- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Herseyimsin
-
Allah kolaylık versin arkadaşım doktorluk hakikaten çok zor meslek, Allah güç kuvvet versin. Söylediklerin çok mantıklı ama canım bence evliliği iş anlaşması olarak düşünemeyecek kadar zor durumda arkadaşımız. Hergün kocadan ayrı oğuldan ayrı işittiği bir ton hakaret var üstelik bu kız hamile. İlgiye sevgiye muhtaç. Belki diyeceksin iş yerinde de amir hakaret ediyor aynısı diye ama kesinlikle aynı şey olamaz. Bir kere bunlar herşeyi geçtim evliler ve birliktelik yaşıyorlar.. Böyle ağır hakaret duyduğun üstelik bırak hakareti şiddet gördüğün aşağılandığın (belki hakaretlerin ucu ailesine bile varıyordur) kişiyle aynı yatağı paylaşmak tiksindirici birşey olsa gerek. Bence bu durumda kar/zarar hesabı değil, zararın neresinden dönsem kardır diye düşünmeli ve ona göre kendine bir yol çizmelidir. Konu sahibi arkadaşım, Allah yardımcın olsun pişmanlık duyup ağlamak yerine kendin için birşeyler yap ya polise şikayette bulun, ya da aileni ara ve yanlarına dön.
sağol arkadaşım...doğru sen de çok haklısın...kocamı seviyorum da demiş ya ondan öyle yazdım ama herşeyin bi sınırı vardır tabi...
arkadaslar o kadar caresizim ki ne yapacagimi ne dusunecegimi hic bilmiyorum,
daha once forumda bahsettim bilmiyorum gordunuzmu.
ben bekar bi kiz olarak dul bi adamla evlendim ustelik cocuklu ve cocuk bizle yasiyor,normalde uvey anneler eziyet yapar uvey cocuguna ama ben uvey cocugumdan eziyet goruyorum cocugun her eziyetini yutuyorum niye? esimi cok sevdigim icin ! herkesi karsima alarak evlendim bu adamla.
neyse simdiye kadar hic bi konuda bana destek olmadi evlendikten sonra yani ki evleneli 6 ay oldu daha. cok sorumsuz ilgisiz daha onceki evliliginden hevesini aldigi icin sanirim diyecem ama sanirim bu hep boyleydi cunku onceki esi bunu aldatti ve ayrildilar. niye aldatti orasida mechul bilemicem suc kimde... neyse banane o bolum beni ilgilendirmiyo.
o kadar zoruma gidiyoki yaptiklari misal vereyim evlenip yurtdisina geldim ben ve geleli 6 ay oldu ama bu alti ayda her tartismamizda beni evden kovdu gidecek bi yerim yok biliyoya,o kovdukca yuzsuz yuzsuz duruyorum yine. hep ben alttan almak zorundayim. dayagini bile yedim ama sustum. butun tanidiklarim turkiyede ailem falan. ve daha dun tartistik gene kovdu gene ben alttan aldim beni cikarmak istiyo ama ben gitmek istemedim evliligim bozulmasin diye. ve bugun sabah gene ayni tantana ve ayrica ben hemileyim suan 2 aylik. bana bunu dedi ve ben o an ne dicemi bilemedim : 10 tanede cocuk dogursan ne sen ne dogurdugun cocuklar, oglumdan onemli olamazsiniz! ( obur kadinin dogurdugundan bahsediyo) arkadaslar cok zoruma gidiyo yaptiklari dedikleri.
simdi bu benim ilk cocugum hevesliyim tabi sevinemiyorum agzimin tadiyla cunku tek tarafli olmuyo cocugu bile umursamiyo simdiden ya dogunca ne olucak ? diyorum keseyi gorelim kalp atisini gorelim yok hic bisey amannnnnnnn bi dur diyo ve uzuyo bu beni.
gecenlerde bi kadin geldi ben bunun dostuydum niye evlendin ben burda yasiyodum sen geldin beni birakti dedi ne curretle geliyo benim evime bana bunu diyo. dusmedigim durum kalmadi.
ayrilmak istiyorum suan ona soylemedim.
daha bu anlattiklarim hic bisey daha daha fazlasi var. 6 aydir her gun aglarmi bi insan ? ben her gun hergun agliyorum.
