Herkese merhaba,
Kısa bir süre önce yine eşimle yaşadığım sorunlara dair konu açmıstım evliliğimin 5.ayındayım eşimden 2 kere şiddet gördüm en son ki kavgamızda 1 hafta önce vücudumda belirgin morartilar oluştu ve eşime ne kadar küs kalmaya çalışsamda bir şekilde orta yolu bulduğumuzu zannediyordum ancak bugün 4 yaşındaki yeğenim bi kaç saatligine bana bırakıldı eşimde evden çıkıp gitti ve aradım noldu niye öyle çıktın hışimla diye geldiğimde o çocuk evde olmasın dedi ! Telefonda tartıştık ve artık ona ayrılmak istediğimi söyledim o da ailesinin yanına gitmiş herkes seni duyuyor söyle dedi bende sinirle beni nasıl dövdüğunü vücudumdaki morluklarida bilsinler o zaman dedim babası konuşmaya başladı madem öyle darp raporu alsaydin ne bilelim öyle olduğunu gerçekten dedi bende tamam Alıyorum bugün dedim ardından işyerinde olan kayinvalidemi arayip durumu anlattım babam git rapor al diyor dedim kayinvalidem ben seni arayacagim deyip kapattı dahada aramadi ! sonra eşim oyle bi sinirle geldi ki 4 yaşındaki çocuğun yanında tekrar vurmaya kalkıştı müsaade etmedim ama cocuk cok kortu en cok o zoruma gitti bana ....ol git o raporu al babam bekliyor dedi bende hastaneye gittim amacım o raporu almakti ama doktor polis çağırdı ifade aldılar beni bir yere götürüp psikolog ve sosyolog eşliğinde tekrar ifade verdim şikayetçi olup olmadığım soruldu değilim dedim ama kamu davası açılacakmis eşime bana verilen belgenin fotosunu attım o da beni arayarak artık yüzünü bile görmek istemiyorum defol dedi yani şu an babamın evindeyim bi cikmazdayim seviyorum ama boşanmak nasıl bir duygu nasıl kaldıracağim bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin