Demek istediğim şey pişmanlık değil canım 3 çocuğu olan 30 yaşındayken aldatıldığını öğrendiğinde henüz daha lohusaykrn hemde bi anda çek git diyor kovuyor şuan 45 yaşında ve olgunlaştigindan bence düşünceleri değişmiş hayat yükünü tek başına 3 çocukla sirtlanmiş ve keşke mantığımı kullansaydım tek kalmazdım diyor bilmem anlatabildimmi ve Bn çocuğum daha o sıralar 5 yaşında bir çocuğum. Ben ailemin yaşadıklarını anlatıyorum sizse 3.cü kişilerin .. ve öyle bir yere getirdinizki sanki ben annemi suclamisim gibi ilginç doğrusu benim annem yeryüzündeki en iyi kalpli anne cocuklarini tek başına binbir emekle büyütüp evlendiren güçlü bi kadinValla canım eşimin kardeşiyle abla kardeş gibiyiz herşeyini anlatır bana hatta her haftasonu gelir bizde kalır yalan söyleyecek hali yok ya yalan söylemesini gerektirecek bişey yok daha doğrusu... sırf çocuklarının sorunları için konuşuyordu telefonla.. hatta telefonu kapattıktan sonra her defasında sesini bile duymaya tahammül edemediğini söylüyordu.. ama artık telinden de engelledi.. pişman olan insan böyle davranmazdı değil mibabanın aldatması annenin suçuysa eğer orasını bilemem... okadar pişmansa tekrar barışadabilir...
Aldatmanin nedeni olamaz.Ve ayrıca bi taraf aldattiysa diğer tarafin ilgisizliginden de olabilir bu da bi bakış açısı.herşey güllük gulistanlilk olsa kimse kimseyi aldatmaz
Evet o kadar bunaldim ki darmadaginim haklisim karisik oldu biraz ama bosanmayi düşünüyorum ben sadece esime cok kiziyorum ve bir ömür bu cahil aileyi cekemem esim de ezdiriyor beni iki kisilik yalnizlik bu...okulum var 1.5 ay snr bitiyor onu bekliyrm..Konu sahibi öncelikle şu şunu dedi bu bunu dedi diye o kadar yazmışsın ki valla çok karmaşık hale getirmişsin olayı bi sakın ol .
Valla kocan tam bosamalik ailesi zaten facia.
Ama sen bosanmazsin gibi geldi bana .
O nedenle bari kendini ezdirme bi süre ayrı yaşa eşinle bi bak bakalım ne tepki verecek ?
Sen de kendini bi ölc tart ozleyecek misin onsuz hayat nasıl olacak bak vs.
Bu süreçte ailesiyle de asla muhatap olma derim engelle her yerden kafayı yersin yoksa.
Konu ben yada ailem değil 1Aldatmanin nedeni olamaz.
Evet ben perisan oldum annem bana geldi ona mi pisman zaten...yasadiklarimiz hic kolay degil...hem yedigimiz laflar hem annemin durumu asiri bunaldm..esim sesini cikarmadi ve gitti ustune onalri yolcu etti bizim zaten kari-koca olayi bitti surkeli kavga ediyorz 25 gündür konusmuyrz..konussak da hakarete dönüşüyor..beni surekli sucluyor ailesi arasina mesafe koymusum yok onun hatri icin alttan alacakmisim...basit bir tartisma olsa evet hakli olabilir..ama basit bir tartisma degil bu...benm aile meseleme bu denli karışamaz kimseBir annenin hakkı asla odenmez. O sizi bu yasa getirmiş, kim oluyor da onlar laf edebiliyor! Esiniz orda onları orda susturmaliydi! Annenizin kötü gününde yanında olamayacaksaniz vay halinize!!! O ev eşinizin ve ailesinin evi değil. Ancak anlattıklarınıza Gore sizin eviniz bile olamamış ki anneniz rahat etsin! Esinizi karşınıza alın ciddi ciddi konuşun. Valla annenizin durumu içimi cızz etti
Canım bende 3.cü kişi olmuyorum çünkü bende şahit oluyorum o adamın telefonda kadına nasıl hakaret ettiğini o kadının nasıl ağladığına şahit oldum.. ve kızı şuan bi genç kız annesini babası gözünün önünde döverken kardeşine sarılarak anlatışı ve babasından nefret ettiğine şahidim... ben bizzat şahit oldum derken sanki babanı başka kadınla yatakta bastın.. annenin üzülmelerine ağlamalarına babanla kavgalarına ve annenin anlattığı şeylere sahit oldun... benim görücemin kızıda bunlara şahit oldu küçükken hatta annesi kendisine hamileyken bile dayak yemiş annesi... şuan 17 yaşında asla benim annem belki çok ilgisizdi o yüzden aldatılmıştır demedi... babasını şuan çok sevmesine rağmen iyiki boşanmışsın dediğine