- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.711
- 33
- 32
Herkeze merhaba Uzun zamandır evliliğim ile ilgili kendi içimde iniş çıkışlar yaşıyorum arkadaşlar eşim çok anlsyışlı beni hiç kısıtlamayan ve kırmaktan çekinen bir insandır. Kavga bile edemem hep alttan alır ve kin tutmaz. Sorunum şu ki eşim işletme sahibi bu yüzden eve geç geliyor en erken akşam 10 en geç gece 1 sezona göre değişiyor. Çok fazla yoğun çalışıyor haliyle bize karşı ne kadar iyi olsada onunla tatile,alışverişe, en basiti çocuğumuzu alıp parka gitmişliğimiz bile sayılıdır. Maddi olarak çok iyiyiz kızımla hergün istediğimiz yere gideriz,istediğimizi alırız arkadaşlarımla veya sadece kızımla tatillere giderim bana hiç bir zaman hesap sormaz benim eğlenmeye vaktim yok ama siz gezin hevesiniz kalmasın der. Şu son 2 yıldır iş yerinde yenilikler yapmaya başladı ve kafası çok dolu dün evlilik yıl dönümümüzdü ve hatırlamadı bile iş yerindeki sitresinden bahsetti şöyle oldu böyle oldu diye eve geldiğinde yorgunum deyip uyumaz gece 3 e 4 e kadar beraber vakit geçiririz sabah geç gidiyor işe zaten ben hatırlamamasına çok bozuldum içim şuan ona karşı o kadar boş ki boşanmayı düşünüyorum istediğim hediye veya şu bu değildi en azından bir çiçek getirip hatırlayabilirdi bunu bile unutucak kadar her şeyi işse bende onu unutayım herkez baksın yoluna diyorum kızım aklıma geliyor o nasıl olur yeni bir düzende daha 3 yaşında babasıyla birbirlerine çok düşkünler bilmiyorum kafam çok karışık ama çok soğumuş hissediyorum illaki boşanmak için aldatılma şiddet hakaret olmasına gerek yok diye düşünüyorum tavsiye verin lütfen