- Konu Sahibi Sevimsizkelebek
Iyi ki cocugunuz olmamis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzülüyorum böyle benim gibi başkasıda yaşayınca. Bende tonla makyaj yapardım utancımdan. Kimselere diyemedim hep sustum. 2.5 yıl oldu gram düzelme yok hep iyi olur belki diye sürekli merhamet ede ede bu zamana kadar geldim ama büyük hataymışBenim kavga esnasında yüzüme vurunca gözümdeki gözlüğüm kırıldı. Kırılan çerçeve gözümün altını kesti gözüm kapandı resmen. Ben seni çok iyi anlıyorum. Sen daha iyi bilirsin ama senin durumunu anlıyorum çok ürkektim hayata karsı boşandıktan sonra bile kimseye söylemiyodum ne bilim utanıyodum.inanki kendime geldim 6 ayda bak, güçsüz olma dik dur nolur. O ortamı terkettiğin an iyileşmeye baslıcaksın. İlk zamanlar zor olacak tamam ama o evde yasadıklarından zor değil
İyiki olmadı iyiki allah işte koruyorIyi ki cocugunuz olmamis.
İnşallah geçer. Benimkilrrde borçlularmış evliliğimin 5. Ayında öğrendim eşimi annem cok severdi kredi çekti araba aldık o arabayı ailesi sattırdı evlerini icradan kurtardılar sonra olay koptu zaten gerçek yüzleri çıktı ortaya bir daha annemi arayıp sormadılar zaten zorla taksitleri aldım hep. Eşime çok güvenmiştim ama güvenmemem gereken en son insanmışBende boşandım .Ben senin gibi 2.5 yıl çekmedım.4. Ayımda baba evıne geldım.Gırtlaklarına kadar borclularmış.Önce alrınlar sonra bilezıkler sonrada babası benım kefil olmamı istedi.Düşünebılıyormusun?Neye ugradığımı sasırdım.Söylenmeyen söz söylenmeyen hakaret kalmadı.Ben yuva dedıkce o para dedı.Geçiyor canım .Gecmeyecek bişey yok.Rabbım saglık versın.
Allah sorsun beddua bile etmiyorum.Size ne yaptılar?Para için yaparlar.banada yaptılar.benzerini bende yaşadım dava devam ediyo çekişmeli.
İşi varmıydı?Evet bu modrller hep böyle canım.Bende parayı sevıomuşum.Tenekeyi seviomuşum.Teneke dediği de altın.Ben seviomuşum ben.O yuzdenmı evlendıkten 3 gun sonra tenekelerı bozdurmaya gitti?Hemde hiç soylemeden.Borcumuz olmucak babsm oducek dedı allahım bi baktımkı bütün borçları altınlarla oduyolar.Bıde yuzume solemeyıp mesaj atmıs ben altınları bozdurdum diye.Düşünebılıomusun?İnşallah geçer. Benimkilrrde borçlularmış evliliğimin 5. Ayında öğrendim eşimi annem cok severdi kredi çekti araba aldık o arabayı ailesi sattırdı evlerini icradan kurtardılar sonra olay koptu zaten gerçek yüzleri çıktı ortaya bir daha annemi arayıp sormadılar zaten zorla taksitleri aldım hep. Eşime çok güvenmiştim ama güvenmemem gereken en son insanmış
İşi var ama rahatı sevdiği için adamında rahat işi vardı kenarda üç kuruş olunca birkaç gün yatar sonra giderdi. Senin yine söylemeden bozdurmuş benimki aldı ticaret yapacağım diye yetmedi annemden zorla istetti kendini duvardan duvara vurdu 1 yıl sonra al senin bilezik paran diye getirdi onuda aldı dedim al sen bileziği çok seviyorsun belli kendin yap tak dedim ufacık tartışmada yüzüğü ver diye bağırdı bir kerede napcaksa yüzüğü tövbe yarabbi. İnsanlar nasıl küçülebiliyorüç kuruş için.İşi varmıydı?Evet bu modrller hep böyle canım.Bende parayı sevıomuşum.Tenekeyi seviomuşum.Teneke dediği de altın.Ben seviomuşum ben.O yuzdenmı evlendıkten 3 gun sonra tenekelerı bozdurmaya gitti?Hemde hiç soylemeden.Borcumuz olmucak babsm oducek dedı allahım bi baktımkı bütün borçları altınlarla oduyolar.Bıde yuzume solemeyıp mesaj atmıs ben altınları bozdurdum diye.Düşünebılıomusun?
