Boşanmaktan korkuyorum

hayretler içerisinde okudum.
resmen adamın sayesinde darp raporu almışsınız.
yorumlarda yan çizmeye çalışsanız da konunuzda seviyorum demeler, şikayetçi olmamalar falan çok saçma.
kendinize bir iyilik yapın ve bu psikopat aileden kurtulun.
özre gelseler belki affedersiniz gibi hissettim ama etmeyin yani.
4 yaşındaki bebeğin tanık oldukları da ayrı üzücü.
düşünsenize çocuklara karşı bile bakış açısı iğrenç. kendi çocuğu olsa dayaktan aptal edermiş herhalde. doğmamış çocuklarınız için bile boşanmalısınız yani.

Herkese merhaba,
Kısa bir süre önce yine eşimle yaşadığım sorunlara dair konu açmıstım evliliğimin 5.ayındayım eşimden 2 kere şiddet gördüm en son ki kavgamızda 1 hafta önce vücudumda belirgin morartilar oluştu ve eşime ne kadar küs kalmaya çalışsamda bir şekilde orta yolu bulduğumuzu zannediyordum ancak bugün 4 yaşındaki yeğenim bi kaç saatligine bana bırakıldı eşimde evden çıkıp gitti ve aradım noldu niye öyle çıktın hışimla diye geldiğimde o çocuk evde olmasın dedi ! Telefonda tartıştık ve artık ona ayrılmak istediğimi söyledim o da ailesinin yanına gitmiş herkes seni duyuyor söyle dedi bende sinirle beni nasıl dövdüğunü vücudumdaki morluklarida bilsinler o zaman dedim babası konuşmaya başladı madem öyle darp raporu alsaydin ne bilelim öyle olduğunu gerçekten dedi bende tamam Alıyorum bugün dedim ardından işyerinde olan kayinvalidemi arayip durumu anlattım babam git rapor al diyor dedim kayinvalidem ben seni arayacagim deyip kapattı dahada aramadi ! sonra eşim oyle bi sinirle geldi ki 4 yaşındaki çocuğun yanında tekrar vurmaya kalkıştı müsaade etmedim ama cocuk cok kortu en cok o zoruma gitti bana ....ol git o raporu al babam bekliyor dedi bende hastaneye gittim amacım o raporu almakti ama doktor polis çağırdı ifade aldılar beni bir yere götürüp psikolog ve sosyolog eşliğinde tekrar ifade verdim şikayetçi olup olmadığım soruldu değilim dedim ama kamu davası açılacakmis eşime bana verilen belgenin fotosunu attım o da beni arayarak artık yüzünü bile görmek istemiyorum defol dedi yani şu an babamın evindeyim bi cikmazdayim seviyorum ama boşanmak nasıl bir duygu nasıl kaldıracağim bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin
seni döven adamın neyini seviyorsun. yapma güçlü ol

O halde boşanma. Her gün dayak yemeye mahkum bırak kendini.
Ne tür bir çıkış istiyosunuz anlamıyorum doğrusu.

Herkese merhaba,
Kısa bir süre önce yine eşimle yaşadığım sorunlara dair konu açmıstım evliliğimin 5.ayındayım eşimden 2 kere şiddet gördüm en son ki kavgamızda 1 hafta önce vücudumda belirgin morartilar oluştu ve eşime ne kadar küs kalmaya çalışsamda bir şekilde orta yolu bulduğumuzu zannediyordum ancak bugün 4 yaşındaki yeğenim bi kaç saatligine bana bırakıldı eşimde evden çıkıp gitti ve aradım noldu niye öyle çıktın hışimla diye geldiğimde o çocuk evde olmasın dedi ! Telefonda tartıştık ve artık ona ayrılmak istediğimi söyledim o da ailesinin yanına gitmiş herkes seni duyuyor söyle dedi bende sinirle beni nasıl dövdüğunü vücudumdaki morluklarida bilsinler o zaman dedim babası konuşmaya başladı madem öyle darp raporu alsaydin ne bilelim öyle olduğunu gerçekten dedi bende tamam Alıyorum bugün dedim ardından işyerinde olan kayinvalidemi arayip durumu anlattım babam git rapor al diyor dedim kayinvalidem ben seni arayacagim deyip kapattı dahada aramadi ! sonra eşim oyle bi sinirle geldi ki 4 yaşındaki çocuğun yanında tekrar vurmaya kalkıştı müsaade etmedim ama cocuk cok kortu en cok o zoruma gitti bana ....ol git o raporu al babam bekliyor dedi bende hastaneye gittim amacım o raporu almakti ama doktor polis çağırdı ifade aldılar beni bir yere götürüp psikolog ve sosyolog eşliğinde tekrar ifade verdim şikayetçi olup olmadığım soruldu değilim dedim ama kamu davası açılacakmis eşime bana verilen belgenin fotosunu attım o da beni arayarak artık yüzünü bile görmek istemiyorum defol dedi yani şu an babamın evindeyim bi cikmazdayim seviyorum ama boşanmak nasıl bir duygu nasıl kaldıracağim bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin
evet bir kadın için boşanmak gerçekten zor bir durum ama bu adamdan sana asla hayır gelmez cocugun olmadan ayrılman senin adına daha iyi olucak emin ol ayrıldıktan sonra bir dönem zorlanıcaksın ama herşey zamanla gecicek ve hayatına devam ediceksin allah sabır versin hakkında hayırlısı korkma yoluna bak vur tekmeyi o şrfsize.....

Dayak yiyorsun ve hala seviyorum diyorsun.

Valla ne diyim.
Ciddi psikolojik sorunlarin var senin.

