Bosanmali miyim sizce ?

naptın canım,durumlar aynı mı?Yazmamışın bayadır..

selam canim, evet ben ozaman aradim bildirdim herkese aileme falan ailem hemen esimin anne babasini aradilar kizimizi eziyet edin diye vermedik size mutlu yuva kursunlar diye verdik falan demisler ve canim babam sagolsun cok kizmis kizimi gonderin hemen buraya falan demis, kayinbabada beni cok sever ya hemen duzelir falan ayagina yatmis sonra ben hazirlandim gidiyodum kayinbabamlar geldi ikna etme cabasindalar, neyse annemleride benide tekrar ikna ettiler esime kizdilar vs bidaha olmayacak gibisine o olay oyle oldu.

ve suan ki durumum, dun gece bi ton dayak yedim gozlerim sismis dun gece kirmizi duruyodu simdi morlasiyo gibi , kafam cok aciyo hamileyim diye karnima vurmadi bi koseye SIKIstirdi kafama kfama vuruyo ayaklariyla tekmeler falan hayvanmiyim ben ya cok yoruldum artikkkk !!!! benim yasimdakiler neler yapiyo benim bu adamdan cektigime bak... yok bu boyle olmicak resmen hayvan muamelesi goruyorum.

Son düzenleme:

Okurken gözlerim doluyor..
Aileniz arkanızda madem,neyi bekliyorsunuz bebeğinizin ya da kendinizin ölmesini mi?

Okurken gözlerim doluyor..
Aileniz arkanızda madem,neyi bekliyorsunuz bebeğinizin ya da kendinizin ölmesini mi?

cok haklisin, sanirim sonum oyle olucak ya bebegime ya bana bisey olucak. ama biseyler yapicam artik canima tak etti gercekten zor durumdayim.

haftaya annemler umreye gidecekler onun heyecani mutlulugu var onlarda suan ve benim yuzumden bu heyecandan mahrum kalmalarini istemiyorum yada hafif soylesem gitseler akillari hep bende olucak.

Ailemi dinlemedim kendi hayatimi mahfettim ve onlarinkinide mahfetmeye hakkim var mi ?

Tamam aileniz gitsin umreye de şu anda o evde ne işiniz var?
Toparlanın kalkın gidin!
Evlerine gidince anlatırsınız durumu..
Onlar Umredeyken ailenizde kalırsınız,en azından güvenli yer!! Yahu onların yokluğunu bilip size neler yapar bu adam evde hiç mi düşünmüyorsnuz?

Laale Hanım' a katılıyorum..Ailenizin yokluğunu bilip daha büyük işkenceler yapabilir.. En azından ailenizin yanına dönemiyorsanız bile kayınvalidenizin yanına gidin, orada kalın birkaç gün. Ya da hiç mi kardeşiniz v.s yok. Dönün yanlarına.

Beklediğiniz tek şey aileniz mi ?
Bu nasıl vicdansızlık anlamıyorum. Aklını yitiren bir insan bile bu kadar merhametsiz olamaz.

Valla bacım üzülüyorum ama dayanımıyorum söyliycem işte 20 yaşında ne işiniz vardı elin dul adamıyla evlendiniz.. ailenize rağmen ..araştırıp soruşturmadan .Of bu kızlar off ne kör ediyor sizin bu gözlerinizi..yurt dışına gitcem diyemi heveslendin ki acaba.

neyse olan olmuş artık.. Hamile bir bayana vurabilecek bir erkek insan değildirr...kaç git artık düzelmez bu adam.Annenler umreye gittiğnde yanında kalabileceğiniz yakınınız var ise abla abi kardeş orda kalın ..Yazık size yaa..anneniz sizi eller dövsün diye yetiştirmedi..

canım ya.şimdi okudum konuyu.bu son yazdığını da okuyunca içim kan ağladı.çok küçüksün daha.bunlar da geçecek kurtulacaksın ama bu yaşadıkların içinde hep yara olarak kalacak.o yüzden sana demek istediğim şu;bu iş çığrından çıkmış ve düzelmez.bence daha fazla acı çekme,bir an önce ailenin yanına dön.istesen de istemesen de dönmelisin.aileden iyisi yoktur hayatta.artık bu kendini bilmez adamla ne zamanını harca ne de acı çek.bunu hep yapmalısın.o da adi,iğrenç hayatına devam etsin.sen kendini kurtarmaya bak.bebişini de dert etme.allah herkesin rızkını veriyor.babasız büyüyen o kadar çocuk var ki... zaten öyle bir babaya da ihtiyacı yok....!!!

canm hemen hemen aynı yaşlardayız seninle..o kadar korkuyorum ki bunları okurken hem korkuyorum hem üzülüyorum sevgiliyken yada nişanlıyken hiç belli etmedimi bu özelliklerini? düzelir diye mi düşündün yoksa?