Bide suçlu biz oluyoruz .İşi var ama rahatı sevdiği için adamında rahat işi vardı kenarda üç kuruş olunca birkaç gün yatar sonra giderdi. Senin yine söylemeden bozdurmuş benimki aldı ticaret yapacağım diye yetmedi annemden zorla istetti kendini duvardan duvara vurdu 1 yıl sonra al senin bilezik paran diye getirdi onuda aldı dedim al sen bileziği çok seviyorsun belli kendin yap tak dedim ufacık tartışmada yüzüğü ver diye bağırdı bir kerede napcaksa yüzüğü tövbe yarabbi. İnsanlar nasıl küçülebiliyorüç kuruş için.
Malesef. Şahsen ben şizofrenim olmayan şeyleri söylüyorum, geçmişi asla unutmuyorum geçmiş dediği dün bana vurdu yada hakaret ettiyse unutmuyormuşum onun için bir saat öncede geçmişmiş. Hakaret etse hayır etmiyormuş ben yanlış duymuşum çünkü ben şizofrenmişim olmayan şeyleri söyliyormuşum kendi kendine deli bu diye dolanıyor ortada:) benimki bir üst boyut galibaBide suçlu biz oluyoruz .
Benımkılerı anlatsam roman çıkar.Çok sukur kurtuldum.Malesef. Şahsen ben şizofrenim olmayan şeyleri söylüyorum, geçmişi asla unutmuyorum geçmiş dediği dün bana vurdu yada hakaret ettiyse unutmuyormuşum onun için bir saat öncede geçmişmiş. Hakaret etse hayır etmiyormuş ben yanlış duymuşum çünkü ben şizofrenmişim olmayan şeyleri söyliyormuşum kendi kendine deli bu diye dolanıyor ortada:) benimki bir üst boyut galiba
İnşallah bende kurtulduğum günü görürüm. Şu boşanma süreci çok çetrefilli geçiyor her ne kadar kötü olsada insan yıpranıyor öyle de böyle de yıpranıyor.Benımkılerı anlatsam roman çıkar.Çok sukur kurtuldum.
Araba aldı borcunu ödetti.bütün takıları yediler.Evin eşyası herşeyi biz alıcaz diyolar.haram zehir zıkkım olsun.davam sürüyo hakkımı almam lazımAllah sorsun beddua bile etmiyorum.Size ne yaptılar?
Merhaba yaşadıklarınıza ve eşinizin hiç çaba göstermemesine üzüldüm ama yürümeyen bişeyi devem ettirmekte kötü sonuçta size de yazık değil mi sürekli alttan almalar trip çekmeler.Eşiniz anlattığınız kadarıyla size hiç destek olmamış bencil davranmış evlendiğini unutmuş sorunları çıkaran kendisi sizin üstünüze atmış ayrılmak en doğrusu.Sanki dünden razıymış gibi hemen boşanmayı kabul etmiş sorgulamadan nasıl bir insan bu ya? Mesleğiniz varsa kendinizi iş hayatına verin kurtulun.İyi akşamlar kk'nın güzel bayanları.Herkesin derdi kendine ağır inşallah başta sağlık olmak üzere rabbim kimseye atlatamayağı dert vermesin.
