Boşanmak??????

Demek istediğim şey pişmanlık değil canım 3 çocuğu olan 30 yaşındayken aldatıldığını öğrendiğinde henüz daha lohusaykrn hemde bi anda çek git diyor kovuyor şuan 45 yaşında ve olgunlaştigindan bence düşünceleri değişmiş hayat yükünü tek başına 3 çocukla sirtlanmiş ve keşke mantığımı kullansaydım tek kalmazdım diyor bilmem anlatabildimmi ve Bn çocuğum daha o sıralar 5 yaşında bir çocuğum. Ben ailemin yaşadıklarını anlatıyorum sizse 3.cü kişilerin .. ve öyle bir yere getirdinizki sanki ben annemi suclamisim gibi ilginç doğrusu benim annem yeryüzündeki en iyi kalpli anne cocuklarini tek başına binbir emekle büyütüp evlendiren güçlü bi kadin

Evet o kadar bunaldim ki darmadaginim haklisim karisik oldu biraz ama bosanmayi düşünüyorum ben sadece esime cok kiziyorum ve bir ömür bu cahil aileyi cekemem esim de ezdiriyor beni iki kisilik yalnizlik bu...okulum var 1.5 ay snr bitiyor onu bekliyrm..

Aldatmanin nedeni olamaz.
Konu ben yada ailem değil 1
Bu benim görüşüm 2
Konuyu açan arkadaşın aldatılmayla alakası yok 3
Arkadaşa boşanma diyorum yuvanın yıkma 3.cu kişiler için buda4
Size iyi gunler :)

Evet ben perisan oldum annem bana geldi ona mi pisman zaten...yasadiklarimiz hic kolay degil...hem yedigimiz laflar hem annemin durumu asiri bunaldm..esim sesini cikarmadi ve gitti ustune onalri yolcu etti bizim zaten kari-koca olayi bitti surkeli kavga ediyorz 25 gündür konusmuyrz..konussak da hakarete dönüşüyor..beni surekli sucluyor ailesi arasina mesafe koymusum yok onun hatri icin alttan alacakmisim...basit bir tartisma olsa evet hakli olabilir..ama basit bir tartisma degil bu...benm aile meseleme bu denli karışamaz kimse

Canım bende 3.cü kişi olmuyorum çünkü bende şahit oluyorum o adamın telefonda kadına nasıl hakaret ettiğini o kadının nasıl ağladığına şahit oldum.. ve kızı şuan bi genç kız annesini babası gözünün önünde döverken kardeşine sarılarak anlatışı ve babasından nefret ettiğine şahidim... ben bizzat şahit oldum derken sanki babanı başka kadınla yatakta bastın.. annenin üzülmelerine ağlamalarına babanla kavgalarına ve annenin anlattığı şeylere sahit oldun... benim görücemin kızıda bunlara şahit oldu küçükken hatta annesi kendisine hamileyken bile dayak yemiş annesi... şuan 17 yaşında asla benim annem belki çok ilgisizdi o yüzden aldatılmıştır demedi... babasını şuan çok sevmesine rağmen iyiki boşanmışsın dediğine bile şahit oldum... tabikide annen senin icin çok değerli olması lazım çok güçlü bir kadın bencede Allah annelerimizden bin kat razı olsun...

Umarim.hersey en guzeli ile olur o kadar kafam karisik o kadar kotu zamanlar ki anlatamam boylr olacağını ben bilemezdim cok şükür cocugm yok esimden hic beklemezdm beni hayal kirikligina ugratti inananmiyrm

Burdan gördüğüm kadarıyla sizin ilişkiniz aile terapisi ile düzelir. Bence eşini bi şekilde ikna et (eski güzel günlerinizi, evlenmek için verdiğiniz emeği hatirlatabilirsin) ve evliliğinize bir şans daha verin. Sonra baktınız olmuyor, yapılacak bir şey yok. Senin rahatsızlık duyduğun bütün her şeyi hakkaniyetle terapist rayına oturtur zaten. Hem kafam çok karışık bu şekilde boşanmak da mutsuz edecek seni.

Ayrıca bazı polyanaci kızlar var burda, o şekilde sorunun üzerini ortmus olursun. Sen başından beri alttan aldigin için bugün buradasın. Bir insan basit de olsa hoşlanmadığı bir şeyi ifade etmeli. Aksi takdirde sorunlar büyür.

Bir de boşanmak dünyanın sonu değil. Allah kimseye yasatmasin. Allah in sevmediği helalidir boşanmak. Düzelmez bi durumda değilsin. Sadece kendine, eşine ve ilişkimize odaklan.

