- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat batmış.Herkeze merhaba Uzun zamandır evliliğim ile ilgili kendi içimde iniş çıkışlar yaşıyorum arkadaşlar eşim çok anlsyışlı beni hiç kısıtlamayan ve kırmaktan çekinen bir insandır. Kavga bile edemem hep alttan alır ve kin tutmaz. Sorunum şu ki eşim işletme sahibi bu yüzden eve geç geliyor en erken akşam 10 en geç gece 1 sezona göre değişiyor. Çok fazla yoğun çalışıyor haliyle bize karşı ne kadar iyi olsada onunla tatile,alışverişe, en basiti çocuğumuzu alıp parka gitmişliğimiz bile sayılıdır. Maddi olarak çok iyiyiz kızımla hergün istediğimiz yere gideriz,istediğimizi alırız arkadaşlarımla veya sadece kızımla tatillere giderim bana hiç bir zaman hesap sormaz benim eğlenmeye vaktim yok ama siz gezin hevesiniz kalmasın der. Şu son 2 yıldır iş yerinde yenilikler yapmaya başladı ve kafası çok dolu dün evlilik yıl dönümümüzdü ve hatırlamadı bile iş yerindeki sitresinden bahsetti şöyle oldu böyle oldu diye eve geldiğinde yorgunum deyip uyumaz gece 3 e 4 e kadar beraber vakit geçiririz sabah geç gidiyor işe zaten ben hatırlamamasına çok bozuldum içim şuan ona karşı o kadar boş ki boşanmayı düşünüyorum istediğim hediye veya şu bu değildi en azından bir çiçek getirip hatırlayabilirdi bunu bile unutucak kadar her şeyi işse bende onu unutayım herkez baksın yoluna diyorum kızım aklıma geliyor o nasıl olur yeni bir düzende daha 3 yaşında babasıyla birbirlerine çok düşkünler bilmiyorum kafam çok karışık ama çok soğumuş hissediyorum illaki boşanmak için aldatılma şiddet hakaret olmasına gerek yok diye düşünüyorum tavsiye verin lütfen
Duygulandım okuyunca. Ne kadar şanslı olduğunuzun farkında olun lütfen.Dün söyledim bu kadar iş iş iş ise gelme eve işine ada kendini boşanmayı düşünecek kadar bunaldım bak seni terk etme derecesindeyim dedim ciddi misin sen diyo bana hemde hiç olmadığım kadar dedim saçmalama aşkım diyo sarılmaya geliyo sabaha kadar uğraştı benle gece de yanıma yatırmadım kalk burdan dedim sen harbi ciddisin diyo nerde yatcam ki ben o zaman diyo nerde yatarsan yat dedim ben uyuyunca geri gelmiş yanıma. Az öncede aradı hiç sesini duymak istedim beni boşamıcan deme ciddi değildin diyo bilmiyorum piskolojim iyi değil dedim bende
Hayır çalışmıyorum onunda etkisi var zatenSanırım siz çalışmıyorsunuz öyle değil mi?
Tamda bu sorun keşke olsa ama olmuyor malesef geç gidip geç geliyorDediğiniz gibi çok yoğunsa olabilir.
tamam unutması üzücü ama size boşanmayı düşündüren, bu değil de sanki hep yalnz kalmanız ve evliyken bekar gibi olmanız gibi geldi
Mesela işe bazen erkenden gidip erken gelse eve olmuyor mu
Ben eşimi çok seviyorum zaten ben ondan ayrıldığımda asla birdaha evlilik düşünmem çünkü onun kadar anlayışlısı yok biliyorum benim sorunum bizim kızımla hep eksik ve yalnız yaşamamız hiçbir kutlamamızda özel günümüzde yok kızımın doğum günü fotoğraflarında bile yok ikimiziz en azından böyle günlerde evde olabilse avunurum belkiDuygulandım okuyunca. Ne kadar şanslı olduğunuzun farkında olun lütfen.
Böyle düşüncelere kapildiginiz zaman bunları bize daha iyi bir gelecek sunmak için yapıyor diyin.
Böyle bir adam terkedilmez.