İçimi kimselere dökemedim öyle kendi halimde içli içli üzülüyorum şuan sizler bana destek olursanız belki içim biraz hafifler nede olsa dert paylaştıkça azalır derler :)
Benim oldukça dengesiz giden 2.5 yıllık bir evliliğim var ve bu evlilikte toparlanacak elle tutulur hiçbir taraf yok.Yani başlı başına umutsuz vaka.Çok severek evlendik. En azından ben öyle sanıyordum.Bazı sorunlu evliliklerde olduğu gibi eş ailesinin maddi yükleri, bencil davranışları kendi oğluşlarını hala evin malı sanmaları, yönetmeleri sonucu arabayı sattık ailesnin borcu için üstüne borçlandık kendimiz öylece kaldık. Eşim araba yok diye bunalıma girdi 2 yıldır ne dışarı çıkabildik nede birlikte birşeyler yapabildik.Arac yok diye eşim her canı sıkıldığında bana çattı iş şiddete kadar gitti.Hakaretler deseniz en ufak tartışmada zaten var. Bizim çocuğumuz olmuyordu erkek kaynaklı. Tedavi için birikim yaptık çok zorluk çektim bilezik bozdum kenarda tuttuk parayı ben tedavi olmasını beklerken araba derdine düştü eşim ki arabayı ailesi alacaktı çünkü onlar için sattık neyse dedim ,araba alacak derken birikimden kardeşine ve ticaret yapacağım aklıyla başkasına verdi birikimi. İyikide yapmamış çocuk bu evliliğe çok fazla olurdu zaten. En sonunda ufak tartışmada evimden git deyip durdu. Paramı ver boşanamıyorum senden diye sözler bile sarf etti. Artık benimde sinirlerim yıpranmıştı başlarım dedim parasına puluna borçlar bana kalma pahasına verdim parasını zaten heba etti şuan haberimde yok açıkçası. Artık kaç oldu bu her ayrılmaya kalktığımda yalvar yakar hiçbişey olmamış gibi seni seviyorumlar hep alttan aldım niye alıyorsam adam bildiğiniz iki karakterli. Bir bakarsınız benim için canını bile verebilecek sanarsınız bir bakarsınız sanki sevdiği herkesi öldürmüşüm gibi düşman. Çok merhametimi kullandığı oldu.Hep kıyamayan ben oldum ama benim sabrım tükendi. En son al dedim evini al paranı pulunu senden koca olmadı aile babasıda olmaz zaten diye hakaret ederek bitirdim işi. Çok gururlu ya beyefendi hakareti kaldıramadı birde saygımız sevgimiz bitmiş ayrılalımmış. Benim amacım buydu zaten asıl ben dayanamadım artık yıldım üzerime yıkmaya çalışıyor bitiren benmişim gibi ama umrumda değil sonuçta giden gitti benden. Yani bu evlilikten hayır çıkmadı bu saatten sonra hiç çıkmaz. Ailesi deseniz sürekli gel de gel vicdan yaptırıyorlardı evde zaten olmayan huzura tuz biber ekiyorlardı zaten sorunun başı onlar. Düğün zamanı bir kere arayıp bana masraf etmemişlerdir hep kendi ailem ve eşim koştu ona rağmen çok masrafı ailem yaptı sonrada ailem iletişimi kesti zaten ama görseniz dünyanın en iyi insanıyız derler. Neyse uzun oldu kusura bakmayın. Ne kadar kötü şey yaşamış olursam olayım ben bu insanı gerçekten severek evlenmiştim. Hıç böyle biri çıkacağı aklımın ucundan geçmemişti. Oturdum emeklerime, yaşadıklarıma,sessiz kaldığım günlere herşeye ayrı ayrı yanıyorum. Ve boşanmak hıç kolay değil çok büyük dönüm noktası içim tarif edilemez şekilde yanıyor ve nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Önümüzdeki hafta dava açılacak bitecek. Araf gibi keşke bitmiş gitmiş olsaydı. Daha aileme açıklayamadım üzülecekler diye herşey bittiğinde söyleyeceğim. Desteksiz öyle bomboş kaldım boşlukta. Nasıl geçer bu günler dostlar? Nasıl toparlayacağım durumu? Gerçekten unutulur mu o insan ve yaşadığım şeyler?![]()
merhaba mevlam yardımcınız olsun , gerçek çok zor ve stresli bir süreç bende sizinkine benzer şeyler yaşadım , fakat hiç birşey sizden daha kıymetli diyil lütfen kendi değerinizin farkına varın ve emin olun hiç bir acı baki diyil sadece biraz zaman ve sabır hakkınızda hayırlısı olsun inşallahİyi akşamlar kk'nın güzel bayanları.Herkesin derdi kendine ağır inşallah başta sağlık olmak üzere rabbim kimseye atlatamayağı dert vermesin.