bile şahit oldum... tabikide annen senin icin çok değerli olması lazım çok güçlü bir kadın bencede Allah annelerimizden bin kat razı olsun...Demek istediğim şey pişmanlık değil canım 3 çocuğu olan 30 yaşındayken aldatıldığını öğrendiğinde henüz daha lohusaykrn hemde bi anda çek git diyor kovuyor şuan 45 yaşında ve olgunlaştigindan bence düşünceleri değişmiş hayat yükünü tek başına 3 çocukla sirtlanmiş ve keşke mantığımı kullansaydım tek kalmazdım diyor bilmem anlatabildimmi ve Bn çocuğum daha o sıralar 5 yaşında bir çocuğum. Ben ailemin yaşadıklarını anlatıyorum sizse 3.cü kişilerin .. ve öyle bir yere getirdinizki sanki ben annemi suclamisim gibi ilginç doğrusu benim annem yeryüzündeki en iyi kalpli anne cocuklarini tek başına binbir emekle büyütüp evlendiren güçlü bi kadin
Umarim.hersey en guzeli ile olur o kadar kafam karisik o kadar kotu zamanlar ki anlatamam boylr olacağını ben bilemezdim cok şükür cocugm yok esimden hic beklemezdm beni hayal kirikligina ugratti inananmiyrmNeden mahvolsun! Öyle dusunme. Adamı erkenden fark etmissin. Çocuk yok, çalışıyorsun da... güzel bir hayat kurarsin. Şuanda olaylar yeni böyle dusunmen çok normal. Sadece temkinli davran. Eğer boşanacaksanda maddi manevi tüm hakkın olandan sakin vazgeçme!
Burdan gördüğüm kadarıyla sizin ilişkiniz aile terapisi ile düzelir. Bence eşini bi şekilde ikna et (eski güzel günlerinizi, evlenmek için verdiğiniz emeği hatirlatabilirsin) ve evliliğinize bir şans daha verin. Sonra baktınız olmuyor, yapılacak bir şey yok. Senin rahatsızlık duyduğun bütün her şeyi hakkaniyetle terapist rayına oturtur zaten. Hem kafam çok karışık bu şekilde boşanmak da mutsuz edecek seni.Evet ben perisan oldum annem bana geldi ona mi pisman zaten...yasadiklarimiz hic kolay degil...hem yedigimiz laflar hem annemin durumu asiri bunaldm..esim sesini cikarmadi ve gitti ustune onalri yolcu etti bizim zaten kari-koca olayi bitti surkeli kavga ediyorz 25 gündür konusmuyrz..konussak da hakarete dönüşüyor..beni surekli sucluyor ailesi arasina mesafe koymusum yok onun hatri icin alttan alacakmisim...basit bir tartisma olsa evet hakli olabilir..ama basit bir tartisma degil bu...benm aile meseleme bu denli karışamaz kimse
Yani kafam karisik bunaldim bosanmak istyrm sizinle konusuyorm konu konuyu aciyor kusura bakmayın.cok doluyumAynen canım valla başlık boşanıyorum ama boşanmak dışında herşey konuşuluyor...
Ben kavga ettiklerini hatırlarım ama bagrisma olarak dövme olarak değil katiyen canım her aile farklı işin içine dövme giriyorsa tabiki de iyi yapmış ve ayrıca bende iyiki bosanmissin anne derim ama annemin bana ayrildigindan 15 sene sonra soyledigj şuanki aklım olsa ayrilmazdim.Canım bende 3.cü kişi olmuyorum çünkü bende şahit oluyorum o adamın telefonda kadına nasıl hakaret ettiğini o kadının nasıl ağladığına şahit oldum.. ve kızı şuan bi genç kız annesini babası gözünün önünde döverken kardeşine sarılarak anlatışı ve babasından nefret ettiğine şahidim... ben bizzat şahit oldum derken sanki babanı başka kadınla yatakta bastın.. annenin üzülmelerine ağlamalarına babanla kavgalarına ve annenin anlattığı şeylere sahit oldun... benim görücemin kızıda bunlara şahit oldu küçükken hatta annesi kendisine hamileyken bile dayak yemiş annesi... şuan 17 yaşında asla benim annem belki çok ilgisizdi o yüzden aldatılmıştır demedi... babasını şuan çok sevmesine rağmen iyiki boşanmışsın dediğine bile şahit oldum... tabikide annen senin icin çok değerli olması lazım çok güçlü bir kadın bencede Allah annelerimizden bin kat razı olsun...
Evet kafam cok karisik daha dogrusu karisik demeyelim cok bunaldim ayrilmak istiyorum nasil yapilir bilmiyorm su an annem gelmiyor bana pek destekcim yk ondan buraya yaziyormAynen canım ama konu sahibinin aklı çok karışık... bende anlamadım...