Evlilik birliğindeki bütün etkinliklerimiz onsuz geçiyor zaten en azından özel günlerimizde eve erken gelip bizimle olmasını istemen çok muEl insaf diyorum. Her erkek illa bi kere unutur evlilik yıldönümünü. Bunun için boşanırsanız mutlu olacak mısınız? Üstelik yoğun çalışıyormuş, biraz anlayışlı olun
Canınız Aksiyon istiyor galiba..Herkeze merhaba Uzun zamandır evliliğim ile ilgili kendi içimde iniş çıkışlar yaşıyorum arkadaşlar eşim çok anlsyışlı beni hiç kısıtlamayan ve kırmaktan çekinen bir insandır. Kavga bile edemem hep alttan alır ve kin tutmaz. Sorunum şu ki eşim işletme sahibi bu yüzden eve geç geliyor en erken akşam 10 en geç gece 1 sezona göre değişiyor. Çok fazla yoğun çalışıyor haliyle bize karşı ne kadar iyi olsada onunla tatile,alışverişe, en basiti çocuğumuzu alıp parka gitmişliğimiz bile sayılıdır. Maddi olarak çok iyiyiz kızımla hergün istediğimiz yere gideriz,istediğimizi alırız arkadaşlarımla veya sadece kızımla tatillere giderim bana hiç bir zaman hesap sormaz benim eğlenmeye vaktim yok ama siz gezin hevesiniz kalmasın der. Şu son 2 yıldır iş yerinde yenilikler yapmaya başladı ve kafası çok dolu dün evlilik yıl dönümümüzdü ve hatırlamadı bile iş yerindeki sitresinden bahsetti şöyle oldu böyle oldu diye eve geldiğinde yorgunum deyip uyumaz gece 3 e 4 e kadar beraber vakit geçiririz sabah geç gidiyor işe zaten ben hatırlamamasına çok bozuldum içim şuan ona karşı o kadar boş ki boşanmayı düşünüyorum istediğim hediye veya şu bu değildi en azından bir çiçek getirip hatırlayabilirdi bunu bile unutucak kadar her şeyi işse bende onu unutayım herkez baksın yoluna diyorum kızım aklıma geliyor o nasıl olur yeni bir düzende daha 3 yaşında babasıyla birbirlerine çok düşkünler bilmiyorum kafam çok karışık ama çok soğumuş hissediyorum illaki boşanmak için aldatılma şiddet hakaret olmasına gerek yok diye düşünüyorum tavsiye verin lütfen
Böyle düşünmeyin çok büyük kriz var ve işletmeler bir bir iflas ediyor az maaşlı bir işe girmek zorunda olursa işte o yokluk da her şey çok daha kötü olabilir..Dışarıdan bakılınca evet mükemmeli yaşıyorum hem bekar hayatım devam hem evliyim hem rahatım ama hiç birşey dışardan görüldüğü gibi değil işte keşke normal bir işi olsaydı da mesela akşam evine gelen tencerede ne piştiyse beraber yiyebilceğimiz bir ortamım olsaydı
Bu yaşadıklarınızı bir çok kadın yaşıyor. Aksine yaşamayan çok az.Şöyle özetliyeyim kızlar yarı bekar bir hayatım var mesela market alışverişi evin ihtiyaçları onun benim kızımın kişisel ihtiyaçları hepsini ben hallederim evin tüm yükü bende ben alırsam alınır ne bileyim özeniyorum bazen eşimle bir market alışverişine gitmeyi buna özenilir mi özeniliyor işte bazen boşluk yaratır ikimiz gideriz o gün nasıl mutluyumdur. El ele bi dışarda gezmek alışveriş yapmak lüx bizim için buda bazen gerçekten kötü etkiliyor insanı yaşamadan bilemezsiniz gerçekten evet herşeye sahibim belki ama en basit şeylere hasretim
Ne kadar peşin hükümlü insanlarsınız. Ben eşimi çok seviyorum yaptığım şımarıklık falan değil zaten yıl içinde beraber yapabildiğimiz hiç bir aktivite yok özel günlerimizde bari bir güncük bizimle vakit geçirmesini istemek çok mu sizce senede bir gün istemek şımarıklık mısize şunu söyleyim eşiniz özel günleri hatırlasa siz birşeyler daha bulursunuz.
Çok değil, ama bunu bilerek evlenmediniz mi? Çoğumuzun eşi bu şekilde. Benimki de sabah 7 de gidiyor akşam geç geliyor ama napalım boşanalım mı yani?Evlilik birliğindeki bütün etkinliklerimiz onsuz geçiyor zaten en azından özel günlerimizde eve erken gelip bizimle olmasını istemen çok mu
Senede bir gün olsun ondan bize vakit ayırmasını beklemek basit birşey değil bence anlamaya çalışın ben eşim kötü demiyorumrahat batmış. boşanmak için illa dayak yemeniz gerekmez tabi de bu kadar gereksiz bir şeye atarlanıp boşanmayı düşünüyorsan boşan adama üzüldüm ben.
Malesef sonradan bu işe atıldı. Eskiden daha az kazanıyodu ama doluydu günlerimiz çokda mutluyduk. Belki baştwn beri böyle olsa üzülmezdim. Sizde madem böyle bir evliliğiniz var şımarık atarlı demek yerine örnekler verip destek olabilirsinizÇok değil, ama bunu bilerek evlenmediniz mi? Çoğumuzun eşi bu şekilde. Benimki de sabah 7 de gidiyor akşam geç geliyor ama napalım boşanalım mı yani?