Ben kavga ettiklerini hatırlarım ama bagrisma olarak dövme olarak değil katiyen canım her aile farklı işin içine dövme giriyorsa tabiki de iyi yapmış ve ayrıca bende iyiki bosanmissin anne derim ama annemin bana ayrildigindan 15 sene sonra soyledigj şuanki aklım olsa ayrilmazdim.
Ama Bn yinede söylüyorum aldatmada tek bi tarafı suçlamamaliyiz bunu annesi babası ayrı bi kız söylüyor yani ben diğer tarafta bi acaba demeli. Psikologlar bile öyle söylüyor

Aynen canım ama konu sahibinin aklı çok karışık... bende anlamadım...
Evet kafam cok karisik daha dogrusu karisik demeyelim cok bunaldim ayrilmak istiyorum nasil yapilir bilmiyorm su an annem gelmiyor bana pek destekcim yk ondan buraya yaziyorm

Yani kafam karisik bunaldim bosanmak istyrm sizinle konusuyorm konu konuyu aciyor kusura bakmayın.cok doluyum
Canım arkadaşların dediklerinden şu çıkıyor git boşa kendin ayaklarin üstünde dur diyorlar ...
Yuvayı dışı kuş yaparmış kuzum bi yuva binbir emekle yapılır 1 celsede bozulur iyiki çocuğun yok ama 1000 kere düşünüp 1 kere karar verceksin ve hayatının önemli bi kararı olucak bosansanda bosanmasanda
Biz buradan sana boşama deriz yazik evliligine bitirme derizyada boşa bu kotu adami deriz ..tamamen senin kararin biz sadece yazariz biter ama sen yaşarsın
Senin için en iyi olucak kararı alırsın insallah

Bu arada ben polyannaciyim arkadaşta demiş nicknameden de bellidir
Hayata karşı bakışım ;
iyi düşün iyi olsun sana kötülük yapana bile iyilik yap kendi hatasını görsün bu dünyada iyi ol sana kötü olanlara bile. Allah görür karsiliginı burda alamasam bjle Allah öbür tarafta verir nokta

çocuğunun olmaması iyi bişey hemde çokk.. bi kadın bi kez ilişiyi kafasında bitirebildiyse geçmiş olsun. uzatmaları oynamak çoook büyük zararlar verir
Evet kafamda bitirdim zaten bu saaten sonra da yürüyemez esim ailesini hep aramiza soktu kendi kaybetti beni kaybetti artk bir kere esimsin sana boyle yapmalari dogru degil demedi ne yapayim ben bu adami..o yanimda olmadi herseyden once

Şiddet olunca ayrılması normal aldatınca ayrılması mi anormal geldi... valla canım benim düşüncem farklı kadın yada erkek farketmiyor her kim aldatırsa aldatsın bana göre boşanmalı ve aldatan taraf hatalıdır.. sevmiyorsa boşanır sonra kiminle olursa olsun (oyle birine helal olsun en azindan kadını incitmedi aldatmadı derim...) ama bi adam bi kadına Allah'ın emaneti olarak görmeyip aldatırsa tek suçlu adamdir... bunu diger tarafinda suçu vardır diye kapatamam... ne mutlu böyle durumla karşılaşıp dimdik duran kadinlara bir çok erkekten daha çok adamlar...

Dinimiz isin ivine girince degisiyor canim erkek tek eşli olacak diye bi kaide yok dinimizde imam nikahıyla evlenilebiliyor. Sizin dediğinize göre bi erkek 2 3 kadınla evlensin allahın emaneti der ilk esinede

Ayrıca bence şiddet aldatmaktan çok daha kotü şiddetin cezası hapis bile olabiliyor aldatmanın olmuyor

Dinimiz isin ivine girince degisiyor canim erkek tek eşli olacak diye bi kaide yok dinimizde imam nikahıyla evlenilebiliyor. Sizin dediğinize göre bi erkek 2 3 kadınla evlensin allahın emaneti der ilk esinede
Din ne alaka canım ya ben aldatmaktan bahsediyorum sen çok eşlilik diyorsun... iyi ozaman kocana söylede bi tane daha hatun alsın bi onunla bi gün seninle olur ne diyim yani mutluluklar...

Din ne alaka canım ya ben aldatmaktan bahsediyorum sen çok eşlilik diyorsun... iyi ozaman kocana söylede bi tane daha hatun alsın bi onunla bi gün seninle olur ne diyim yani mutluluklar...
Kayınpederim de 3 karisi olan nasil yapiyor demişti aneme ne saçma bu zihniyeti kiniyorum

Annelern hakki ödenmez annem benim evimde bu kadar cirkin laf yedigi icin bu kadar kotuyum...ama yaptiklarini yanina kalmayacak Insallah...ben kotu bisey yapmadm anneme sahip.ciktim bugun olsa bugun de anneme sahip cikarim kimse anneme laf soyleyemez babamla barisirza da kendi karari saygi duyarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…