Canım arkadaşların dediklerinden şu çıkıyor git boşa kendin ayaklarin üstünde dur diyorlar ...Yani kafam karisik bunaldim bosanmak istyrm sizinle konusuyorm konu konuyu aciyor kusura bakmayın.cok doluyum
Evet kafamda bitirdim zaten bu saaten sonra da yürüyemez esim ailesini hep aramiza soktu kendi kaybetti beni kaybetti artk bir kere esimsin sana boyle yapmalari dogru degil demedi ne yapayim ben bu adami..o yanimda olmadi herseyden onceçocuğunun olmaması iyi bişey hemde çokk.. bi kadın bi kez ilişiyi kafasında bitirebildiyse geçmiş olsun. uzatmaları oynamak çoook büyük zararlar verir
Şiddet olunca ayrılması normal aldatınca ayrılması mi anormal geldi... valla canım benim düşüncem farklı kadın yada erkek farketmiyor her kim aldatırsa aldatsın bana göre boşanmalı ve aldatan taraf hatalıdır.. sevmiyorsa boşanır sonra kiminle olursa olsun (oyle birine helal olsun en azindan kadını incitmedi aldatmadı derim...) ama bi adam bi kadına Allah'ın emaneti olarak görmeyip aldatırsa tek suçlu adamdir... bunu diger tarafinda suçu vardır diye kapatamam... ne mutlu böyle durumla karşılaşıp dimdik duran kadinlara bir çok erkekten daha çok adamlar...Ben kavga ettiklerini hatırlarım ama bagrisma olarak dövme olarak değil katiyen canım her aile farklı işin içine dövme giriyorsa tabiki de iyi yapmış ve ayrıca bende iyiki bosanmissin anne derim ama annemin bana ayrildigindan 15 sene sonra soyledigj şuanki aklım olsa ayrilmazdim.
Ama Bn yinede söylüyorum aldatmada tek bi tarafı suçlamamaliyiz bunu annesi babası ayrı bi kız söylüyor yani ben diğer tarafta bi acaba demeli. Psikologlar bile öyle söylüyor
Dinimiz isin ivine girince degisiyor canim erkek tek eşli olacak diye bi kaide yok dinimizde imam nikahıyla evlenilebiliyor. Sizin dediğinize göre bi erkek 2 3 kadınla evlensin allahın emaneti der ilk esinedeŞiddet olunca ayrılması normal aldatınca ayrılması mi anormal geldi... valla canım benim düşüncem farklı kadın yada erkek farketmiyor her kim aldatırsa aldatsın bana göre boşanmalı ve aldatan taraf hatalıdır.. sevmiyorsa boşanır sonra kiminle olursa olsun (oyle birine helal olsun en azindan kadını incitmedi aldatmadı derim...) ama bi adam bi kadına Allah'ın emaneti olarak görmeyip aldatırsa tek suçlu adamdir... bunu diger tarafinda suçu vardır diye kapatamam... ne mutlu böyle durumla karşılaşıp dimdik duran kadinlara bir çok erkekten daha çok adamlar...
Din ne alaka canım ya ben aldatmaktan bahsediyorum sen çok eşlilik diyorsun... iyi ozaman kocana söylede bi tane daha hatun alsın bi onunla bi gün seninle olur ne diyim yani mutluluklar...Dinimiz isin ivine girince degisiyor canim erkek tek eşli olacak diye bi kaide yok dinimizde imam nikahıyla evlenilebiliyor. Sizin dediğinize göre bi erkek 2 3 kadınla evlensin allahın emaneti der ilk esinede
Kayınpederim de 3 karisi olan nasil yapiyor demişti aneme ne saçma bu zihniyeti kiniyorumDin ne alaka canım ya ben aldatmaktan bahsediyorum sen çok eşlilik diyorsun... iyi ozaman kocana söylede bi tane daha hatun alsın bi onunla bi gün seninle olur ne diyim yani mutluluklar...
Annelern hakki ödenmez annem benim evimde bu kadar cirkin laf yedigi icin bu kadar kotuyum...ama yaptiklarini yanina kalmayacak Insallah...ben kotu bisey yapmadm anneme sahip.ciktim bugun olsa bugun de anneme sahip cikarim kimse anneme laf soyleyemez babamla barisirza da kendi karari saygi duyarim..Canım bende 3.cü kişi olmuyorum çünkü bende şahit oluyorum o adamın telefonda kadına nasıl hakaret ettiğini o kadının nasıl ağladığına şahit oldum.. ve kızı şuan bi genç kız annesini babası gözünün önünde döverken kardeşine sarılarak anlatışı ve babasından nefret ettiğine şahidim... ben bizzat şahit oldum derken sanki babanı başka kadınla yatakta bastın.. annenin üzülmelerine ağlamalarına babanla kavgalarına ve annenin anlattığı şeylere sahit oldun... benim görücemin kızıda bunlara şahit oldu küçükken hatta annesi kendisine hamileyken bile dayak yemiş annesi... şuan 17 yaşında asla benim annem belki çok ilgisizdi o yüzden aldatılmıştır demedi... babasını şuan çok sevmesine rağmen iyiki boşanmışsın dediğine bile şahit oldum... tabikide annen senin icin çok değerli olması lazım çok güçlü bir kadın bencede Allah annelerimizden bin kat razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?