Akli basinda bir insan dayak yedigi adami sevemez net!!!!!

O halde boşanma. Her gün dayak yemeye mahkum bırak kendini.
Ne tür bir çıkış istiyosunuz anlamıyorum doğrusu.
Aynen.
Ye dayagini otur madem ne diye konu aciyorsun?
Dayak yedikce seviyorum diyen kadinlarin psikolisinden ciddi anlamda suphe ediyorum.

Ha deseki nefret ediyorum kocamdan ama gitcek yerim yok vs vs ok diycem de
....

Aynen.
Ye dayagini otur madem ne diye konu aciyorsun?
Dayak yedikce seviyorum diyen kadinlarin psikolisinden ciddi anlamda suphe ediyorum.

Ha deseki nefret ediyorum kocamdan ama gitcek yerim yok vs vs ok diycem de
....
O zaman daha cok yardımcı olabiliriz.
Ama böyle olunca insan ayrı bir şaşırıyor

Elin çocuğunun yanında döven kendi çocuğunun yanında da döver çocuğu da döver zaten
ne demek seviyorum ya ne demek 5 ayda 2 kere dayak ye alay eder gibi git darp raporu al desinler sen hala seviyorum iyi sev

boşanmak için seni öldürmesini mi bekliyorsun belli ki şiddet yanlısı uzaklaş hayat ondan ibaret deil...

Sevmek , bu nasıl bir sevgi anlayışı sizde bir tuhafsınız. Size zerre kadar saygısı olmayan,insan yerine değil bir canlı değeri vermeyen birini sevmek. şaka gibisiniz. Kusura bakmayın size nasıl davranılmasına müsaade ederseniz öyle davranılır. Bir tabir var ''Ayı yavrusunu severken öldürürmüş'' diye .Bu kafada gittiğiniz sürece herşeyi hak ediyorsunuz.Kendinize saygınız varsa bunu yaşamaya razı gelmemelisiniz bu saatten sonra.

Sanırım sözlerim yanlış anlaşıldı ben kocam beni dövdü ama olsun Seviyorum döver demiyorum boşanmak adına zaten gerekli süreci başlatacağım sadece bu süreçte yaşayacağım travmayi nasıl anlatırım yada boşanmak nasıl bir duygu nasıl boğazımdaki düğüm gider destek almak istiorum sizden

Onunla doğmadın, onunla bu boya gelmedin böyle düşün
Dayak yemeden, insana yaraşır şekilde yaşamanın tadına varacaksın
Seni seven, incitmeye kıyamayacak biri çıkacak karşına ve bu günleri uzak birer anı olarak hatırlayacaksın

Devlet ib bu huyu çok güzel gerçekten.kadin şikayetçi bile olmasa kamu davasına çevrilir....
Helal olsun
Ayrıca size gelecek olursak canınızı yakan bir adamla neden devam etmek istiyorsunuz ? Dayak yemek hoşunuza mi gidiyor.litfen ayrilin

Arkadaşlar kıza çok yüklenmişsiniz, kadın kocamı seviyorum barışıp evime dönücem demiyorki, tüm yorumları okuyupta cevap yazın lütfen, çok kırıcı yorumlarınız var, kız zaten zor bir süreçten geçiyor birde siz yarasına tuz basmayın, destek olun...
Ayrıca sevgi denilen şey öyle bir çırpıda bitecek birşey depil, herşeye rağmen acaba düzelirmi mutlu olabilirmiyiz ihtimali insanın beynini kemirip duruyorken boşanmaya cesaret etmek bahsettiğiniz gibi kolay olmuyor... bende çok kolay boşan kurtul diyebiliyorum ama kendim için bu kadar net olamıyorum... lütfen yorum yazmadan önce biraz empati yapın!!!

Dayak yiyorsun. Ve seni gözden çıkaran o oluyor. . Sen halen daha onu gözden cıkaramamışken. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Vah vah...

Sakın geri döneyim deme..Şiddet görmek ne demek..Eğer affeder ve geri dönersen emin ol cok daha kötü şeylerle karşılaşırsın..Allah yardimcin olsun...

Nasıl atlatacaksin biliyor musun?
Önce gidip bir psikolog bulup kendini sevmeyi kendine değer vermeyi benlik saygini kazanmayı öğreneceksin ..bunları ogrenene kadar birakmiyacaksin..

Belli zaman sonra bu aptalin, bana bunları yapmasına nasıl izin verdim diye üzüleceksin emin ol..

Herkese merhaba,
Verilmis sadakan varmis derler.
Coluk cocuga karismadan ne mal oldugunu anlayip bosaniyorsun. Ne mutlu sana.

Nasil atlaticam modlarina girmeyin ya. Güclu olun su kadinlar guclu dursun neyini atlatamican. Vurmus sana hic haketmemis seni. Sen nasil atlatacam diyorsun ben nasil atlatacam o zaman de hele. 7 8 yil flort 7 yil evlilik bir cocuk bosanmak icin firsat bekliyorum. Sen cocuksuzsun 5 aycik yasamissin ona da pisman etmis incitmis seni. Sakin nasil atlaticam diyecek kadar aciz olma. Kalbine gercekleri haykir igren ondan kalbini hizaya sok. Bi kadina vurmak ne demek yaa. Kadinlar saglam karakterli merhametli kollayici seven sarilan her daim destek olan erkeklere hayran olurlar boylelerine degil. Gececek tum bunlar. Insanlarin basina neler nelerrr geliyor ve inan bana ki herkesin hayati gencligi birbirinden kiymetli ama hayat iste.

Back
X