Boşanmalı mıyım? Uzun oldu ama lutfen akil verin.

Daha 3 ay oldu herseyi cok hevesle zevkime gore dosedim emek verdim. Ona icim aciyor en cok. Ondan vazgecmemek degil. Evi benimsedim. Herseyi hevesle yaptim. Sonu boyle mi olcakti ona uzuluyorum sadece.
O güzel evde öldürürse seni, o zaman bu kararsızlığına pişman olursun işte! Aklını başına al.

Yarin kendi evime donuyorum. Davayida acicam hep yalan gozyaslariyla beni kandirdi. Ama buraya kadarmis. Kursa gitmeme bile izin vermiyor 2 sene stilistlik egitimi aldim bu senede dikise gitmek istedim eylulde kayitlar ona bile kadinlar aklini celer dedi izin vermedi bu adam nasil halkla iliskiler nasil okumus ben anlamiyorum bi davranislara bakiyorum bi hayatina yurtdisinda okumus etmis yani insan hic mi neyin olarak gelismez

Esyalar degilki. Evlilik sonucta emek verdim hic tanimadigim bir sehire onun icin yerlestim ailem uzakta yani ozverilerimim karsiligi bu muydu
Valla her gidişin bir dönüşü vardır. Öyle bir dönülür ki sen bile şaşarsın. Can her şeyden tatlıdır, gırtlağına çöktüğü anda yok emeğim, özverimdi diyemezsin cicim.

Eşinin kıskanç olduğunu bilmeni rağmen neyin kafasını yaşayıp daha da kiskandirip üzerine saldirtiyorsun ya bu nasıl birsey Hayır bundan zevk mi alıyorsun nedir
Ayrıca seni ölümle tehdit etmiş kaç kurtul cehenneme kadar yolu var

kıskandğnı bile bile hangisi yakışıklı die sorulur mu şiddet başlamş ve dewamı gelcek emin ol. boşanmasanda aile ewine gidip biraz kalman gözünü korkutman şart..

Valla adam haklı televizyondaki adama hangisi daha yakışıklı die sorulmaz.ben sorsam benimkide aynı yapar.artı zaten böyle bi sebeple bosanilmaz pamuk ipliğine bağlı degil evlilik.eşinin huyunu biliyorsan ona gore davranacaksin.daha yaşın küçük olduğu için kavrayamabilirsin.daha gorecek cok günün var daha 3 aylik evlisin dur bakalim.zora gelince hemen boşanma olur mu

Şu millet yargılamak yerine bir kerede yardım etmeyi denese biyerleri eksilcek yemin ediyorum . 19yasinda ne acelem vardı erkeklere kıran mi girdi diye saçma sapan yorumlar yapacağınıza yardım edin yada hiç yorum yapmayın arkadaş

Canım sen daha olgunlasamamissin çok basit düşünüyorsun keşke baştan evet demeseymissin hatayı en başta yapmışsın

Kocan da bi ayrı sende. Hangisi yakışıklı nedir ya hu..

Yazdıklarından adamı ciddi tahrik ettiğini düşündüm. Bence fazla çocuksu davranarak adamı çıldırtıyorsun. çok gösterişli olduğunu düşündüğünden ilgi manyağı olmuşsun, eşine de bunu hissettirip tahrik ediyorsun. Bence sen beni bile çıldırtırsın. adamı azıcık rahat bırak ve büyü. Dünya senin etrafında dönmüyor. Profil fotondaki sensen, duruşundan bile dünyaları ben yarattım akıyor. Beyaz ten siyah saç kırmızı ruj siyah yoğun sürme, Merve boloğur vakası.

ya mis gibi adamı bulmuşsun bi de boşansam mı diyosun. ne demek boşanmak. ye dayağını otur evinde adama karılık yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…