Sebep belli, anlaşamıyoruz. Bana göre o bir ruh hastası ona göre ben.Kavga ve tartışmalarınızın sebebini biliyorsanız ve halledebileceğinizi düşünüyorsanız destek alıp aşabilirsiniz.
Sevip sevmediğinizi ilk günden beri mi sorguluyorsunuz, yoksa zamanla mı bunu sorgulamaya başladınız o da önemli..
Çocuk yok çalışıyorumÇocuk var mı çalışıyor musun
Birbirinizi kendi içinizde bitirmişsiniz o zaman.. Seviyor muyum sevmiyor muyum diye düşünüp kendinizi yormayın, sevmiyorsunuz çünküSebep belli, anlaşamıyoruz. Bana göre o bir ruh hastası ona göre ben.
Sevilecek hiç bir yanı yok. Bana çok zarar verdi. Bugünkü aklım olsa hayatta evlenmeyeceğim biri. Fakat boşanma düşünününce dünyanın sonu gibi hissediyorumBirbirinizi kendi içinizde bitirmişsiniz o zaman.. Seviyor muyum sevmiyor muyum diye düşünüp kendinizi yormayın, sevmiyorsunuz çünkü
Siz yalnızlıktan korkuyorsunuz o zaman. Tutunacak bi dal olarak görüyorsunuz eşinizi de..Sevilecek hiç bir yanı yok. Bana çok zarar verdi. Bugünkü aklım olsa hayatta evlenmeyeceğim biri. Fakat boşanma düşünününce dünyanın sonu gibi hissediyorum
başlarda çok zor gelir hep, ancak zamanla kabulleneceksiniz ve daha iyi hissedeceksinizÇocuk yok çalışıyorum
Sevilecek hiç bir yanı yok. Bana çok zarar verdi. Bugünkü aklım olsa hayatta evlenmeyeceğim biri. Fakat boşanma düşünününce dünyanın sonu gibi hissediyorum
Korkarsan korkunla yüzleşmek zorunda kalırsın, boşansan en fazla ne olur sence , ölür müsün! Bunu aşamazsan yandın...Merhaba arkadaşlar
4 yıldır evliyim. Kavgalar, tartışmalar bitmedi. Huzur bulamadım bir türlü. Geldiğimiz noktada boşanma kararı almak üzereyim, doğrusunun bu olduğuna eminim. Fakat çok korkuyorum. Pişman olmaktan mı başka bir sebepten mi bilmiyorum. Sevip sevmediğimi bile bilmiyorum. Ama düşününce ölüm gibi geliyor. Tek bildiğim olmuyor…
Aynı durumu yaşayıp aşabilen oldu mu? Destek almam gerekiyor sanırım.
Çok şey yaşadık. Geriye dönüp bakınca 4 yılın neredeyse tümü sorunla geçtim. Hep tartışma, küsmesi, benim bu küsmeler sonucu yaşadığım boşluklar, kendimi güvende hissetmeyişim, yeniden lütfedip barışması, ama durmadan laf sokması… asla konuları kapatamayışı.. kendime saygım neredeyse hiç kalmadı. Hayat kalitem düşük.Siz yalnızlıktan korkuyorsunuz o zaman. Tutunacak bi dal olarak görüyorsunuz eşinizi de..
Sevmediğiniz halde, ayrıca sevilmediğiniz ve saygı duyulmadığınız halde aynı evi paylaşmak zor olmalı..
Boşanın ve boşandıktan sonra destek alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?