İçimi kimselere dökemedim öyle kendi halimde içli içli üzülüyorum şuan sizler bana destek olursanız belki içim biraz hafifler nede olsa dert paylaştıkça azalır derler :)
Benim oldukça dengesiz giden 2.5 yıllık bir evliliğim var ve bu evlilikte toparlanacak elle tutulur hiçbir taraf yok.Yani başlı başına umutsuz vaka.Çok severek evlendik. En azından ben öyle sanıyordum.Bazı sorunlu evliliklerde olduğu gibi eş ailesinin maddi yükleri, bencil davranışları kendi oğluşlarını hala evin malı sanmaları, yönetmeleri sonucu arabayı sattık ailesnin borcu için üstüne borçlandık kendimiz öylece kaldık. Eşim araba yok diye bunalıma girdi 2 yıldır ne dışarı çıkabildik nede birlikte birşeyler yapabildik.Arac yok diye eşim her canı sıkıldığında bana çattı iş şiddete kadar gitti.Hakaretler deseniz en ufak tartışmada zaten var. Bizim çocuğumuz olmuyordu erkek kaynaklı. Tedavi için birikim yaptık çok zorluk çektim bilezik bozdum kenarda tuttuk parayı ben tedavi olmasını beklerken araba derdine düştü eşim ki arabayı ailesi alacaktı çünkü onlar için sattık neyse dedim ,araba alacak derken birikimden kardeşine ve ticaret yapacağım aklıyla başkasına verdi birikimi. İyikide yapmamış çocuk bu evliliğe çok fazla olurdu zaten. En sonunda ufak tartışmada evimden git deyip durdu. Paramı ver boşanamıyorum senden diye sözler bile sarf etti. Artık benimde sinirlerim yıpranmıştı başlarım dedim parasına puluna borçlar bana kalma pahasına verdim parasını zaten heba etti şuan haberimde yok açıkçası. Artık kaç oldu bu her ayrılmaya kalktığımda yalvar yakar hiçbişey olmamış gibi seni seviyorumlar hep alttan aldım niye alıyorsam adam bildiğiniz iki karakterli. Bir bakarsınız benim için canını bile verebilecek sanarsınız bir bakarsınız sanki sevdiği herkesi öldürmüşüm gibi düşman. Çok merhametimi kullandığı oldu.Hep kıyamayan ben oldum ama benim sabrım tükendi. En son al dedim evini al paranı pulunu senden koca olmadı aile babasıda olmaz zaten diye hakaret ederek bitirdim işi. Çok gururlu ya beyefendi hakareti kaldıramadı birde saygımız sevgimiz bitmiş ayrılalımmış. Benim amacım buydu zaten asıl ben dayanamadım artık yıldım üzerime yıkmaya çalışıyor bitiren benmişim gibi ama umrumda değil sonuçta giden gitti benden. Yani bu evlilikten hayır çıkmadı bu saatten sonra hiç çıkmaz. Ailesi deseniz sürekli gel de gel vicdan yaptırıyorlardı evde zaten olmayan huzura tuz biber ekiyorlardı zaten sorunun başı onlar. Düğün zamanı bir kere arayıp bana masraf etmemişlerdir hep kendi ailem ve eşim koştu ona rağmen çok masrafı ailem yaptı sonrada ailem iletişimi kesti zaten ama görseniz dünyanın en iyi insanıyız derler. Neyse uzun oldu kusura bakmayın. Ne kadar kötü şey yaşamış olursam olayım ben bu insanı gerçekten severek evlenmiştim. Hıç böyle biri çıkacağı aklımın ucundan geçmemişti. Oturdum emeklerime, yaşadıklarıma,sessiz kaldığım günlere herşeye ayrı ayrı yanıyorum. Ve boşanmak hıç kolay değil çok büyük dönüm noktası içim tarif edilemez şekilde yanıyor ve nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Önümüzdeki hafta dava açılacak bitecek. Araf gibi keşke bitmiş gitmiş olsaydı. Daha aileme açıklayamadım üzülecekler diye herşey bittiğinde söyleyeceğim. Desteksiz öyle bomboş kaldım boşlukta. Nasıl geçer bu günler dostlar? Nasıl toparlayacağım durumu? Gerçekten unutulur mu o insan ve yaşadığım şeyler?![]()
Araba aldı borcunu ödetti.bütün takıları yediler.Evin eşyası herşeyi biz alıcaz diyolar.haram zehir zıkkım olsun.davam sürüyo hakkımı almam lazım