bence boşanman iyi olur senin adına, senin yaşında gençler daha üniversitede okuyup gezip eğleniyorlar. bi hata yapmışsın ama telafiside var yaşın küçük bende 23 yaşındayım yinede evlilik içim çok küçük hissediyorum.. eğer böyle sürüp gidecekse ziyan etme ömrünü, arkanda duran bi ailen de var. seni gerçekten sevip sahip çıkabilecek gözünden sakınacak insanlarda vardır, Allah yardımcın olsun

valla şu yazdıklarınızdan sonra yazıcak hiç bir şey
bulamadım ahh be güzelim sen kendine ne yaptın daha 21
yaşında ne işin var elin dul adamıyla acelen neeydi
neyse artık olan olmuş ama bu satten sonra aklını başına al
neden kendine bunu yaptırıyorsun bu hayvann herife
bak ailen sen onları dinlemediğin halde ne güzel
arkandalar sana sahip çıkıyorlar bir an önce boşan bu pisliktenn
daha çok gençsin hayatını mahvetme sakınn

COgu arkadaslarimla ayni görüsteyim. Benim eklemek istedigim baskalari neder diye düsünme. Insan ne kadar isi uzatirsa o kadar üzülür. Hersey sen istemesende istesende olacagina varir. Insanlari hic bir zaman degistiremessin. Cocukta iliskiyi hic bir zaman kurtarmaz tam tersi bozuk bir iliskiyi daha kötü hale getirir. Ayrica böyle bir adamin yaninda cocuk büyütmekte kolay olmiyacaktir. Genccligini ve güzelligine aci ve kendin icin yap. Basina vurdugunu söylemissin. Allah korusun beyin kanamasi gecirsen, sakat kalsan daha mi iyi. Kafana vuran insan ileride cocugun olunca nerelerine vurur ya da cocuguna. Yazik etme kendine de cocuguna da. Zaten avrupa gibi acik bir hapsahanede yasiyorsun. bir de bunlar öff..... o da adamla gecirdigin güne , saate , dakikaya hatta saniyeye yazik. Herkez hayatinda hatalar yapabilir ama zamani kimse geri getiremez....

Umarim ailenin yanina dönmüssündür.

çok üzüldüm yaşadıklarına.Hamileyim şiddet gördüm ben de.Seni eleştirecek, yadırgayacak durumda değilim.ben bir şans daha verdim bebek için doğrumu yaptım bilmiyorum.şuanda mutlumuyum hayır.çok zor yaşadıkların ben cesaretli olamadım sen ol hergün çekilmez öyle bir adam. çocuğu doğurmak istemezsen senin kararın ama her babasız büyüyen çocuk problemli oluyor diye birşey yok.allah yardımcın olsun.

allahyardımcınız olsun öyle babayla ruh hastası olarak büyüyeceğine annesiyle babasız büyüsün.. eğer düzeleceğine inanmıyorsan ve yurt dışında kalman için çok imkanlar var bir saniye bile durma o adamla orda sığınma evleri var kendini ezdirme lütfen.

10 tanede cocuk dogursan ne sen ne dogurdugun cocuklar, oglumdan onemli olamazsiniz! ( obur kadinin dogurdugundan bahsediyo)

Tatlım bunu okudum. Benim bile içime dert oldu. Bir insan doğmamış çocuğuna bu kadar nefret besleyebilir mi? Bu kadar acımasız olabilir mi? En önemlisi evlatlarının arasında bu kadar ayrım yapabilir mi? O bebeğin günahı ne? Yaşadıkların çok çok kötü. O kadar üzüldüm ki... Ben boşan derim. Bu adamın kahrı çekilmez. Daha çok küçüksün, aynı yaşta sayılırız. Allah yardımcın olsun canım. Hayatın başındasın, bu adamla kendini harcama...

canım ya o kadar üzüldüm ki okuduğumda...bekara karı/koca boşamak kolay gelir derler...belki benim yorumum öyle olacak ama...Allah aşkına ayrıl şu heriften...kaç aylık hamilesin bilmiyorum ama bu stresten kimbilir bebek nasıl etkilenecek...keşke önceden hamileliği tespt edip sonlandırsaydın...çünkü o çocuk aranızda bi bağ olacak....çok masum günahı yok bebeğin ama yaşın çok genç canım ya... ...şuan için bence o adama katlanma..hayat senin hayatın...bırak onu ve boşan..madem çocuğu doğurmakta kararlısın doğur ve o adama da gösterme...ondan koca olmamış baba hiç olmaz.....kesinlikle katlanma ona..mahkemeye ver süründür onu....mecbur sana tazminat ödemeye...çok sinir oldum ya..ne zannediyor kendini...daha kötü hitaplar yazıcam ama neyse....başkalarının pohpohlamasına ara uluculuğuna kanma canım..ananem hep der..köpek gtiği yolu bırakmaz diye..ayrıl ve kendi hayatına bak...Allah yardımcın olsun...Allah kurtarsın seni

Canım yaa yaşadıkların gerçekten çok zor.İnan evli kalman çocuğuna sana vereceğin en büyük zarardır.Çok gençsin kendi hayatını kurabilir, dimdik durabilirsin.Hatta çocuğunla istediğin hayatı yaşarsın. Ailende senin yanında olduktan sonra hiç korkma sırtın yere gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…