- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi just tonight
-
O güzel evde öldürürse seni, o zaman bu kararsızlığına pişman olursun işte! Aklını başına al.Daha 3 ay oldu herseyi cok hevesle zevkime gore dosedim emek verdim. Ona icim aciyor en cok. Ondan vazgecmemek degil. Evi benimsedim. Herseyi hevesle yaptim. Sonu boyle mi olcakti ona uzuluyorum sadece.
O güzel evde öldürürse seni, o zaman bu kararsızlığına pişman olursun işte! Aklını başına al.
bir insan nasıl hem özel hayatını anlatıp hem de kocası ile resmini rahatlıkla profil yapabiliyor hayret doğrusu!!! ikisi bir arada olmaz.
Valla her gidişin bir dönüşü vardır. Öyle bir dönülür ki sen bile şaşarsın. Can her şeyden tatlıdır, gırtlağına çöktüğü anda yok emeğim, özverimdi diyemezsin cicim.Esyalar degilki. Evlilik sonucta emek verdim hic tanimadigim bir sehire onun icin yerlestim ailem uzakta yani ozverilerimim karsiligi bu muydu
Ya boşver çokta tın yaniDeli misin kızım sen ne beddua ediyosun manyak! Burada bi sürü fake dolasıyor .. Acıklamanı yap sesini kes.. Sen böyle herkese beddua eden bi tipsen daha çok çekersin...!!!!!! Yolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?