Boşanmaktan korkuyorum

L..n kaç kaç gün okuya okuya gına geldi.Millet kafayı sıyırmış dayak yedikçe dahada seviyorsunuz! Sev madem otur ye dayağı!

Git darp raporu al babam bekliyor da ne demek. Çok çirkin ve onur kırıci. Şimdi olayin sicakliğiyla anlayamiyorsunuz ama biraz toparlaninca iyi ki diyeceksiniz. Sakın taviz vermeyın. Eger taviz verirseniz daima kaybedeceksiniz
Annelerin özenle büyüttüğü yavrularini hic bir adam vucudunda morluklar olusturana kadar vurup incitemez!!!

Bence ayrılın ve kendi ayaklarınızın üstünde durun. Çocuk olmuş olsa bu daha da zorlaşır. Güçlerini anca kadinlarda kullanir boyleleri. Ailesi de hemen oğlunu mu korumaya kalkmış. Dövmek nedir ya daha ilk aylardasiniz bu aylar en güzel donemleriniz olmalı aslında bunun bir ömür sürmesini istemiyosan bugün sana bunu yapan yarın neler yapar balık baştan kokar ben böyle düşünüyorum..

Babası ne ki evladı o olsun. Çocuğunun hatasını söyleyip düzelteceğine sizinle dalga geçiyor resmen. Aile dediğin hatasını örten değil düzeltendir ama bunlar bildiğin sana yüklenmiş. Madem darp raporun var donuna kadar al aklı basına gelsin. Adam olmuyor böyleleri bir de evlendirip yuva kurduruyorlar. Benim kv de derdi ki kim haklıysa biz onun yanındayız diye ama her olayda toz kondurmadı. Ne kadar insan zannetsek bile illa taraf tutuyorlar adil değiller maalesef. Ayaklarınızın üstünde durun dik olun. Kurtulursunuz insallah. Dayak bir defa başlarsa bitmiyor ne yazık ki

Ya ben anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. Büyük konuşmak da istemiyorum ama size kıyan hatta defalarca kıyan birini hala nasıl sevebiliyorsunuz? O kadar darp al demiş, gelmiş küçücük çocuğun yanında vurmaya kalkıp küfür etmiş darp raporu al demiş ve siz "şikayetçi değilim" demişsiniz pes geeçekten pes! Bir cinnet anında öldürülmeyi mi bekliyorsunuz? Böyle ruh halindeki biri nasıl sevilebilir? Mazoşist misiniz?

3 vakte kadar bu kararinizin ne kadar dogru oldugunu anlayacaksiniz... 3 gun olur 3 ay olur 3 yil olur ama elbet birgun iyi ki diyeceksiniz..
Sakin korkmayin artik onlar sizden korksun..

Daha cok yeni canim cicim aylarinizda bu adam boyleyse bosan! Yazik degil mi senin ne eksigin var gul gibi gecinen eslerden.Senin degil esinin eksigi varsa sil tek kalemle

Başka sebeblerden dolayı bende birçok kez boşanma eşiğinden döndüm ve her seferinde onca şeye rağmen seviyorum diyordum, ama bu sevgi değil sadece duygusal bir boşluğa girme korkusu, şimdi daha kararlı olup boşanmaya çalışıyorum çok zor bir süreç ama biliyorum ki inşaallah ileride iyiki diyeceğim... çünkü her bir tartışmada, keşke bir öncekinde barışmayıp boşansansaydım diyordum... sakın duygusallığına yenilme zor olsada güçlü ol, ve biran önce boşanıp hayatına onsuz devam et...

Bu acaba düzelirmi sözü ile 8 senem gitti, hiç üzülme değişmiyorlarrrr....

Aynı benzer bi süreçteyim ve malesef ki bu süreçi zor olsada yaşayıp atlatacağız, gelecekteki daha güzel bir yuva hayali kur, belki motive eder, beni bazen ediyor:)

Seviyorum mu dediniz? Ya anlayamıyorum cidden anlayamıyorum. 17 yaşında babasız kaldım da yine de böyle densizlere tutulup seviyorum da seviyorum demedim mesele aileden sevgi görmemiş olmaysa eğer.. size vuruyor ya VURUYOOOR. nesini seviyorsunuz Allah aşkına. Bu kaçıncı okuduğum... Ben 8 senedir evimi ayırmadı her seferinde bencillik yapıyor anneme giderken bana hayatı zehir ediyor en son kavgada da bana elini kaldırdı küfretti diye içimdeki herşeyi öldürdüm. Ha benim babaya çok düşkün iki yavrum var ayrılmadım ama sende o da yok. Allah rızası için böylesi manyağı ve ailesini benimseyip te seviyorum deme...

