- 31 Mayıs 2019
- 28
- 15
- 3
Bir tek siz ve eşiniz değilsiniz bu düzende evlilik yaşamaya çalışan. Eğer gerçekten rahatsızsanız bu düzenden devredin dükkanınızı eşiniz ve siz girin bir başkasının yanına işe öyle deneyin bakalım. Ben ve eşim çalışıyoruz ve ne izin günlerimiz uyuyor ne çalışma saatlerimiz. Ben gündüz işteyim o evde, ben gece evdeyim o işte. Eşimle gece oturup muhabbet edebilmek için vaktim yok çünkü sabah işe gitmek için erken kalkmalıyım bunun için uyumam lazım o da aynı şekilde eğer benim için erken kalkarsa gece çalıştığı saatlerde yorgun düşüp uykusu gelicek. Ama biz bunları bilerek bu yola iyi günde kötü günde ama hep birlikte diyerek çıktık. Bende her izinli günümde evde tek başıma vakit geçiyorum her market alışverişimi pazar alışverişimi tek başıma yapıyorum çünkü eşim çalışıyor çünkü çalışmak zorundayız hayat zor. Daha önceki konumu okuyanlar varsa bilirler evlilik yıldönünümüzü kutlamak için bile 2 saat gibi bir süremiz anca var ya da yok. Ama şikayetçi değilim ve olcağımı da sanmıyorum. Aramızdaki sevgi, onun anlayışı,şevkati, ilgisi her zorlukla baş etmeme yeter de artar bile. Çünkü biliyorum o istemediği için değil hayat şartları bunu gerektirdiği için bu işte çalışıyor. Demem o ki konunuzu anlamıyorum ve ne derseniz deyin de anlayamayacağım sanırım. Boşanma lafı bu kadar kolay olmamalı bence seven bir insan için