siz olsaydiniz ne yapardiniz yada bana bi akil verin. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum/
daha 21 yasindayim o 32. hayatimi mahfetmesinden korkuyorum. omur boyu boylemi surecek ben onemsiz birimi olucam onun icin.
ayrilma derseniz ne gibi cozumle esimi duzeltebilirim/ ne olur bi akil verin bana
arkadaslar o kadar caresizim ki ne yapacagimi ne dusunecegimi hic bilmiyorum,
daha once forumda bahsettim bilmiyorum gordunuzmu.
ben bekar bi kiz olarak dul bi adamla evlendim ustelik cocuklu ve cocuk bizle yasiyor,normalde uvey anneler eziyet yapar uvey cocuguna ama ben uvey cocugumdan eziyet goruyorum cocugun her eziyetini yutuyorum niye? esimi cok sevdigim icin ! herkesi karsima alarak evlendim bu adamla.
neyse simdiye kadar hic bi konuda bana destek olmadi evlendikten sonra yani ki evleneli 6 ay oldu daha. cok sorumsuz ilgisiz daha onceki evliliginden hevesini aldigi icin sanirim diyecem ama sanirim bu hep boyleydi cunku onceki esi bunu aldatti ve ayrildilar. niye aldatti orasida mechul bilemicem suc kimde... neyse banane o bolum beni ilgilendirmiyo.
o kadar zoruma gidiyoki yaptiklari misal vereyim evlenip yurtdisina geldim ben ve geleli 6 ay oldu ama bu alti ayda her tartismamizda beni evden kovdu gidecek bi yerim yok biliyoya,o kovdukca yuzsuz yuzsuz duruyorum yine. hep ben alttan almak zorundayim. dayagini bile yedim ama sustum. butun tanidiklarim turkiyede ailem falan. ve daha dun tartistik gene kovdu gene ben alttan aldim beni cikarmak istiyo ama ben gitmek istemedim evliligim bozulmasin diye. ve bugun sabah gene ayni tantana ve ayrica ben hemileyim suan 2 aylik. bana bunu dedi ve ben o an ne dicemi bilemedim : 10 tanede cocuk dogursan ne sen ne dogurdugun cocuklar, oglumdan onemli olamazsiniz! ( obur kadinin dogurdugundan bahsediyo) arkadaslar cok zoruma gidiyo yaptiklari dedikleri.
simdi bu benim ilk cocugum hevesliyim tabi sevinemiyorum agzimin tadiyla cunku tek tarafli olmuyo cocugu bile umursamiyo simdiden ya dogunca ne olucak ? diyorum keseyi gorelim kalp atisini gorelim yok hic bisey amannnnnnnn bi dur diyo ve uzuyo bu beni.
gecenlerde bi kadin geldi ben bunun dostuydum niye evlendin ben burda yasiyodum sen geldin beni birakti dedi ne curretle geliyo benim evime bana bunu diyo. dusmedigim durum kalmadi.
ayrilmak istiyorum suan ona soylemedim.
daha bu anlattiklarim hic bisey daha daha fazlasi var. 6 aydir her gun aglarmi bi insan ? ben her gun hergun agliyorum.
siz olsaydiniz ne yapardiniz yada bana bi akil verin. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum/
daha 21 yasindayim o 32. hayatimi mahfetmesinden korkuyorum. omur boyu boylemi surecek ben onemsiz birimi olucam onun icin.
ayrilma derseniz ne gibi cozumle esimi duzeltebilirim/ ne olur bi akil verin bana
yorum yapan birisine bu kadar kırıcı konuşma hata yapamazmı insanlar demişsin evet insanlşar hata yapar canım ama bunun hata oldugunu gördügü anda buralara yazıpta akıl istemez.durum ortada ve eminim sende bunun farkındasın ailenimi arıyosun başka birinimi bilemem ama kaç kurtar kendini hemen.daha 6 aylıkken ne dayagı ya yada ne kovması delimisin sen göz yumuyosun bunlara.ki bide yok dostu gelmiş yok bilmem ne daha neleri gelir kapına bak görürsün.... hemen aileni ara karnındaki çocuk babasız kalıcak falan dişede düşünme ööle bi adamla büyütecegine çocugunu aldır daha iyi...