Ömür boyu böyle şiddet yemekten daha iyi bir duygudur boşanmak emin ol .
Adama bak ya hem suçlu hem güçlü .
Git şikayetçi de ol ifadeni değiştir . Ve hemen ayrıl . Çıkmazda da hissetme kendini .
Lütfen önce kadınlar kendini ezdirmesin .

Ya çok merak ediyorum adam seni dövmüş, hakaretler etmiş, yeğeninin yanında yemediği halt kalmamış, üstelik suçlu sanmışsın gibi ailesine şikayet etmiş, ailesi sana direk yalancı muamelesi yaomis, evden kovulmussun ve hala seviyorsun öyle mi. Git ayaklarına kapan. Yalvar yakar belki affeder ne diyelim. Allah akıl versin.

Bir gün daha da gözü dönüp sizi öldürmesinden korkmuyorsunuz da boşanmaktan mı korkuyorsunuz?

Ben de 10 aylık evliyim. 10 ay boyunca her gün kavga yaşandı evimde. Huzur, sevgi saygı kalmadı. Hislerini çok iyi anlıyorum. Hemen hemen durum aynı. Önce tokatla,itelemeyle başladı sonra en son yumrukla,tekmeyle had ve hudud çizgimi belirledi. Çok çirkindi. 4.5 aylık olduğu için cesaret edemiyorsun. Hemen kaçman çok iyi olmuş sakın pişman olma sakın ha... O pişmanlığı da biliyorum ,babana sığın ve kabul et olanları. Kaldıramayacak bir şey yok katiyen arama ,ararlars açma hemen davayı aç düzelir herşey. Korunma tedbiri de al. Ailesi bile aynı benimkinin ailesi gibi. Ne olursa olsun beni suçlu yaparlar. Çok çirkin insanlar. Süreci de biliyorum... Zaman geçtikçe kötü şeyler silinecek iyi şeyleri hatırlayacaksın. Özleyeceksin kafan karışacak.İnsanlar sana görmüyor musun bunun sana yaptığını hala nasıl seviyorsun ne sevgisinden bahsediyorsun diyecek... sen de anlayacaksın ki en başından beri hiç sevmemiş yalanmış. Daha neleri neleri çıkacak, yalanları,riyakarlıkları ,sana gizliden yaptıkları. Önce şoktan anlayamayacaksın. Sonra sen de anlayacaksın miden bulanacak. Onu sevmeye utanacaksın. Doğmamış çocuklarından, annenden babandan, seni gerçekten seven saç teline kıyamayan insanlardan ve seni bir yerlerde bekleyen doğru insandan utanacaksın. Seni güzel,sağlıklı ve iyi niyetli yaratan Allah'tan utanacaksın. Ve asla hor görmeyeceksin kendini artık. Ne olursa olsun , Allahın emaneti eşine el kaldırmaz insan. Sana zarar verenin yanında durman ayıptır,günahtır, nikahında durman onursuzluktur... Bunları düşün. Boşan ondan.

Kayınpederin git rapor al demekle sana nasıl bir iyilik yapmış bunu boşanma davası açıldığında anlayacaksın.

Sert elestiriler almissin o yuzden bende oyle yaklasmak istemem. Bosanmak oyle cokta abartildigi kadar kotu ve yikici degil aslinda, bosandiktan sonra farkli asamalar surecler yasayacaksin hepsinden de saglam cikacaksin yolun sonunda emin ol.

Elindekinin kiymetini bilemediyse kocan, sal gitsin. Gencsin, cocugun yok, artik toplum gayet normal karsilar hale geldi. Ayrica sapasaglam karaktere sahip bicok erkek var. Bol dua etmeni tavsiye ederim, Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…