanında.
Sonrada gelip hiçbi şey yokmuş gibi davranmıştı.
Ben mecbur kalmadıkça konuşmuyorum. O ise hiçbi şey yokmuş gibi davranıyor.
Çok mutsuzum.bir aydır yüzüm gülmüyor.
5 ay öncede beni aldattığını öğrendim.bi hafta sürmş pişman olup kesmiş konuşmayı.Her ne kadar pişman olsa da bi haftalık olsa da sonrasında yeminler etse de unutamıyorm.
7 yıl oldu evleneli. Hakaret ediyor bana.Tartıştığımız an başlıyor hakarete.Sebebi benmişim onun önünde susmuyormuşum. O bana gerizekalı dediğinde susacakmışm.ne kavgalar ettik. Değiş dedim.Huyuymuş bu. Düzeltemiyormş.Onu böyle kabul edecekmişim.
Ufak tefek şiddetleri de oldu geçmişte. Daha geçen gün kızımın önünde tartıştığımızda ben sus çocuk var diyorum gülüp tokat attı bana. İteledim
Artık boşanmak istiyorum. Bıktım.
İki küçük çocukla boşanmak çok zor olcak. İlçedeym hiç kimsem yok burda.Sabahları eşim kızımı kreşe bırakıp alıyor. Boşanırsam nasıl olcak kreş. 8de işte olmam lazım .Kreş arabası 8den sonra topluyor öğrencilri.
Günlük alışverişimi ekmeğimi nasıl alcam. İlçenin merkezinde değiliz.Dışındayız. İş yerim burda evimde yanında. Ne market var ne bişey. Çarşıya gitmek yarım saati bulur. Bunlar hep kafamda soru.
Gecenin bi yarısı bişey olsa çocuk hastalansa bi şey lazım olsa iki çocuğu alıp nasıl gitcem çarşıya.
2.5 yaş ve 10aylık bebişim.
Annemi çağırsam o da sonsuza kadar yanımda kalamaz. Evi var düzeni var.
Her şeyden öte kızım babasına çok düşkün. Onsuz yapamıyor. Ben nasıl baş edeceğim.
Evliliğimde mutlu deilim. Kedi köpek gibiyiz. Çok sinirlendi mi gözü dönüyor itiyor kakıyor beni.İyiken çok iyi. Kötüyken kötü.
Bana tartışmada çocukları vermem hele al öldürürüm seni diyor.istiyorsan çık git diyor. Sanki ev babasının evi. Kira evimz.

Çocuklarım hep baba eksikliği yaşayacak. Büyüdükçe ona ihtiyaç duyacaklar.Oğlum özencek babalı olanlara.
Çocuklar için katlansam da nereye kadar. Bir ömür çekmem lazım. Ama tükendiğimi hissediyorum artık.
Boşanmaya yanaşmayacak belki de. Tehdit edecek. Kızımı özellikle vermem diyor sana.
Çok ama çok kararsızım.
Aileme söylesem yıkılacaklar. Doğudayız ve az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.

Bi taraftan da üzülüyorum ona. Küsüm konuşmuyorum ama ev işlerini rutin yapıyorum mecbur çocuk var.Dün yemek yaptım yedik elbiselerini katladım ütü yaptım vb.

Düşündüm şöyle bi ayrılsak bütün düzeni bozulacak.Evde sıcak bi yemeği olmayacak çocuklar olmayacak . O bunu kaldıramaz. Çocuklarına çok düşkün çok seviyor.
Ama işte olmuyor. Çocuklarım kavgalarımıza şahit oluyor. Hadi ben alttan alayım desem o zaman ona hiç kırılmamam kızmamam lazım bildiğinz ot gibi yaşamam lazım. Tartıştığımız gibi hakaret ediyor.Değişmiyor.
Çocukları bir iki haftalığına merkeze annemin yanına göndermeyi düşünüyoruz şu virüsten dolayı.Onları gönderince söyleyeyim diyorum. Bi taraftan da korkuyorum .bazen gözü dönüyor bana zarar verirse . Çocuklar için diretip bna zarar verirse diye korkuyorum.
Çok kaygılıyım çok endişeliyim.
Sevip sevmediğimden emin değilim artık.Kendimi değersz hissediyorum.

Çocuklarınız çok küçük durabilecekler mi siz olmadan?
Annenizin oraya virüs gelme ihtimali yok mu?
Ben o kısmına takıldım açıkladiysanız bilemem görmedim

Saydıklarınızın hepsinin bahane olduğunun farkında mısınız? Siz işteyken 10 aylık bebeğe kim bakıyorsa kızınızı servise o bindiremez mi veya iş yeri evinizin yanında madem servis iş yerindenden gelip alsın kızınızı? Çocuklarının düzeni burda diyerek bozmak istemediğiniz yerde market bile yok. Daha normal bir yerde başka düzen kurabilirsiniz çocuklar çok küçük alışırlar. Madem iyi bir babaymış ona göre davransın o zaman karısına

Çocuklarınız çok küçük durabilecekler mi siz olmadan?
Annenizin oraya virüs gelme ihtimali yok mu?
Ben o kısmına takıldım açıkladiysanız bilemem görmedim
Dururlar annemi çok seviyorlar. Ya ben de eşimde dışardan grliyoruz günde onlarca insanla muhattap oluyoruz.
Biz dışardan gelirken getirebiliriz. Kızım kreşe gidiyor .oğlum bakıcıda. En azından annemlerde dışarı çıkmazlar bir iki hafta. Biraz normalleşene kadar. Baktım normalleşme olmuyo getircem

Size diyeceğim tek şey. Çocukların gözü önünde kavga hakaret olmasın. Ben öyle bir ailede büyüdüm. Anne ve babam tartışır küfür hakaret hep duyardım. Diğer odada sessizce ağlardim. Hala bazı psikolojik sorunlarım var. Belki mutlu bir ailede buyuseydim olmazdı
Sizi tanimı yorum ama çocuklarıniz için huzurlu bir ev çok çok önemli.

Back
X