Hlll hlllll cok inandiriciydi
inanman benim icin cok onemli deil. ben yasadiklarimi anlattim.. ne kadar dolandirici adam var disarida bilmiyorsun. butun bir sayafaya herseyi yasadiklarimi gun gun anlatamam.. buralarada sigmaz... bu sekilde konusurken acaba birgun beninde basima gelebilirmi diye dusun istersen..
ben ordaki turk elcilini aradigimda onlarda bana o aileye karsi yapabilecekleri hic birsey olmadigini, ve cift vatandasligi oldugu icin 2 ayri ulkede iki ayri karisinin olmasindan dolayi suclu sayilamayacagini cunku ona karsi bi kanunun bile olmadigi soylendi!.. turkiyeden avukat bile tutamadim..
ayrica bazi arkadaslar yasa vurmuslar olayi.. yasdan oturu tecrubesizlik ve cahillige vurmuslar.. bu gibi olaylarin tamamen yas ile cahillikle alakasi yoktur.. benim tum ailem kandirildi.. ve yorumumda ironik olarak sadece normalde okumus ve kendi ayaklari uzerinde duran calisan bir bayan oldugumu anlatmak istedim.
soyle evine bir bak... o evinden suan ayrilacak olsan 2 bavula ne sigdirabilirsin? hayellerini mi ? cok sevidigin ortunumu ? kıyafetlerini mi?? 1bucuk senedir ozlemiyle yasadigin annecinin binbir turlu aldigi ceyizini mi??
kristal abrdaklarimi kırdım cunku benim icin cok onemliydiler.. 4 gorumcem vardı .. hepside onlara bayiliyorlardi.. gorumcelerimden kayınvalidemden kayınbıraderlerımden cok acı cektım. esım aylarca yoktu.. yapayanlizdim..
suan birdaha uzuldum.. keske kirici yorumlar yazilmadan once dusunulse..
bu arkadasada tek demek istedigim, guclu ol ve sana deger vermeyen biri icin uzulme ve aglama.. bosanacaksan soylemeden ayril tr ye don.. guclu ol. Allahin rahmeti cok buyuktur.. biz Onu unutsak da O bizi unutmaz..
ahh canim.ne kadar üzüldüm bilsen.ben yurt disina geldigimdne beridir hep böyle seyler yasiyorum görüyorum etrafimdan.hep türk yada müslüman ailelerde daha cok yabancilari görmedim neyse.iste böyle sorunlari burda cok oldugu icin tr den buraya asla ama asla gelin gelmesin diye bagirmak istiyorum.burdaki erkekler burdaki acik sacik kadinlari özellikle yabanci uyruklu ama burda yasayan kadinlair görünce bitiyorlar.demissin ya bi kadin geldi o benim dostumdu sen nasil evlenirsin diye.cok dogal burda.örnek vereyim memleketlimiz bir kadin var evini terkedip bize gelmisti. 4 5 tane cocougu varmis.döneric dükkanlarida.bu kadin sabahtan aksama kadar tek calisiyormus.esi ya evde ya bosbos oturuyormus.bi gün bi kadin calismaya baslamis.kadinla ailecek icli disli olmuslar.cocuklar annelerindne cok kadini görmeye baslamislar dadisi gibi.birgün bu türk kadin esinin yoklugundan kuskulanmis eve gitmis ikisinide yatakta görmüs.kadin adamdan neler görmüs dayaklar yemis hastanelik olmus.beli kirilmis neler neler.hapse attrmis sonra tekrar cikartmis.sonra biz konustuk hallettik kadin evine döndü sonra görmedik bi daha kadini.burda okadar cok olaylar varki.insnain agzi acikta kaliyor.bence dönüs yolun varsa bosan.ama önce esinle iyi bir görüs.istisare edin.sonra baktin care yok.dön en kisa zamanda .sonra adam cocougu alman yada neredeyseniz oranin vatandasi yapar cocugundan olursun yada cocugun icin orda yasarsin.keske evlenmeden neden bosandigini sorsaydin .ilgilendirmiyo demissin ama cok ilgilendiriyo aslinda.belki kadinda bu nednelerden ayrilmistir neyse gecti bolu pazari.cocougun olmadan bir cözüm bulmalisin.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?